icon

Máte radi dlhé zimné večery a skorú tmu?

6. máj 2026

Viem, že niektorým ľuďom vadí, keď je teplo.Radšej majú jeseň, zimu, keď je chladnejšie.Ale nevadia vám dlhé zimné večery a tma už u 16.00?Máte radi tú skorú tmu?Teraz je to super, zotmie sa až po 20.

Strana
z2
parvinka0001
6. máj 2026

Vadia veľmi . Úplná depresia ráno ide človek po tme do práce a pomaly aj domov po tme . Ja jedine načo tmu potrebujem je na spánok 😁

autor
6. máj 2026
@parvinka0001

Vadia veľmi . Úplná depresia ráno ide človek po tme do práce a pomaly aj domov po tme . Ja jedine načo tmu potrebujem je na spánok 😁

@parvinka0001 a máš radšej zimu či leto?

parvinka0001
6. máj 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 a máš radšej zimu či leto?

@anonym_autor leto

Ako nevadí mi ani jeseň keď je pekne ale nie sychravé hnusne počasie

anonym_5e467f
6. máj 2026

@anonym_autor presne. Na zime je najhoršia tá furt tma.

anonym_c1071d
6. máj 2026

@anonym_autor Skorá tma v zime by sa dala ešte prežiť, ale vstávať ráno za tmy a za tmy ísť do práce,to je náročné.Mam radšej jar a leto.

milmiu
6. máj 2026

@anonym_autor ja patrim tiez k tej skupinke, ktora ma radsej dlho svetlo, takze teraz jar a leto je uplny ideal pre mna 🙂

proste_zuza
6. máj 2026

@anonym_autor Ja som temny demon 🙂 mam rada tmu. A ked este vonku prsi, to je parada. Samozrejme vyvalit sa v lete na terasu tiez ma svoje vyhody 🙂

biba_18
6. máj 2026

ja mám rada zimu kvôli snehu a leto kvôli tomu že je dlho vidno a ráno cestou do roboty mi nie je zima ...

danina09
6. máj 2026

ja zimu neznasam. tri mesiace vkuse mam depresiu, normalne mi to nerobi dobre psychicky. 🙈 staci, ze je teplucko a ja mam hned lepsiu naladu, iny pohlad na svet.

anonym_48caa1
6. máj 2026

Odkedy som matkou, tak zimne vecery su pre mna super - deti nazeniem do postele uz o pol siedmej, lebo je tma. V lete nedajboze zaspat, kym je svetlo.

piece
6. máj 2026

Vadí mi zima a aj dlhé nudné zimné večery 😅

ratira
6. máj 2026

Kazde obdobie ma svoje caro. Okrem zimy. 😂 Tu keby vymazu z kalendara, tak ani brvou nemihnem. 😀

moncurienula
6. máj 2026

ja zboznujem zimu, aj na jesen, ked sa uz zacina skor stmievat. vadi mi len, ze na jar v poslednych rokoch nie je vobec pekne, a aj ked je uz dlhsie svetlo, vdaka pocasiu je stale pritmie.

liesik
6. máj 2026

Za mňa by sa mohla striedať jar s letom, nič iné 😀 😀

o__o
6. máj 2026

Milujem tu tmu rano do 8 a potom vecer od 16 🙂 ale aj teraz je to vpohode

anonym_63da45
6. máj 2026

Nevadi mi dlha tma. Najviac milujem dazd. Moze aj mesiac vkuse prsat. Mne najviac vadia vysoke teploty a vietor.

euka210
6. máj 2026

@anonym_autor nie, nemam rada ked sa skoro stmieva. Mam rada jar. Horucavy 30+ tiez nemusim. Pre mna by mohlo byt 25C cele leto.

mandzula
6. máj 2026

Ja mam rada aj, aj. Cez leto tu akcnost a cez zimu zas taku tu spomalenost.

