icon

Mám sa cítiť detinsky, keď si ako 26-ročná občas kupujem plyšové hračky?

13. feb 2026

Mám 26 rokov a raz za čas si kúpim plyšaka ktorý sa mi páči , som detinská ?

simona20201309
13. feb 2026
@refly

V čom je to iné ako porcelánové sošky mojej babky? To sa tiež dá nazvať formou bábik, alebo zberateľských figúrok.
Za mňa je jedno či na poličke sedí plyšák, kvetina, suvenír z dovolenky, porcelán, alebo sezónna dekorácia. Všetky veci sú "zbytočné", ak sa chce človek na to pozerať takto. Každému srdce piští po niečom inom, nech každý má, čo chce.

@simona20201309 Prepáč, ale dávať úchylný podtón a spomínať vibrátor v téme o plyšákoch je maximálne divné. Väčšina ľudí nemá sex pretkaný do každého sektora v živote.

@refly 😂 myslíš? Pre mňa je oveľa viac uchylne kupovať si plysakov v 26r. Nie je to téma o deťoch! Je to téma o plyšových hrackach pre dospelú zenu.
A prirovnavat zberateľské kúsky s plysakmi?
......no dobre.... už mám na koniec tohto týždňa fakt dost

simona20201309
13. feb 2026
@maca1984

Napíšem ešte teda za seba - ja som " pošahaná, na psychiatra " teda asi tiež. Na každej dovolenke si kúpim náramok.
Tak s kým idem na sedenie, liečenie ? 😁

@maca1984 asi áno, asi budeš posahana ak nevidíš rozdiel medzi náramkom a huňatým mackom

maca1984
13. feb 2026
@simona20201309

@maca1984 asi áno, asi budeš posahana ak nevidíš rozdiel medzi náramkom a huňatým mackom

@simona20201309 kľudne budem pre teba pošahaná, je mi to jedno.
Ona si kupuje občas plyšákov, ja na každej dovolenke náramky.
A prirovnávať plyšákov k vibrátorom ?🤣

moonlight1210
13. feb 2026
@sulavikova

@anonym_autor tak pokiaľ to nie je hobby horsing a hračky zostanú hračkami/ dekoráciou why not?šťavnaté/ predchádzajúce príspevky preskakujem.

@sulavikova lepsi ako hobbyhorsing je hobbycleaning.
To prevadzkujem hodne casto. 😁
Pozriem na miestnost, predstavim, co vsetko by sa tam malo upratat a zavriem dvere. A som emocionalne narobena ako kon uz len z tej predstavy. Cas na kavu. 😁

refly
13. feb 2026
@simona20201309

@refly 😂 myslíš? Pre mňa je oveľa viac uchylne kupovať si plysakov v 26r. Nie je to téma o deťoch! Je to téma o plyšových hrackach pre dospelú zenu.

@simona20201309 Môžeš povedať že to je pre teba infantilné alebo jednoducho divné. Slová majú význam pre nejaký dôvod.
Úchylnosť je sexuálna deviácia. Keby písala že sa o ne obtiera a vzdychá pritom, tak áno, potom to je úchylné. Úchylné je vidieť za všetkým sex a primitívne je neschopnosť pomenovať veci správne.

Kebyže pozerám nejaký predmet v obchode a niekto sa za mnou vynorí s tým, že by som si mala radšej kúpiť vibrátor, tak ho asi niečím ovalím x_x

ivik4
13. feb 2026

Za mna je to detinske ale nie zle. Vsak si za svoje peniaze kup naozaj co chces, no a co 💁🏻‍♀️

biba_18
13. feb 2026

@simona20201309 som dospelá, mám dávno dospelé dieťa - a určite nie som zaseknutá v detstve, ani som nemala ťažké detstvo, bola som milovaná dcéra aj vnučka - len mám proste rada plyšákov. nehrajte sa na psychologov, vyznie to smiešne 😉

tululu
13. feb 2026

Detinské je celý život riešiť, čo si o mne a mojom správaní pomyslia druhý. Plyšáky sú ok 🙂

sulavikova
13. feb 2026
@moonlight1210

Pozriem na miestnost, predstavim, co vsetko by sa tam malo upratat a zavriem dvere. A som emocionalne narobena ako kon uz len z tej predstavy. Cas na kavu. 😁

@moonlight1210 a viete čo je vôbec HH?!

anonym_1bfcf0
13. feb 2026

@anonym_autor mne to príde detinské ale ľudia utracaju za hocičo, takže to je jedno

rozculena
13. feb 2026
@moonlight1210

anonym_a60cc2
13. feb 2026

Ja mám našťastie výhovorku že kupujem pre deti z rodiny, ale najskor sa s tým poteším ja a až potom darujem

simona20201309
13. feb 2026
@anonym_a60cc2

Ja mám našťastie výhovorku že kupujem pre deti z rodiny, ale najskor sa s tým poteším ja a až potom darujem

@anonym_a60cc2 a ako vyzerá to potešovanie z plysaka?

simona20201309
13. feb 2026
@biba_18

@simona20201309 som dospelá, mám dávno dospelé dieťa - a určite nie som zaseknutá v detstve, ani som nemala ťažké detstvo, bola som milovaná dcéra aj vnučka - len mám proste rada plyšákov. nehrajte sa na psychologov, vyznie to smiešne 😉

@biba_18 ja som nepísala o tebe, ty tvrdíš že si kupuješ náramky. Ci si autorka témy?

