Ktorá je vaša obľúbená zmrzlina?
Téma na ochladenie v horúčavách
Ktora je vaša obľúbená zmrzlina?
My ste teraz zistili, že mix. Muž dostal od klienta , zmrzlinara za 2pohare všetko čo mu po fajronte zostalo, kým došiel domov fajnovo tavto roztopilo.
Strčila som to do mrazničky a tiež vyjedame. Podľa farby môžeme iba hadať, ale je ten náš mix je super
Ja mám rada zaujímavé zmrzliny napríklad pomaranč s likérom a podobne 🙂 a klasiku jogurtovu 😁
ja mam najradsje jogurtovu alebo tvarohovu ale aj to maju dobru len niekde, potom si davam mango sorbet , toto dokola a sem tam puncovu,
Dubaj, pistácie, orechy, cheeescake, čokoláda, vanilka.
@anonym_autor v Lošticích (za Olomoucom smer Mohelnice) majú aj tvarůžkovú pre silné nátury 😁. Dcéry sa báli aj okoštovať.
Horká čokoláda s kúskami čokolády, ale taka echt čokoládová
@anonym_autor citronova, jogurtova, tvarohova, matova, levandulova, kinder, kokosova, slany karamel a najnovsie malina+biela cokolada. A na jednej dovolenke sme si s dcerou davali kontiki. 😋😋😋
@anonym_autor Čokoľvek citrusové: citrón, limeta, grep, pomaranč, mandarínka...och, spravila som si chuť.
Ja teraz ficim na ovocnych ako tehotna, ked z obchodu, tak Carte D'or visnova, malinova,...a pokukujem aj po tych kauflandovych, maju doat ovocnych.
Z Lidla milujem vlassky orech 😋.
U nas v zmrzlinarni si davam Amarenu alebo puncovu, sem tam orieskovu, kavovu,...
@anonym_autor ja kombo: čokoládová a zelené jabĺčko....chute sa prepoja a vyvážia
@anonym_autor Vanilkova, ale nie taka klasika prifarbena do zlta a s etylvanilinom, naozaj vanilkova.

Don Vito - mix vanilky, čokolády a malín, a okrem toho všetky také tie nugát, speculos, kinder, cookies atď.😄