icon

My krásne ženy a výzvy v očiach mužov a žien

Včera o 06:37

Asi ma tu veľa z vás ukameňuje, ale poviem vám. Áno, považujem sa za veľmi krásnu ženu a dokonca si myslím, že patrím medzi tie najkrajšie, aké poznám.A samozrejme nie je to namyslenosť, len sebavedomie a úprimnosť. Práve preto si myslím, že my veľmi krásne ženy to máne v mnohých oblastiach života ťažšie, než si väčšina ľudí myslí. Najväčší problém? Samozrejme že muži. Veľa mužov vás neberie ako človeka, ale ako trofej či nejakú výzvu. Mnohí si myslia, že ak ste pekná, automaticky musíte byť povrchná, namyslená, alebo že určite máte desiatky milencov. Ďalší si zase vôbec netrúfnu osloviť vás, pretože sú presvedčení, že nemajú šancu. A potom sú tu takí, ktorí sa tvária úprimne, ale po čase zistíte, že ich od začiatku zaujímal len váš vzhľad. Nájsť partnera, ktorý vás chce pre charakter, hodnoty a osobnosť, je podľa mňa oveľa ťažšie. Neustále si kladiete otázku, či by o vás mal záujem aj vtedy, keby ste nevyzerali tak, ako vyzeráte. Ani vo vzťahu to nemusí byť jednoduché. Niektorí partneri bývajú viac žiarliví, vadí im, že sa na vás muži pozerajú, že vás oslovujú, alebo vám píšu. A pritom vy za pozornosť okolia často vôbec nemôžete.
Aj obyčajné oblečenie je problém. Keď si oblečiem šaty, alebo niečo viac ženské, hneď som vraj vyzývavá, alebo sa chcem predvádzať. Akoby vzhľad krásnej ženy bol neustále verejnou témou. A potom práca.. Keď je pekná žena úspešná alebo na vedúcej pozícii, vždy sa nájde niekto, kto naznačí, že jej pomohol vzhľad. Akoby bolo nemožné byť zároveň atraktívna aj schopná. Áno, krása môže priniesť aj výhody, ale prináša aj neustále hodnotenie, predsudky, závisť a pochybnosti o úmysloch ľudí okolo vás. Naozaj si ešte stále myslíte, že byť veľmi krásna žena znamená mať život jednoduchší? Alebo je to len výhoda, ktorú vy zvonka nechápete?

Strana
z9
anonym_42ad71
Včera o 06:43

@anonym_autor vôbec sa nad tým nezamýšľam, drvivá väčšina ľudí má omnoho váznejšie problémy.

ivik4
Včera o 06:44

A ja si zas myslim presny opak, je to lahsie. To len ty mas chlapa/ chlapov pri ktorych si nemozes obliect to, v com sa citis dobre.
S tymi predsudkami ale suhlasim
Kazdopadne toto nie su problemy, suhlasim s komentom vyssie

anonym_b0fc5a
Včera o 06:51

ty si take chudatenko, no. ale ved pockaj, pride prechod, hormony sa vypnu a zapadnes medzi nas neviditelne zeny s fuzami. potom snad uz budes stastna😝

marianarem
Včera o 07:04

@anonym_autor Vacsinu veci, ktore si opisala, zazivaju aj priemerne zeny. Ziarliveho partnera v mojom okoli mali aj vzhladovo nevyrazne zeny. Aj s bezne vyzerajucou zenou moze byt chlap len pre sex a musi si na to davat pozor. Mnohi chlapi si myslia svoje o kompetenciach zien vo vseobecnosti, nielen peknych. Aj beznej zene sa kolkokrat chlap boji prihovorit, hoci je mu sympaticka.
Malokto to ma v zivote vo vsetkom jednoduche a vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody.

anonym_b940fb
Včera o 07:04

@anonym_autor no ale ty si namyslena uz len uvodom tohto tvojho prispevku. Takze to, ze ta tak muzi vnimaju, je vlastne len pravda. A odporucam ti precitat si nejake studie, ktore naozaj potvrdzuju, ze pekne zeny to maju v zivote jednoduchsie. Tak sa tu prosim ta nestrapnuj