a0
13. feb 2026

Nie je to nič hrozné, za mňa trošku zvláštne ale však každý máme svoje “zvláštnô”. Ja milujem kinetický piesok 😅

anonym_5fa0bb
13. feb 2026
@simona20201309

@simona20201309 tak ja som potom úplne zrelá pre psychiatra, na štátnice som sa učila s milovaným plysakom a pozor, bolo so mnou aj na obhajobe diplomovky a aj na statniciach. A pozor, k statniciam som dostala okrem iných veci obrovského plyšového maca. Jupi, idem si objednať termín🙂🤣🤣

biba_18
13. feb 2026

@simona20201309 nevieš čo komu píšeš, resp. nevnímaš asi kontext, nedávaš pozor alebo niečo podobné - ja som nič nepísala o náramkoch 😏 reagovala som na tvoj príspevok o tom, že niekto kto má rád plyšákov má ísť k psychiatrovi a prečo…

simca06022011
13. feb 2026

no .. ja by som to povedala, tak, ze kazdy mame nieco.. mne celkovo plysaky pridu totalne zbytocne veci, aj v rodine detom vzdy kupujeme minimalne (a to aj tak koncime s krabicami plysakov, lebo to z niekade vzdy prdie), pride mi to trosku take zbytocne a mozno detinske.. ano.. ale urcite nie si vadna.. vsak kolko ludi zbiera tisicove lega doma a ine veci... niekto zbiera knihy aj ked ich precita max raz/ak vobec v stovkach kusov... niekto nieco ine.. ale ked to tak vezmem, to mi dava aspon trosku logiku, knihy, naramky = to clovek vyuzije, ma niekde.. ale vrecia plysakov? ;) ak niekto zbirera znamky, mince servitky.. nie su to casto take sumy a hlavne nezaberie to zbytocne tolko miesta :D

simca06022011
13. feb 2026
@anonym_5fa0bb

@simona20201309 tak ja som potom úplne zrelá pre psychiatra, na štátnice som sa učila s milovaným plysakom a pozor, bolo so mnou aj na obhajobe diplomovky a aj na statniciach. A pozor, k statniciam som dostala okrem iných veci obrovského plyšového maca. Jupi, idem si objednať termín🙂🤣🤣

@anonym_5fa0bb jedna vec je tvoj oblubeny suvenir v podstate (lebo ano to uz je... ), a dalsia DOSTAT sem tam plysaka, na statnice, od frajera a tak... ako si pravidelne plysakov kupovat.
Ako urcite to nie je na psychiatra samozrejme, ale vela dospelych to urcite berie ako zbytocnost :D

simona20201309
13. feb 2026
@anonym_5fa0bb

@anonym_5fa0bb buď taká dobrá 😅

moonlight1210
13. feb 2026
@sulavikova

@moonlight1210 a viete čo je vôbec HH?!

@sulavikova ano, viem.

simona20201309
13. feb 2026
@biba_18

@simona20201309 nevieš čo komu píšeš, resp. nevnímaš asi kontext, nedávaš pozor alebo niečo podobné - ja som nič nepísala o náramkoch 😏 reagovala som na tvoj príspevok o tom, že niekto kto má rád plyšákov má ísť k psychiatrovi a prečo…

@biba_18 to je úplne jedno, hlavne ze sa trafím do diskusie ☝🏼

anonym_e71762
13. feb 2026

Tak detinske to trosku je, ale nie je to zakazane. Kazdy si moze kupit to, co chce a co mu robi radost.
Plno ludi na svete ma taketo detinske maniere, no a co? Nie si nijako divna ani nic.

anonym_c1a9c0
13. feb 2026

Ja mám 28 a často počúvam, že som horšia ako dieťa 🙂 ale je mi to jedno, žijem si svoj život v Disney tričku, legínach aj bunde 😅

anonym_505720
13. feb 2026

Ja som do 20.tich rokov aj spávala s plyšákmi a tu som. Mala som ich veľa a každý večer som mala iného 🙂
Keď som bola tehotná, mala som 30 rokov, manžel mi kúpil plyšového psíka a spával s nami v posteli. Keď sa narodil syn tak plyšáka som posunula jemu.

yunaitzy5
13. feb 2026
@maca1984

Napíšem ešte teda za seba - ja som " pošahaná, na psychiatra " teda asi tiež. Na každej dovolenke si kúpim náramok.
Tak s kým idem na sedenie, liečenie ? 😁

@maca1984 ja to mám horšie, z každej si donesiem kamienok....KAMIENOK!prečo nie niečo pekné ale KAMEN!😅🤣🤣😭

smejulcek
13. feb 2026

Ja mám veľmi rada Mysiaka na oblečení 🤓noa 😛🙂😂

maca1984
13. feb 2026
@yunaitzy5

@maca1984 ja to mám horšie, z každej si donesiem kamienok....KAMIENOK!prečo nie niečo pekné ale KAMEN!😅🤣🤣😭

@yunaitzy5 tak ty potrebuješ kameň no..

Kde sa teda stretneme na liečení ? 😁

maca1984
13. feb 2026
@simona20201309

@biba_18 to je úplne jedno, hlavne ze sa trafím do diskusie ☝🏼

@simona20201309 ty si v tejto diskusii stratená ako ja v Číne 😅

jablkovastrudla
13. feb 2026
@yunaitzy5

Ja som si minule kupila plysaka v charity shope. Uplne bez srandy. Bol novy s visackou, jellycat a stal jedno euro. V obchode stoji cca 23. Mam ho normalne v spalni. Btw mam 40 rokov. Je mi jendo ze som tu pre niekoho posahana 😃
@yunaitzy5 my mame doma tiez kamienky, moje deti ich zbieraju. Ja si z nich raz postavim dom 😂 a z kazdej navstevy plaze mi syn donesie muslu. Plaz mame par km od domu, sme tam kazdy vikend.musiel mam doma za milu Jarmilu 🤌🏼🤦🏼‍♀️