icon

Ako sa účastníkom extrémnych premien darí teraz?

Včera o 03:37

Prosím, poznáte niekoho z tých ľudí čo boli v extrémnych premenách? Ako sa im dari po rokoch po tom co schudli s pomocou Molnara?

anonym_3939e4
Včera o 04:09

darí sa im určite rovnako ako ostatným čo chudli. 80 a viac % do 5 rokov znova priberie, mnohí aj viac ako mali pred chudnutím. tak hovoria čísla.

anonym_9e09e9
Včera o 05:23

Susedova vnucka bola, dosiahla uzasne vysledky. ALe ako pisu vyssie, uz ma vahu vyssiu ako pred tym.

anonym_d990c9
Včera o 05:25
@anonym_9e09e9

Susedova vnucka bola, dosiahla uzasne vysledky. ALe ako pisu vyssie, uz ma vahu vyssiu ako pred tym.

@anonym_9e09e9 ako je to mozne.. Preco si ti ludia nedavaju pozor? Pribrat par kil, ok, ale nabrat este viac? Nechapem

anonym_8fce37
Včera o 05:43
@anonym_d990c9

@anonym_9e09e9 ako je to mozne.. Preco si ti ludia nedavaju pozor? Pribrat par kil, ok, ale nabrat este viac? Nechapem

@anonym_d990c9 lebo to asi nebude len o tom, ze si treba davat pozor, clovek co nemal vysoku nadvahu to nikdy nepochopi, alebo clovek, ktory nebol zavisly, pre takychto ludi je jedlo zavislost, vysoke percento ludi zacne opat fajcit, pit alkohol, brat drogy - preco si nedavali pozor?

unicornlady
Včera o 05:59

Obezita je choroba, ako sa vyjadril doktor v Dámskom klube (neviem presne kedy, niekoľko dní dozadu).
A preto ju treba liečiť komplexne, nielen doktor, ale aj terapia, jedlo, pohyb. Všetko dokopy. Hlavne tú terapiu spomínal, že sa na to zabúda (lebo ľudia si myslia, že stačí menej jesť a viac sa hýbať. Ale to nerieši problém, ako sa človek dostal až do takej silnej nadváhy).
Ono je to vždy následok niečoho (pokiaľ to nespôsobil zdravotný problém), zajedanie emócií, únik pred bolesťou, ..

Najmä, mám pocit, že v tých Extrémnych premenách je tá zmena prirýchla. A pre bežného človeka neudržateľná. Lebo to vyžaduje zmeniť celý životný štýl.
Videla som video jednej ženy, ale ona schudla 20kg za 4 roky, aj cvičila. A celkovo postupne veci aplikovala do svojho života, takže to nebolo také náročné a bolo to udržateľné. Mozog, telo... si postupne zvykli a stalo sa to bežnou súčasťou života. Človek sa ako keby stane troška iným človekom. (zmýšľaním, výberom.)

anonym_ce3728
Včera o 07:21
@anonym_d990c9

@anonym_d990c9 hlavne co mam info, tak to, ze diabol je ukryty v slovicku "extremne"... produkcia "tlaci" v relativne kratkom case na pilu... lebo ved stale je to hlavne show... tlacia na ucinkujucich...
A proste to chudnutie nie je "stroj", ale komplexny problem... takze je to taka trosku lepsia "dieta" s jojo efektom casto krat...

anonym_e1a249
Včera o 07:25
@anonym_d990c9

@anonym_d990c9 schudnúť 50-80kg niekedy aj viac za rok je neudržateľné, tu proste vidno yoyo efekt, tí ľudia potrebujú v prvom rade psychológa. Z chudnutia sa stala show, v pozadí je veľký nátlak na človeka, aby dal čo najviac dole. Nie je to zdravé zísť dajme tomu z 4000kcal na 1500kcal. V bežnom živote by človek takú váhu chodol 4-5 rokov. Takáto show by ani nemala existovať, lebo je to reálne hazard so zdravím - čo neraz vidno, keď účastníci kolabujú.

