icon

Nenechávajte deti na verejnosti nahé kvôli bezpečnosti

Včera o 17:12

Pedofily, úchyly a je to nehygienické. Článok ako slovák v Chorvátsku natáčal začiatkom júla nahé deti.
https://www.cas.sk/spravy/sok-na-plazi-v-chorva...

anonym_bedcb3
Včera o 17:13

@anonym_autor mne je dost jedno, co robia ini ludia. Nebudem nikomu hovorit, co ma alebo nema robit so svojimi detmi

anonym_f1c325
Včera o 17:26

@anonym_autor tak ľudia by sa mali uvedomiť v prvom rade sami , tu ich nenapravite....ešte ani keď neboli internety som nemala v pláne svoje dieťa dávať nikam. Nikoho totižto okrem úzkej rodiny vaše deti nezaujímajú.....to píšem na margo vašich akože priateľov. Pretože vy tam tie fotky dávate asi za tým účelom ...no každého vec

anonym_57e94b
Včera o 17:35

pedofili, úchyli

anonym_bd5420
Včera o 17:40

Kedysi boli nudapláže, FKK kempy, kde chodili ľudia nahí. Dnes každý všade vidí pedofilov, úchylov. Svet sa zbláznil a ľudia trpia stihomamom.

anonym_0a5d9f
Včera o 18:17
@anonym_bd5420

Kedysi boli nudapláže, FKK kempy, kde chodili ľudia nahí. Dnes každý všade vidí pedofilov, úchylov. Svet sa zbláznil a ľudia trpia stihomamom.

@anonym_bd5420 a najhoršie je, že nielen tie deti, ale všetci pomaly prichádzame o všetko "normálno" a už o ňom budeme len čítať a počúvať nostalgické spomienky pamätníkov.

anonym_bd5420
Včera o 19:21
@anonym_0a5d9f

@anonym_bd5420 a najhoršie je, že nielen tie deti, ale všetci pomaly prichádzame o všetko "normálno" a už o ňom budeme len čítať a počúvať nostalgické spomienky pamätníkov.

@anonym_0a5d9f V inej téme som tu pred pár dňami písal, že práve vďaka nuda pláži som zažil jednu peknú letnú lásku v Bulharsku. A nebola to ona, čo bola na nuda pláži.

Kedysi sa normálne bavili aj dospelí a deti medzi sebou. Dnes má strach osloviť či pozdraviť decká, čo sa hrajú pred našim domom na ulici, aby nevolali hneď rodičom, že ich otravuje nejaký úchyl.

anonym_d2ae81
Včera o 19:48

Tak hlavne rodic ms chrániť svoje dieťa. Moja dcéra ked ma šaty, tak ma pod nimi vzdy aj kratasy.