anonym_3041c0
Včera o 07:06

Dobre už. Keby si bola šikanovana už v detstve kvôli vzhľadu a mala z toho dlhoročné depresie a chcela sa kvôli tomu zabiť potom by si pochopila co sú skutočne problémy. Počkaj 20-30 rokov už nebudeš ta najkrajšia žena na svete vek sa na tebe podpise. Strašne ma seru tieto témy. Zazi si to z druhej strany. Byt ako dieťa šikanovana. Dieťa za nič nemôže. X deti toto prežíva. Koľko ľudí si to nesie do dospelosti. Aj s terapiou sa to rieši dosť ťažko

anonym_cdf202
Včera o 07:10

A co ine vlastnosti?
Moj muz raz povedal-je sice krásna ale do zivota nepouzitelna....
takze nie vsetko je iba o kráse

beata_k
Včera o 07:12

@anonym_autor A presne tvoj prispevok svedci o tom, ze si sice pekna, ale inak hlupunka. 😀🤷

anonym_f46e07
Včera o 07:17

Taká trollia téma. Rozprúdiť diskusiu na fóre plnom reklám.
🌞

extempore
Včera o 07:17

No tak čo ti poviem??? My inteligentné, vzdelané a úspešné to máme v živote podobne.. :D :D

ivicatolic
Včera o 07:18

@anonym_autor čauky čauky..aj ja som taká krásna .. poďme spolu šopovať.... kúpime si kabelky 😊💋

anonym_b82350
Včera o 07:18

@anonym_autor nedávno tu bola takáto téma, prispela som do nej podobným názorom. Nie, pekne ženy nemajú vždy automaticky všetko ľahšie ako si väčšina myslí, práve naopak. Ale to pochopia len tie, ktoré to celý život prežívajú na vlastnej koži...

tundra
Včera o 07:19

Aj mas zrkadielko a pytas sa kazdy den,ci si stale najkrajsia?😂😂😂

anonym_b82350
Včera o 07:20
@anonym_b0fc5a

ty si take chudatenko, no. ale ved pockaj, pride prechod, hormony sa vypnu a zapadnes medzi nas neviditelne zeny s fuzami. potom snad uz budes stastna😝

@anonym_b0fc5a ja mam fúzy už aj pred prechodom 🙈😅😅😄

moonlight1210
Včera o 07:21

@anonym_autor ech, dievca, tu si na Slovensku. A na Slovensku je povinnou cnostou skromnost.
Velka chyba, velka.

Ty mozes byt taka a onaka, krasna, ci mudra, ci sikovna, ci ina. Ale musis pockat, az to povedia o tebe druhi. To nesmies ty sama.

Takze nabuduce zacni tym, ze o tebe druhi ludia hovoria, ze si krasna. Ok?
Odputas pozornost publika od nepodstatnej pasaze a prenesies ju na to potrebne.
Takto sa polka citajucich zastavi hned na zaciatku, okamzite ta zacnu mat za nesympaticku (chvalenakarku) a mas to. Budu citi potrebu ta “postavit nohami na zem”.

Je fuk, co si myslis o sebe, ide o to, co od diskusie chces dosiahnut. Takze znala slovenskej povahy to musis hned na zaciatku jemne zmanipulovat, aby sa sustredili, kam maju. Ako deti.

anonym_edc676
Včera o 07:21
@anonym_b82350

@anonym_b82350 ja sice nemam fuzy, ale obcas si v bradavici vytrhnem biely chlp...normalne sa zo mna stava bosorka!

@anonym_autor pocuj, si to ty Belohorcova?

anonym_c11737
Včera o 07:29
@anonym_b82350

@anonym_b82350 sa tu stretnú fúzaté ženy, si tmavovlasá? S fúzami majú väčšinou problémy tmavovlásky alebo tie s hormonálnymi problémami.

anonym_c11737
Včera o 07:29
@anonym_edc676

@anonym_b82350 ja sice nemam fuzy, ale obcas si v bradavici vytrhnem biely chlp...normalne sa zo mna stava bosorka!

@anonym_autor pocuj, si to ty Belohorcova?

@anonym_edc676 prečo belohorcová? Čo je na belohorcovej krásne?

beata_k
Včera o 07:31
@moonlight1210

@anonym_autor ech, dievca, tu si na Slovensku. A na Slovensku je povinnou cnostou skromnost.
Velka chyba, velka.

Ty mozes byt taka a onaka, krasna, ci mudra, ci sikovna, ci ina. Ale musis pockat, az to povedia o tebe druhi. To nesmies ty sama.

Takze nabuduce zacni tym, ze o tebe druhi ludia hovoria, ze si krasna. Ok?
Odputas pozornost publika od nepodstatnej pasaze a prenesies ju na to potrebne.
Takto sa polka citajucich zastavi hned na zaciatku, okamzite ta zacnu mat za nesympaticku (chvalenakarku) a mas to. Budu citi potrebu ta “postavit nohami na zem”.

