Mám sa cítiť detinsky, keď si ako 26-ročná občas kupujem plyšové hračky?
Mám 26 rokov a raz za čas si kúpim plyšaka ktorý sa mi páči , som detinská ?
Napíšem ešte teda za seba - ja som " pošahaná, na psychiatra " teda asi tiež. Na každej dovolenke si kúpim náramok.
Tak s kým idem na sedenie, liečenie ? 😁
@maca1984 asi áno, asi budeš posahana ak nevidíš rozdiel medzi náramkom a huňatým mackom
@maca1984 asi áno, asi budeš posahana ak nevidíš rozdiel medzi náramkom a huňatým mackom
@simona20201309 kľudne budem pre teba pošahaná, je mi to jedno.
Ona si kupuje občas plyšákov, ja na každej dovolenke náramky.
A prirovnávať plyšákov k vibrátorom ?🤣
@anonym_autor tak pokiaľ to nie je hobby horsing a hračky zostanú hračkami/ dekoráciou why not?šťavnaté/ predchádzajúce príspevky preskakujem.
@sulavikova lepsi ako hobbyhorsing je hobbycleaning.
To prevadzkujem hodne casto. 😁
Pozriem na miestnost, predstavim, co vsetko by sa tam malo upratat a zavriem dvere. A som emocionalne narobena ako kon uz len z tej predstavy. Cas na kavu. 😁
@refly 😂 myslíš? Pre mňa je oveľa viac uchylne kupovať si plysakov v 26r. Nie je to téma o deťoch! Je to téma o plyšových hrackach pre dospelú zenu.
A prirovnavat zberateľské kúsky s plysakmi?
......no dobre.... už mám na koniec tohto týždňa fakt dost
@simona20201309 Môžeš povedať že to je pre teba infantilné alebo jednoducho divné. Slová majú význam pre nejaký dôvod.
Úchylnosť je sexuálna deviácia. Keby písala že sa o ne obtiera a vzdychá pritom, tak áno, potom to je úchylné. Úchylné je vidieť za všetkým sex a primitívne je neschopnosť pomenovať veci správne.
Kebyže pozerám nejaký predmet v obchode a niekto sa za mnou vynorí s tým, že by som si mala radšej kúpiť vibrátor, tak ho asi niečím ovalím x_x
Za mna je to detinske ale nie zle. Vsak si za svoje peniaze kup naozaj co chces, no a co 💁🏻♀️
@simona20201309 som dospelá, mám dávno dospelé dieťa - a určite nie som zaseknutá v detstve, ani som nemala ťažké detstvo, bola som milovaná dcéra aj vnučka - len mám proste rada plyšákov. nehrajte sa na psychologov, vyznie to smiešne 😉
Detinské je celý život riešiť, čo si o mne a mojom správaní pomyslia druhý. Plyšáky sú ok 🙂
Pozriem na miestnost, predstavim, co vsetko by sa tam malo upratat a zavriem dvere. A som emocionalne narobena ako kon uz len z tej predstavy. Cas na kavu. 😁
@moonlight1210 a viete čo je vôbec HH?!
@anonym_autor mne to príde detinské ale ľudia utracaju za hocičo, takže to je jedno
Ja mám našťastie výhovorku že kupujem pre deti z rodiny, ale najskor sa s tým poteším ja a až potom darujem
Ja mám našťastie výhovorku že kupujem pre deti z rodiny, ale najskor sa s tým poteším ja a až potom darujem
@anonym_a60cc2 a ako vyzerá to potešovanie z plysaka?
@simona20201309 som dospelá, mám dávno dospelé dieťa - a určite nie som zaseknutá v detstve, ani som nemala ťažké detstvo, bola som milovaná dcéra aj vnučka - len mám proste rada plyšákov. nehrajte sa na psychologov, vyznie to smiešne 😉
@biba_18 ja som nepísala o tebe, ty tvrdíš že si kupuješ náramky. Ci si autorka témy?
Nie je to nič hrozné, za mňa trošku zvláštne ale však každý máme svoje “zvláštnô”. Ja milujem kinetický piesok 😅
@refly 😂 myslíš? Pre mňa je oveľa viac uchylne kupovať si plysakov v 26r. Nie je to téma o deťoch! Je to téma o plyšových hrackach pre dospelú zenu.