anonym_b6521c
Včera o 07:29

Na IG sledujem Hofierkovcov, maju babatko a vahu drzia.

anonym_30d170
Včera o 07:31

Iba 5% si to dokaze udrzat. Je to cele len pre show. Mam to priamo od ich tv vyzivoveho poradcu.

anonym_30d170
Včera o 07:35
@anonym_9e09e9

@anonym_9e09e9 inak po tych operaciach si to ani neviem predstavit tie jazvy, ked tak strasne priberu naspat. Podla mna by mali dostat este nejaku podporu aj neskor ked skonci show. Aspon rok-dva.

akvi
Včera o 07:43

Ako tu uz bolo spomenute, je to preto, lebo u vacsiny to nie je o tele, ale o hlave. a bez tej podpory, ktoru ten rok mali, tak to proste vacsina dalej neda. Oni potrebuju "vyliecit" hlavu, aby mohlo telo byt v norme. Lenze to sa neda takymto sposobom. Tiez si myslim, ze tato relacia viac skodi, ako pomaha. Nie je normalne, aby ludia isli z jedneho extremu do druheho. Nic dobre im to neprinesie. A tiez to prekopanie zivotneho stylu, to chce obrovsku disciplinu, cize zase hlava.. Ja na IG sldujem babu,ktora chudne velmi rozumne, za rok chudla cca 25 kg, aj to len za ten prvy, z obrovskej nadvahy..a ludia jej tam casto vycitaju, ze chudne pomaly, ze ved ti v premenach chudnu 2x tolko.. Ale ona velmi dobre vie, co robi, robi to rozumne a ma upratanu hlavu. Momentalne je -57kg.

anonym_59570e
Včera o 07:58

Poznám jednu. Uz pribrala dost, ešte nie je na takej váhe ako bola predtym, ale pribrala. Lebo si prestala dávať pozor. Hlavne ma rada koláčiky a veľa veľa vypeka.
Ono ked schudneš a dosiahneš nejaky "ciel", hoci tvrdo vybojovany, nechce sa ti potom stále sledovat, cvičiť atď. Polavia a uz to ide.
Ja som schudla "len" 24kg, vahu udrziavam 2 roky a snažím sa,lebo chcem, bavi ma to a strava mi chuti viac ako to, co som jedla predtým, ale tiež ma to niekedy nebaví, ked vidím môjho chlapa, čo zje veľa jedla, k tomu 4 dobosky alebo 300g čokolády a zapije malinovkov a je chudý ako prutik.

anonym_d69304
Včera o 07:59

@anonym_autor hofierkovci si tu váhu držia dokonca maju male bábätko, Denisa smatanova to iste, bola jedna mladá baba Vanessa? Zo 105kg schudla na 59 a ta tiez na sebe mala, ta Jarmila Vlad čo som pozerala minule na ig mam pocit ze je na tom rovnako ako keď išla do premien a dalej si tych ludi nepamätám. Videla som len pár epizód

anonym_d990c9
Včera o 08:16

Ja viem, ze ten rok extremnych premien je velmi narocny, vela pohybu, malo jedla, stres, este ked tam nie je podpora rodiny.. ale ok, potom si trochu vydychnu, daju si pauzu a pomaly priberu 5-10-15-20 kil naspat.. preco potom si nezacnu davat pozor? Nepovedia si ze hups, musim sa spamatat teraz ked mam 120 a nie ked budem mat 150 ako to bolo minule.. ja sama chudnem z extremnej obezity, takze viem ake to je a viem, ze si budem musiet davat cely zivot pozor, lebo rozjest sa naspat a zleniviet je velmi jednoduche

anonym_463ab3
Včera o 08:25

ja so videla minule v potravinách babu čo tam bola, krásne schudla, kočka z nej bola a teraz to má naspäť. Škoda.

kiki68
Včera o 08:47

Tam je to k hlave a nie tele, kym nevyriesia to preco si ublizuju jedlom, tak nemaju sancu trvalo sa pohnut. Nieco ich musi drzat od toho, v com boli. Tiez najst udrzatelnu formu pre nich,ja tazko pochopia niekoho takeho, mojich 20kg hore bolo iba z tehu a zletelo s tou vodou prec z tela dole. Cize to je taka skusenost, ze pre nich irelevantna.