Je fuk, co si myslis o sebe, ide o to, co od diskusie chces dosiahnut. Takze znala slovenskej povahy to musis hned na zaciatku jemne zmanipulovat, aby sa sustredili, kam maju. Ako deti.

@moonlight1210 Ja som to citala cele. Ale jej zmyslanie je uuuplne pokryvene. Jej skoda nieco vysvetlovat. A ty sa tiez zdrz reci na slovakov a slovenky. Kopat do vlastneho naroda je tiez take...inteligentne.

anonym_4fc347
Včera o 07:31

Keď máš taký charakter, aky si vykreslila v úvodnom príspevku, tak sa vôbec necuduj, že si single.
Krásnu ženu stretnú chlapi na každom kroku. Obzvlášť na Slovensku. A takisto aj namyslenu, peknú ženu, ktorá vidí chybu všade inde, len nie v sebe. A žiadny normálny muž toto nehľadá. A preto to tak býva, že s peknými, ale blbymi si len užívajú a možno nie tak pekne ( každá žena je pekná) si berú za manželky a zakladajú s nimi rodiny. Pretože nie pekné telo a tvár vychovaju dobre deti. Ale rozum áno.

autor
Včera o 07:32

Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.

anonym_95139b
Včera o 07:32

@anonym_autor To by chcelo fotku🙂

anonym_4fc347
Včera o 07:35
@anonym_autor

Viem to práve preto, že mi to ľudia hovoria, a viem to aj preto, že to zrkadlo mám doma dostatočne veľké. Vo fitkách sa viem porovnávať s oveľa mladšími ženami aj so ženami v mojom veku. Skús sa v 39 rokoch narvať do veľkosti 36 s vyformovaným telom, pásom 59 cm pri výške 172 cm, váhou 55 kg a prirodzeným poprsím veľkosti C. K tomu vlastné ešte husté obočie a vlasy po pás. Nie je to len o čísle na váhe, alebo o veľkosti oblečenia. Je to kombinácia starostlivosti o seba, disciplíny a času, ktorý človek venuje svojmu telu.

@anonym_autor ... V 39 si single a nikto ťa nechce? Bez urážky, ale už asi niet šanca. V tom veku normálneho, nezadaneho chlapa nenájdeš. Hlavne ak ťa žiaden nechcel doteraz

zuzitko74
Včera o 07:52
@anonym_autor

@anonym_autor Nechcem sa rvať do oblečenia č. 36 a mať tvoju váhu a rozmery. Pre môj somatotyp by to nebolo prirodzené a ani to nie je môj ideál krásy. BTW: mne úplne vyhovuje byť bežný priemer, nie som súťaživý typ a ani nie som na love.

personality
Včera o 07:56

A to je problém? Spapat každý den 3 zákusky a jednu pizzu navyše? Do pol roka vieš mať 25 kg plus a žiadny z uvedených problémov 😀

anonym_0de75b
Včera o 07:56

Niekde bude proste chyba, ale nie v tom, ze si taka krasna.. charakter?

biba_18
Včera o 07:58

slovami klasičky moriky - radšej byť škaredá ako múdra ...
k tebe autorka - modelkovské miery z teba krásku nerobia. možno máš 172 cm, úzky pás, a kozy C. to ale nie je krása ... krása je v oku toho čo sa díva ... ak v tebe nič iné nevidia iba výzor, nemusí to byť ich chyba ... 😒

anonym_d4d7d9
Včera o 08:01

No ja neviem
Pre kopec ľudí pekná si a pre kopec nie
A ked si myslíš, že pre všetkých si,tak vôbec nemáš šajnu o ľuďoch

anonym_aeefb7
Včera o 08:03

neustále vyzdvihuješ iba fyzický vzhľad, ale možno sa s tebou nedá o ničom rozprávať, možno máš hroznú povahu, alebo privysoké nároky, zrejme sa celý život cítiš ukrivdená, a je to z teba cítiť
v 39 rokoch o sebe vyhlasovať, že si veľmi krásna? asi aj trochu naivná, alebo už potrebuješ okuliare

personality
Včera o 08:06

Keď sa Ta muži boja osloviť, lebo si taká krásna, tak si vyber ktorého chceš, oslov ho a máš. Veď predsa každý z Teba padne na zadok 😀

Strana
z9