Neplánované tehotenstvo: Ako môže dôjsť k nečakanému počatiu?
Akosi sa s tym roztrhlo vrece. Cakame necakane dieta. Alebo prekvapil ma pozitivny tehotensky test.alebo mam doma 3 deti a cakam neplanovane 4te. Akoze halo? Spamatajte sa zeny. Absolutne nerozumiem, ako moze niekto otehotniet a necakat to. Sexujes bez ochrany=snazis sa o dieta. Tak potom nebudte prekvapene z pozitivneho testu.
Nuz maju to mat s muzom vykomunikovane,a nic by ich neprekvapilo ale tesili by sa.
@anonym_8cecf6 to je podla mna planovane. Ale kazdy druhy prispevok je, ze som necakane tehotna. Ja tomuto nechapem. Ako moze byt niejto necakane tehotny. Akonahle nemas ochranu, tak cakas tehotenstvo
@anonym_autor A vies o tom, ze antikoncepcia nefunguje na 100%? Asi nie, ze?
@beata_k viem. Ale na 99% funguje.
@anonym_autor A vies o tom, ze antikoncepcia nefunguje na 100%? Asi nie, ze?
@beata_k a s nezelanymi tehotenstvami sa roztrhlo tu na koni vrece. To vsetkym zlyhala antika?🙂 🙂 🙂 🙂
@beata_k viem. Ale na 99% funguje.
@anonym_autor To je za idealnych podmienok tych 99%. Este mas moznost, ze ti nezafungovala kvoli liekom, chorobe atd. A ani kondom nie je na 100%. Takze tak.
A ano. Casto je to prerusovana suloz. A uprimne sa tejto metode cudujem, ze ju praktikuju.
@anonym_autor To je za idealnych podmienok tych 99%. Este mas moznost, ze ti nezafungovala kvoli liekom, chorobe atd. A ani kondom nie je na 100%. Takze tak.
A ano. Casto je to prerusovana suloz. A uprimne sa tejto metode cudujem, ze ju praktikuju.
@beata_k tak ak sa po prerusovanej sulozi cuduju, ze doslo k "nezelanemu tehotenstvu", to by asi vysvetlovalo tie neocakavane tehotenstva :D
zlyha antikoncepcia, zlyha kondom , niekto sa spolieha na prerusovany styk etc... moznosti je vela .. mne napriklad dr povedal,ze sanca mat dieta je naozaj minimalna a ejha ta jedna extremne silna spermia to dala .. a teraz mi doma beha jak s vrtulou v zadku
@beata_k
* 50–60 % – žiadna antikoncepcia
* 30–40 % – nesprávne / nekonzistentné používanie (zabudnuté tabletky, prasknutý kondóm, prerušovaná súlož, „občasné“ používanie)
* ~5 % a menej – zlyhanie antikoncepcie aj pri správnom používaní
to ze niekto neplanuje dieta neznamane ze nie je prijate a lubene. ja som tiez neplanovala deti (tento mesiac budeme sexovat v tento den) ale nechali sme to ked sa podari bude, t.j. neplanovali sme to v pravom zmysle slova ale vsetky deti boli chcene a milovane nikdy som nemala antikoncenpciu takze kazde neplanovane dieta prijimame... ale ziadne nebolo nechcene. mozno je to len chytanie za slovicok ale nechapem co ta vzrusuje na tom, ze niekto neplanovane otehotnel...
@beata_k a s nezelanymi tehotenstvami sa roztrhlo tu na koni vrece. To vsetkym zlyhala antika?🙂 🙂 🙂 🙂
@anonym_autor Nejako masovo tu zlyháva vazektomia.
to ze niekto neplanuje dieta neznamane ze nie je prijate a lubene. ja som tiez neplanovala deti (tento mesiac budeme sexovat v tento den) ale nechali sme to ked sa podari bude, t.j. neplanovali sme to v pravom zmysle slova ale vsetky deti boli chcene a milovane nikdy som nemala antikoncenpciu takze kazde neplanovane dieta prijimame... ale ziadne nebolo nechcene. mozno je to len chytanie za slovicok ale nechapem co ta vzrusuje na tom, ze niekto neplanovane otehotnel...
@anonym_f31930 tak asi ste sexovali bez ochrany. To mi vychadza z tvojho prispevku. A to logicky znamena, ze sa snazite. Kedze sa nechranite. Takze nemozem byt potom prekvapena z pozitivneho testu 🫣
Napr mam kamosku, co 10 rokov sexuje bez ochrany a hovori, ze druhe dieta neplanuje. No podla mna tym, ze sexuje bez ochrany, ho planuje 😅 ale ked jej vyjde tod o pol roka test, bude sokovana, ze ved oni sa nesnazili 🤣
mať tvoje starosti ...