@simona20201309 tak ja som potom úplne zrelá pre psychiatra, na štátnice som sa učila s milovaným plysakom a pozor, bolo so mnou aj na obhajobe diplomovky a aj na statniciach. A pozor, k statniciam som dostala okrem iných veci obrovského plyšového maca. Jupi, idem si objednať termín🙂🤣🤣
@simona20201309 nevieš čo komu píšeš, resp. nevnímaš asi kontext, nedávaš pozor alebo niečo podobné - ja som nič nepísala o náramkoch 😏 reagovala som na tvoj príspevok o tom, že niekto kto má rád plyšákov má ísť k psychiatrovi a prečo…
no .. ja by som to povedala, tak, ze kazdy mame nieco.. mne celkovo plysaky pridu totalne zbytocne veci, aj v rodine detom vzdy kupujeme minimalne (a to aj tak koncime s krabicami plysakov, lebo to z niekade vzdy prdie), pride mi to trosku take zbytocne a mozno detinske.. ano.. ale urcite nie si vadna.. vsak kolko ludi zbiera tisicove lega doma a ine veci... niekto zbiera knihy aj ked ich precita max raz/ak vobec v stovkach kusov... niekto nieco ine.. ale ked to tak vezmem, to mi dava aspon trosku logiku, knihy, naramky = to clovek vyuzije, ma niekde.. ale vrecia plysakov? ;) ak niekto zbirera znamky, mince servitky.. nie su to casto take sumy a hlavne nezaberie to zbytocne tolko miesta :D
@simona20201309 tak ja som potom úplne zrelá pre psychiatra, na štátnice som sa učila s milovaným plysakom a pozor, bolo so mnou aj na obhajobe diplomovky a aj na statniciach. A pozor, k statniciam som dostala okrem iných veci obrovského plyšového maca. Jupi, idem si objednať termín🙂🤣🤣
@anonym_5fa0bb jedna vec je tvoj oblubeny suvenir v podstate (lebo ano to uz je... ), a dalsia DOSTAT sem tam plysaka, na statnice, od frajera a tak... ako si pravidelne plysakov kupovat.
Ako urcite to nie je na psychiatra samozrejme, ale vela dospelych to urcite berie ako zbytocnost :D
@anonym_5fa0bb buď taká dobrá 😅
@simona20201309 nevieš čo komu píšeš, resp. nevnímaš asi kontext, nedávaš pozor alebo niečo podobné - ja som nič nepísala o náramkoch 😏 reagovala som na tvoj príspevok o tom, že niekto kto má rád plyšákov má ísť k psychiatrovi a prečo…
@biba_18 to je úplne jedno, hlavne ze sa trafím do diskusie ☝🏼
Tak detinske to trosku je, ale nie je to zakazane. Kazdy si moze kupit to, co chce a co mu robi radost.
Plno ludi na svete ma taketo detinske maniere, no a co? Nie si nijako divna ani nic.
Ja mám 28 a často počúvam, že som horšia ako dieťa 🙂 ale je mi to jedno, žijem si svoj život v Disney tričku, legínach aj bunde 😅
Ja som do 20.tich rokov aj spávala s plyšákmi a tu som. Mala som ich veľa a každý večer som mala iného 🙂
Keď som bola tehotná, mala som 30 rokov, manžel mi kúpil plyšového psíka a spával s nami v posteli. Keď sa narodil syn tak plyšáka som posunula jemu.
Ja mám veľmi rada Mysiaka na oblečení 🤓noa 😛🙂😂
@biba_18 to je úplne jedno, hlavne ze sa trafím do diskusie ☝🏼
@simona20201309 ty si v tejto diskusii stratená ako ja v Číne 😅
@maca1984 ja to mám horšie, z každej si donesiem kamienok....KAMIENOK!prečo nie niečo pekné ale KAMEN!😅🤣🤣😭
Ja som si minule kupila plysaka v charity shope. Uplne bez srandy. Bol novy s visackou, jellycat a stal jedno euro. V obchode stoji cca 23. Mam ho normalne v spalni. Btw mam 40 rokov. Je mi jendo ze som tu pre niekoho posahana 😃
@yunaitzy5 my mame doma tiez kamienky, moje deti ich zbieraju. Ja si z nich raz postavim dom 😂 a z kazdej navstevy plaze mi syn donesie muslu. Plaz mame par km od domu, sme tam kazdy vikend.musiel mam doma za milu Jarmilu 🤌🏼🤦🏼♀️

V čom je to iné ako porcelánové sošky mojej babky? To sa tiež dá nazvať formou bábik, alebo zberateľských figúrok.
Za mňa je jedno či na poličke sedí plyšák, kvetina, suvenír z dovolenky, porcelán, alebo sezónna dekorácia. Všetky veci sú "zbytočné", ak sa chce človek na to pozerať takto. Každému srdce piští po niečom inom, nech každý má, čo chce.
@simona20201309 Prepáč, ale dávať úchylný podtón a spomínať vibrátor v téme o plyšákoch je maximálne divné. Väčšina ľudí nemá sex pretkaný do každého sektora v živote.