Tlačíte si fotky doma?
Rozmýšľam nad touto malou tlačiarňou na fotky, lebo v mobile ich mám tisíce a vytlačených skoro nič. Páči sa mi, že by som si ich vedela spraviť hneď doma, len cena papiera a náplní ma trochu brzdí.
Má Canon Selphy CP1500 pekné farby aj po čase? Nevyblednú tie fotky rýchlo? Zaujíma ma hlavne, či ju človek naozaj používa. Alebo je lacnejšie si dať vyvolať fotky? Ďakujem.
Mám 2 ročnú fotku z Canon mini tlačiarne, farby idú do červena a na tvári sa objavil farebný fľak.
@anonym_autor my sme si dali naposledy vyvolať fotky cez poľskú firmu cez slovenský zľavový portál, prišli do pár dní, kvalita a prevedenie perfektné a v neskutočne nízkej, až symbolickej cene. Určite by som neriešila domácu tlač a už vôbec nie na tomto. Keď už by som chcela tlačiť nejaké foto doma, tak na normálnej kvalitnej tlačiarni.
@anonym_ec86da zdravim, mozem sa spytat kde konkretne? Dakujem velmi pekne 🙂
@anonym_autor my sme si dali naposledy vyvolať fotky cez poľskú firmu cez slovenský zľavový portál, prišli do pár dní, kvalita a prevedenie perfektné a v neskutočne nízkej, až symbolickej cene. Určite by som neriešila domácu tlač a už vôbec nie na tomto. Keď už by som chcela tlačiť nejaké foto doma, tak na normálnej kvalitnej tlačiarni.
@anonym_ec86da Nedáš prosím aj link, názov?
za mna je jednoznacne lacnejsie tlacit to cez sluzbu... papier, toner... nehrozi aby som to doma robila. A kvalita casto dobra nie je... naposledy som to skusala tak 5-6r dozadu a to sice reklamu talciarne mali aj na fotky, ale hrozne to vyzeralo. Treba si vyskusat na svojej co to robi.. ale pri cenach tonerov, a fakt fotopapiera mi to za tych par cenotv za fotku nestoji
@anonym_autor ked vo faxcopy stoji bezna fotka tak ako ma byt nejakych 50 centov, asi by ma to ani nenapadlo...
@anonym_ec86da zdravim, mozem sa spytat kde konkretne? Dakujem velmi pekne 🙂
@anonym_autor
@anonym_ecdf95 našla som, páči sa https://www.zlavadna.sk/zlava_305157_insta-retr...
Fotka 10x15 nás vyšla nejakých 10 centov a boli naozaj veľmi pekné.