@anonym_autor lebo mnohé si myslia, ze stačí predtym vytiahnuť...
@anonym_8cecf6 to je podla mna planovane. Ale kazdy druhy prispevok je, ze som necakane tehotna. Ja tomuto nechapem. Ako moze byt niejto necakane tehotny. Akonahle nemas ochranu, tak cakas tehotenstvo
@anonym_autor toto je minimálne tretia téma za posledné dni na túto tému .
Jedna sesternica otehotnela s telieskom, ďalšej sesternici zlyhala antika, neoverila si že liek ktorý užíva znižuje účinnosť antiky.
Ani jedna nemala sex bez ochrany, lenže žiadna ochrana nie je 100%na
Čo ak bol deravý kondóm? Hlavne že ty si v tomto dokonalá,že
@anonym_f31930 tak asi ste sexovali bez ochrany. To mi vychadza z tvojho prispevku. A to logicky znamena, ze sa snazite. Kedze sa nechranite. Takze nemozem byt potom prekvapena z pozitivneho testu 🫣
@anonym_autor tvoja logika je od veci.
@anonym_autor tak ja som brala antikoncepciu ;) nemala som riadne lieky, zvracanie ani hnačky a ani som nevynechala tabletku. na meškanie menzes ma upozornil až telefon. s ľahkosťou som robila test veď o nič nejde nie… no a islo o veľa II 😅 našťastie sme chceli dve deti, len teda nie až tak skoro, ale nevadí. Len tŕpnem odvtedy aby sa neprihodilo tretikrat aj. Rozmýšľam aj o podviazani.
@anonym_autor Už som počula, že niekto otehotnel aj napriek antikoncepcii. Nejaká slečna brala antibiotiká počas toho antibiotikami, tá antikoncepcia funguje slabo v kombinácii s niektorými liekmi, ona o tom nevedela a otehotnela
@beata_k tak ak sa po prerusovanej sulozi cuduju, ze doslo k "nezelanemu tehotenstvu", to by asi vysvetlovalo tie neocakavane tehotenstva :D
@anonym_autor Tie nečakané tehotenstvá sa tu objavujú vždy u žien s nizsim vzdelaním a minimálnym zaujmom o prácu. Taká si nájde podobného muža a potom rodí v pravidelných intervaloch kym môže. Jej to vyhovuje a často si teda k tomu tehotenstvu aj dopomôže, ale pred chlapom a ostatnými musí hrať formu a tváriť sa, ze to tretie, štvrté, piate a ďalšie decko už nechcela a ze to bolo nečakané. Nemôže proste na rovinu priznať, že je hlúpa, lenivá, nikto ju nezamestná a ani sa jej robiť nechce, tak radšej porodí ďalšie decko a pár rokov doma má poriešených. A ideálne je, keď je aj veriaca, tam sa pridá ešte aj myšlienka, ze to tak pán Boh chcel a požehnal.
Poviem za seba - gynekologicka mi povedala, ze nemam sancu otehotniet prirodzene, dostala som do ruky kontakt na CAR. Hadaj, co sa stalo?
@anonym_autor "Neplánované tehotenstvo: Ako môže dôjsť k nečakanému počatiu?" Stale nevieme okabatit prirodu na 100%. Sex je na rozmnozovanie. Ze ludia sexuju, hoci nechcu dieta? Nuz urcite riziko je tam vzdy, ani sterilizacia nie je 100%, svagrinke davali po 2 sekciach podpisovat papier, ze berie na vedomie, ze aj po sterilizacii ma 0,5% sancu otehotniet....
Tak ja poznám ženy ktoré roky nevedeli otehotnieť. X cyklov IVF a následne otehotneli s druhým spontánne pár mesiacov po pôrode. Vôbec nechápeš, prečo to je pre tých ľudí nečakané a žena je prekvapená z pozitívneho testu? Keď ti niekto povie že dieťa prirodzene na 99% mať nikdy nebudeš? Jasne že su aj prípady na ktoré ty myslíš ale hádžeš všetko do jedného vreca.
@anonym_autor tu sa rozrhlo vrece s temami, ktore znova a znova rozoberaju to ako moze niekto neocakavane alebo neplanovane otehotniet. Je vas viac takych zvedavych, alebo ty sama zakladas dookola taku debatu?
@anonym_autor umelo vytvorená tema aby to tu akože žilo 😂😂,ideálne ešte ked sa tam zletia nicky čo riešia plodne/ neplodne dni verzus to nie je pravda
,do toho ekonomika typu načo si robite ked ich neviete uživit verzus druha strana a dalo by sa pisat

Nuz maju to mat s muzom vykomunikovane,a nic by ich neprekvapilo ale tesili by sa.