anonym_d69304
Včera o 09:49
@kiki68

Tam je to k hlave a nie tele, kym nevyriesia to preco si ublizuju jedlom, tak nemaju sancu trvalo sa pohnut. Nieco ich musi drzat od toho, v com boli. Tiez najst udrzatelnu formu pre nich,ja tazko pochopia niekoho takeho, mojich 20kg hore bolo iba z tehu a zletelo s tou vodou prec z tela dole. Cize to je taka skusenost, ze pre nich irelevantna.

@kiki68 ja síce nemam extrémnu obezitu mám "len" 20kg navyše oproti zdravej váhe a akurat sa to snažím dať dole ale teda u mna to bolo neskoré večere o 22 keď som prisla z prace a následne ist spat lebo rano zas skoro vstávať. No ale súhlasím ze tí ľudia si to musia upratať v hlave lebo to je emočne zajedanie až sa dokážu takto vyžrať

anonym_7c6466
Včera o 10:02

Tú reláciu by mali zakázať. A to hneď z niekoľkých dôvodov:
1. ten kraťúch Molnár je maximálne trápny ako tam hučí po tých ľuďoch - akože ich motivuje. A potom v nejakom podcaste sa preriekol a povedal, že len úplný hlupák sa môže vyžrať na takú váhu. Tento "odborník" evidentne vôbec nevie o tom, že obezita je neuroendokrinné multisystémové ochorenie.. a že to teda vôbec nie je otázka slabej vôle..
2. je maximálne ponižujúce ako tam tých ľudí ukazujú v spodnej bielizni aby im čo najviac visel tuk a popri tom hrá hudba ako z hororu..
3. to cvičenie, čo tam od tých ľudí vyžadujú je úplne cez všetky limity. Dovolím si tvrdiť, že 75% ľudí s normálnou váhou by na bicykli nevyšliapalo na Sliezsky dom. Ale keď to nezvládol pán so 160 kg tak ho tam démonizovali.
4. ten masívny váhový úbytok je nielenže nezdravý, on je priamo zdraviu škodlivý. A paradoxne sa aj pri chudnutí zhoršujú krvné parametre (pečeňové testy, kyselina močová) a väčšine ľudí takto odchádza žlčník..
5. dôvod, prečo sú tieto relácie úspešné je ten, že pri TV sedia ľudia s balíčkom čipsov a potrebujú sa ubezpečovať v tom, že ešte je aj niekto tučnejší ako oni..
Ďakujem veľmi pekne.. komercia, komercia a zas len komercia. O tých ľudí absolútne nejde.

anonym_9cbcc0
Včera o 10:25
@anonym_d69304

@kiki68 ja síce nemam extrémnu obezitu mám "len" 20kg navyše oproti zdravej váhe a akurat sa to snažím dať dole ale teda u mna to bolo neskoré večere o 22 keď som prisla z prace a následne ist spat lebo rano zas skoro vstávať. No ale súhlasím ze tí ľudia si to musia upratať v hlave lebo to je emočne zajedanie až sa dokážu takto vyžrať

@anonym_d69304 ja mam tiez nadvahu cca 20 kg, teraz som tehotna a po 40-ke, je to piate dieta, ja tam mam zataz aj autoimunitnu, ok, ale aj tak rozmyslam, ze sice som pribrala a viem, preco. Teraz nemoze cvicit a kaslem na kalorie, ale aj tak nie som schopna tolke kalorie do seba napchat. To sa musi nejak extremne natiahnut zaludok, ze to vobec zvladnu zjest tie mnozstva, nie? 🤔. Lebo ked tu citam, ze niekto je schopny zjest 4 rozky rano, tak len oci otvaram, ze toto teda nezjem, ak tak 1,5, a aj tam som pribrata. Chapete, co sa chcem spytat?

