icon

Mali by ste viac, menej alebo rovnako detí?

6. jún 2026

Ahojte, keby ste sa mohli rozhodnúť opäť - mali by ste rovnaký počet detí ako dnes? Viac, menej alebo by ste sa rozhodli úplne rovnako?

Ja mám iba jedno a určite by som chcela aspoň dve.

Strana
z2
anonym_15ec20
6. jún 2026

@anonym_autor Ja som chcela 2 alebo tri deti. Mam dve a som rada, ze to tak vyslo. Keby muz chcel tretie, mame tri.

anonym_a00d6d
6. jún 2026

V dnešnej ťažkej dobe max 1.

autor
6. jún 2026
@anonym_a00d6d

V dnešnej ťažkej dobe max 1.

@anonym_a00d6d Mne sa zdá 1 málo. Ako možno zvláštne, ale veľmi sa o ňu bojím - keby sa jej niečo stalo, tak by som sa zbláznila. A keď tu nebudeme, nebude mať súrodenca, rodinu.

anonym_a7257d
6. jún 2026

Chceli sme štyri, máme tri. Teraz, keď sú všetci dospelí, si s mužom vravíme, že aj štyri by sme zvládli, ale stále sme to odsúvali.

ljmmm
6. jún 2026

menej

zuzana76
6. jún 2026

Mam dve, povodne som nechcela ziadne, alebo maximalne jedno, obcas som mala obdobie, ze dve, ale teraz by som bola chcela tri a to uz nebude.

petamich
6. jún 2026

Chceli sme jedno, mame jedno, ak by sme to opat riesili bolo by opat jedno.

anonym_8f15d6
6. jún 2026

Mám 2 a keby je rozhodnutie iba na mne, nemám žiadne deti.

anonym_c00523
6. jún 2026

Nemala by som ani jedno, alebo maximalne jedno. Mam tri. Nie ze by som chcela, aby neexistovali, ale bojim sa o ich buducnost. Sama som z chudobnej rodiny a dnes uz vieme, ze chudoba sa v podstate dedi.

doriiis
6. jún 2026

Chcela som dve, mám dve. Viac nechcem ani omylom

anonym_85ed1b
6. jún 2026

Chcela som dve, mame dve. Ked sa denno denne vrazdia a musim byt stale rozhodca, hovorim si, ze sme mali ostat pri jednom. Ale nedala by som ani jedno ❤️

ivanakal
6. jún 2026

Ja mam dve (12 a 15) a keby som uz nemala po 40, tak by som urcite chcela aj tretie. Tretie som cca 10 rokov dozadu potratila, potom som mala blok ze uz nie.. a teraz veru lutujem, ze sme to neskusali dalej. ☹️

anonym_1b2603
6. jún 2026

My máme zatiaľ jedno, čakáme druhé, ale chceme aspoň 4, ja ideálne aj 5 😁😁 obaja sme z veľkých rodín takže sa nám to zdá maximálne prirodzené. Aj všetci naši súrodenci majú/plánujú 3 a viac 😄

anonym_a2c701
6. jún 2026

Nebranila som sa viacerym detom. Prislo ale aj jedno s diagnozou a z velmi racionalnych a pochopitelnych dovodov bol koniec "viacerym". Clovek mieni... 🙂

minenkaa
6. jún 2026

Mam jedno a už by som nedokázala priviesť na tento svet dieťa ,ak by som sa mala ešte raz rozhodnúť

dskjhfdlkdjhl
6. jún 2026

Chcela som dve, mam dve a nemenila by som.

catherin4
6. jún 2026

Chcela som dve, nemam ani jedno. Uz ani mat nebudem. Proste to tak vyslo.

moze
6. jún 2026

Chceli sme tri, mame styri. Keby som sa mala ja rozhodnut, tak znova styri. Manzel asi dve. 😀

anonym_db87fc
6. jún 2026

Rovnako 1

anonym_2f5415
6. jún 2026

Po veľmi dlhých úvahách sme sa rozhodli pre jedno, narodili sa nám naraz dve. Ak by sme mali jedno, určite by sme pri jednom zostali.

anonym_f38a70
6. jún 2026

Kym sme nemali deti, ja som chcela dve a manzel tri. Ked sme mali dve, ja som chcela tretie a manzel uz nechcel 😀 Keby som sa rozhodovala znova, tak ani sama neviem, ako by som sa rozhodla. Je to fajn tak ako to je, ale viem si aj predstavit, ze by sme este to tretie mali (tak do piatich rokov po druhej, teraz uz nie).

marianarem
6. jún 2026

@anonym_autor Vzhladom na zdravotny stav by som chcela len to jedno, co mam. Keby som bola zdrava, tak aspon dve.

anonym_3278b2
6. jún 2026

Mam 2 a keby vratim cas nechcem vobec uz deti 🙂

alizea
6. jún 2026
@anonym_8f15d6

Mám 2 a keby je rozhodnutie iba na mne, nemám žiadne deti.

@anonym_8f15d6 A kto rozhodol za teba, aby si tie deti mala, keď si ich nechcela ??? Čo si nesvojprávna ? Keď raz niečo nechcem, tak to nechcem a nedovolím nikomu, aby rozhodoval za mňa a donútil ma do niečoho.

euka210
6. jún 2026

@anonym_autor keby to nezaviselo od inych veci, ktore nevieme zmenit, tak by sme mali asi 4. Mame 3 casto veru staci 😁

anonym_f9c6df
6. jún 2026

@anonym_autor rovnako 0

anonym_a43cdc
6. jún 2026

Chceli sme 2, máme jedno a sme neskutočne šťastní, že máme aspoň jedno.

anonym_08e923
6. jún 2026

Nemám žiadne 😅 ak by som mala pred pár rokmi vhodného partnera tak by to moožno bolo inak, no teraz dúfam, že to ostane tak ako to je pri počte nula.

anonym_a82976
6. jún 2026

Chcela som 4 zatiaľ mám dve (dúfam, že to tak ostane a neprídu na mňa opušťaky, mám za sebou ťažké tehotenstva predčasne a oba preležané) a keby som vedela čo všetko to obnáša aj tehotenstva aj materstvo (hlavne ten strach)… tak by som nechcela už žiadne.

anonym_ef316e
7. jún 2026

Mam jedno, ale nikdy som netušila po deťoch. Vediet co ma caka, tak nemam ani jedno. Ale ľúbim ho🩷uz by som ho nedala za nic

Strana
z2