nikoletta1712
6. máj 2026

@anonym_autor Ja milujem jeseň…Neznášam, nenávidím leto, slnko, teplo, horúčavy!…Už teraz mám z toho nervy, keď si predstavím, že to hnusné leto ešte len príde…

thereisabear
6. máj 2026

Mne vyhovuje, že sa to strieda. V zime sa teším na leto a v lete na zimu. Tma v zime mi neprekáža, ale celý rok by som ju nechcela.

anonym_57e852
6. máj 2026
@proste_zuza

@anonym_autor Ja som temny demon 🙂 mam rada tmu. A ked este vonku prsi, to je parada. Samozrejme vyvalit sa v lete na terasu tiez ma svoje vyhody 🙂

@proste_zuza moj clovek.

Ja ozivam na jesen. Leto, teplo, potenie, hmyz, hnusne silne slnko, smradlavi ludia vo vlaku nedavam. Nic sa mi nechce, som unavena az malatna. Seriozne zvazujem sa na starobu prestahovat troska severnejsie.

liusa82
6. máj 2026

ja mám rada všetky odbobia a u nás, teda v našej zemepisnej šírke sa aspoň striedajú.Takže vždy sa je na čo tešiť 😉 teraz pekne kvitnú stromy,kvety.. vzduch krásne vonia .Hlavne keď sedím vonku a zavanie zo záhrady.Teraz som akurát prišla dnu.Potom zas leto a kúpanie,jeseň všetko krásne sfarbené no a teda aj tá skoršia tma.Zima zase sneh.Takže suma sumárum nenudíme sa nikdy😊

fadama
6. máj 2026

Neznášam teplo.

anonym_ddd492
6. máj 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja milujem jeseň…Neznášam, nenávidím leto, slnko, teplo, horúčavy!…Už teraz mám z toho nervy, keď si predstavím, že to hnusné leto ešte len príde…

@nikoletta1712 a ty si tu volakedy nepisala ze sa rada opalujes? a nevies si predstavit leto bez hnedej pokozky? nieco sa mi mari alebo si ta s niekym mylim

felycity
6. máj 2026

Milujem zimne vecery, pre mna to je soijene, ze sa blizi vianocny cas. Nejako extra mi to neprekaza, Ale ja mam rada kazde rocne obdobie, v kazdom vidim svoje caro resp viem v nom najst nieco ca ma potesi.

bloger
6. máj 2026

Mne to vôbec nevadí. Mám rád takéto obdobie. Hoci na niekoho to môže pôsobiť depresívne. Má to podľa mňa svoje čaro. Je to také obdobie stíšenia a premýšľania. Možno aj pri dobrej knihe.

marca12
6. máj 2026

Mam rada oboje. V zime mam rada,ze spomalime,nikam sa nenahaname,mam cas na knihy,relax. Na tme mi vadi,ze mi to rozhadze spanok. Akonahle sa zotmie som ako zombie,drieme sa mi. Na lete mam rada,ze je vidno,krasne vsetko zakvitnute,ale horucavy neznasam. Jedine pri vode som spokojna s teplom. Inak by mi stacila teplota do 25°C.

anonym_861df0
6. máj 2026

hlasim sa do klubu, milujem jesen a zimu, skore stmievanie, ked si zapalim doma sviecky a krb na youtube. jar a leto ok, ale skratila by som to obdobie na spolu 4 mesiace, to staci. mne este pridava na nechuti i to ze mam okna na zapadnu stranu, aj napriek klime a zaluziam je to otrasne, hlavne ak by si clovek chcel posediet vonku na balkone

anonym_622481
6. máj 2026
@nikoletta1712

@nikoletta1712
Presne aj ja.Najradsej by som cele leto niekde zaliezla a prespala.Uz teraz mám z neho depky keď si predstavím, že začína ☹
Na jeseň, v zime ozivam

anonym_bb6119
6. máj 2026

@anonym_autor ano neznasam jesen, zimu, najradšej by som išla na tie zimné mesiace niekde do tepla a vrátila by som sa tu len na leto ...

Strana
z2