anonym_d69304
Včera o 11:12
@anonym_9cbcc0

@anonym_d69304 ja mam tiez nadvahu cca 20 kg, teraz som tehotna a po 40-ke, je to piate dieta, ja tam mam zataz aj autoimunitnu, ok, ale aj tak rozmyslam, ze sice som pribrala a viem, preco. Teraz nemoze cvicit a kaslem na kalorie, ale aj tak nie som schopna tolke kalorie do seba napchat. To sa musi nejak extremne natiahnut zaludok, ze to vobec zvladnu zjest tie mnozstva, nie? 🤔. Lebo ked tu citam, ze niekto je schopny zjest 4 rozky rano, tak len oci otvaram, ze toto teda nezjem, ak tak 1,5, a aj tam som pribrata. Chapete, co sa chcem spytat?

@anonym_9cbcc0 ja to mám rovnako proste celý život 3x denne nie fakt veľké porcie ale keď človek pride unaveny vecer z prace naje sa a ide spať ten tuk sa tam žiaľ ukladá a som si vedomá. Ja som na RD takže mám "čas" dať sa do kopy a chceli by sme ešte jedno dieťa a aj ked som pribrala len 6kg za cele tehotenstvo proste chcem do toho ist s menšou váhou. Časom plánujem aj operáciu brušnú keďže tam to mám najhoršie a aj keď som mala váhu v puberte ok previs mi tam zostal takze sa ho len tak nezbavím.. no co sa týka týchto ľudí ano maju tak roztiahnuty žalúdok ze zjedla dostala jedlo za 3 minimalne.

sense
Včera o 11:21
@akvi

Ako tu uz bolo spomenute, je to preto, lebo u vacsiny to nie je o tele, ale o hlave. a bez tej podpory, ktoru ten rok mali, tak to proste vacsina dalej neda. Oni potrebuju "vyliecit" hlavu, aby mohlo telo byt v norme. Lenze to sa neda takymto sposobom. Tiez si myslim, ze tato relacia viac skodi, ako pomaha. Nie je normalne, aby ludia isli z jedneho extremu do druheho. Nic dobre im to neprinesie. A tiez to prekopanie zivotneho stylu, to chce obrovsku disciplinu, cize zase hlava.. Ja na IG sldujem babu,ktora chudne velmi rozumne, za rok chudla cca 25 kg, aj to len za ten prvy, z obrovskej nadvahy..a ludia jej tam casto vycitaju, ze chudne pomaly, ze ved ti v premenach chudnu 2x tolko.. Ale ona velmi dobre vie, co robi, robi to rozumne a ma upratanu hlavu. Momentalne je -57kg.

@akvi máš na myslí Annu?

akvi
Včera o 13:06
@sense

@akvi máš na myslí Annu?

@sense vôbec neviem, aký je to profil 😅😅 Ale nosí také retro šaty pekné.

sense
Včera o 13:47
@akvi

@sense vôbec neviem, aký je to profil 😅😅 Ale nosí také retro šaty pekné.

@akvi áno, to je ona . Ona je jedna z toho minima čo sledujem na Insta. Tuším Annamaria.minus60kg alebo tak nejak

kiki68
Včera o 16:17
@anonym_9cbcc0

@anonym_9cbcc0 preto to my nepochopime, lebo nemame dovod a kapacitu takto jest. Ako clovek v tehu zje nejake veci navyse, oki, celkovo nie sme asi svati, ani ja tu nebudem vzdy pozerat na melon, ci cokoladu s odporom. Ale tiez by som nedala ani stvrtinu toho, to uz musi mat clovek ma to zvyknute telo. A to nemame, nastastie. Tazko si viem predstavit ich situaciu, ale par kamosiek to dalo na vyse 100kg a veru boli za tymto ucelom psychicke a rodinne problemy

anonym_60b6ad
Dnes o 05:05

Známi bol v premenách. Má teraz viac kg ako predtým. Celkovo má v živote problémy, aj psychické.. takže tam je emočné jedenie .
Čo viem ani sa nejak po premene dlho nesnažil udržať si váhu.