icon

Máte radi dlhé zimné večery a skorú tmu?

6. máj 2026

Viem, že niektorým ľuďom vadí, keď je teplo.Radšej majú jeseň, zimu, keď je chladnejšie.Ale nevadia vám dlhé zimné večery a tma už u 16.00?Máte radi tú skorú tmu?Teraz je to super, zotmie sa až po 20.

Strana
z2
autor
6. máj 2026
@anonym_622481

@nikoletta1712
Presne aj ja.Najradsej by som cele leto niekde zaliezla a prespala.Uz teraz mám z neho depky keď si predstavím, že začína ☹
Na jeseň, v zime ozivam

@anonym_861df0
@anonym_622481 ale nevadi vám, že už o 4
tma?toto mi najviac v zime vadí málo svretla...

anonym_37814e
6. máj 2026

Ja milujem zimu a skorú tmu. Zapálil si sviečky a som doma 💕 bývame v dome, prace mame doma počas roka až nad hlavu, takže ja si užívam upršané, chladné a pri sviečku strávené večery 💕 ale to som mala aj pred tým ako sme bývali v byte

bielasovicka
6. máj 2026

@anonym_autor ja mam radšej leto. V zime mi je stále zima, obliekanie, obuvanie, potrvá kým sa niekam vycchystám. Sadnúť do studeného auta, volant studený, ruky mi idú zamrznut. Brrr. Takže u mňa leto. 😄

cina1
6. máj 2026

ja by som celorocne prijala okolo 25 stupnov. ale nevadi mi ziadne rocne obdobie z pohladu tepla ci zimy, ale na zime mi tiez prekaza to skore zotmenie

modrava
6. máj 2026

tma, chlad, vietor, dazd a hlavne hmla. o 16 stmievanie… kludne aj celorocne.
svetlo dlho do vecera mi pripada neprirodzene 🤷‍♀️

anonym_38fb77
6. máj 2026

@anonym_autor Zle zvládam teplo, leto neznášam. Ale nemám rada skorú tmu v zime. Ideálne by bolo, keby tu leto neexistovalo a zmena na zimný čas sa zrušila. Resp.keby som žila napr.na britských ostrovoch.

anonym_fd2de4
6. máj 2026

Pre mňa každé obdobie má svoje čaro. No najhoršie vnímam leto, z tepla ma bolí hlava. Po práci keď dôjdem domov ledva žijem nevládzem teplo mi je. Ja cez leto ako keby umieram. Ostatné ročného obdobia som v pohode.

anonym_396ebe
6. máj 2026

Ja milujem jar,začiatok leta.Max 25...28 stupňov . Zbožňujem ranný čerstvy vzduch hlavne ráno keď vtáčiky štebocu,slnko ,nieje tma už o štvrtej poobede .Moju náladu dosť ovplyvňuje počasie a keď sú tmavé , sychravé dni tak ma chytá depresia

maryetta
6. máj 2026

Teraz je to super. Slnko 20-25 stupnov. Nie je skora tma.
Zimu mam rada ale tma uz o stvrtej je ozaj suca na depku.

anonym_21afb6
6. máj 2026

@anonym_autor Mne skôr vadi, že je ráno svetlo a mám pocit, že meškam do práce😄.Rano m rada tmu

anonym_52e87d
6. máj 2026

Tak ku koncu augusta,uz chcem zimu.Lebo teplo.A na konci zimy,chcem zase leto.Lebo teplo.

nikoletta1712
6. máj 2026
@anonym_ddd492

@nikoletta1712 a ty si tu volakedy nepisala ze sa rada opalujes? a nevies si predstavit leto bez hnedej pokozky? nieco sa mi mari alebo si ta s niekym mylim

@anonym_ddd492 To som ja…Ja v lete musím byť hnedá ( hnusí sa mi byť v lete biela)…No keď sa opaľujem, tak doslova trpím a nenávidím to…

anonym_bc9d73
6. máj 2026

Tma mi nevadí, jeseň milujem. Leto je hnus - otravný hmyz, upotení ľudia a nedýchateľný vzduch.

annel19
Včera o 06:12

Mám rada,keď je zima ozajstnou zimou so snehom,lyžovačkou,sankovackou,keď jemne mráz stipe. No stačí 3 týždne. Neznášam tieto ,,akože,, zimy v dnešnej dobe.

ria_sprout
Dnes o 04:43

Ja milujem leto a jeseň. Jar akceptujem a zimu úplne neznášam, len ju pretrpim. Ale dlhé zimné večery mi vôbec nevadia. Máme vtedy pokojnejší režim, doma utulno takže to je zo zimy vlastne jediné čo mám rada. Cez leto však večery úplne milujem, hlavne keď sa na druhý deň nevstáva a my môžeme ísť večer niekam do mesta alebo sme na dovolenke. Popravde letné večery sú niečo na čo sa teším z leta úplne najviac.

Strana
z2