Má zmysel ešte dávať vytlačiť rodinné fotky?
Všetky fotky máme v mobile alebo v cloude a uvedomila som si, že doma už skoro žiadne nemáme vytlačené. Premýšľam, či si urobiť fotoknihu alebo klasický album.
Mám rada prezerať albumy, alebo keď príde babka, vždy ich tak sentimentálne prezeráme, spomína hlavne ona, svadba, krstiny ...
dávam fotky vytlačiť, rada ich zakladám do albumov, a potom si ich listujeme ...
manžel je fotograf - mať do v "printe" ako hovorí je preňho dôležité. Vravieva že je to vlastne ukončenie celého cyklu fotografie. Keď to je len digitálne nie je to proste ono.
mam kamaratku ktora je sama s dvoma detmi a nezamestnana, a kazdy rok vyvali asi 3 x za fotky a vianocne a velkonocne fotenia peniaze, a nasledne si chodi ku mne zbytok roka poziciavat.
@anonym_autor máme klasické albumy. Ja nemám skoro žiadne fotky v mobile. Čo odfotím, dám vytlačiť a mažem z mobilu.
dávam aj vytlačiť fotky aj robím fotoknihy, tie si pozeráme najčastejšie. Keby som mala mať všetky fotky v mobile, tak by som ho mala plný. Sťahujem do notebooku a z mobilu mažem, na cloude nemám nič. Tie fotky v albume si aspoň občas pozriem, do notebooku by sa mi nechcelo ísť fotky pozerať.
ja som zacala s fotoknihami - rocenkami asi pred 3 rokmi a robim ich aj na aktualny rok, z aktualnych udalosti, aj spatne roky, aby som dohnala vynechane roky - ja ich rada listujem uz teraz
mam kamaratku ktora je sama s dvoma detmi a nezamestnana, a kazdy rok vyvali asi 3 x za fotky a vianocne a velkonocne fotenia peniaze, a nasledne si chodi ku mne zbytok roka poziciavat.
@anonym_151cb6 a ešte povedz že jej požičiavaš?
@anonym_151cb6 a ešte povedz že jej požičiavaš?
@anonym_354470 vzdy vratila, cize ano.
Mám fotky aj v papierovej podobe je to pamiatka. Nechodím ale na žiadne extra fotonei, každý rok nejaké vyberiem nechám vytlačiť dám do albumu ale spravím fotoknihu
Určite to stojí zato .Máš niečo hmatateľné,ja nás tým tiež dlho rozmýšľam
Najlepsia zaloha su take fyzicke fotky, aspon par. Mam 10 svojich fotiek zo samostatneho dospeleho zivota. Zatial. Keby nahodou som chcela mazat a uvolnit miesto v pamati, tak o to najdolezitejsie sa nemusim bat, ze nahodou zmizne.
@anonym_autor pre seba nie, ak to chces pre babku tak ano môžeš nejaky urobit, prípadne vytlacit fotku kde ste vsetci a dat do ramiku🙂

Samozrejme ze ma- mostalgia ma svoje caro. Ja to milujem a hlavne tie stare starucke albumy s tym bielym ozdobnym papierom.😘