Oplatí sa pribrať, ak máte dievčenskú postavu?
@anonym_autor nerozumiem tejto teme. Vies mi tvoju otazku lepsie vysvetlit?
@pudinka zazila si , ze ti vsetci radia ze mas pribrat?
Tak ak máš postavu ako je na obrázku, tak by som v žiadnom prípade nepribrala. Nakoniec, je to Tvoje telo. Takže rob tak, aby si sa cítila Ty dobre.
Tak ak máš postavu ako je na obrázku, tak by som v žiadnom prípade nepribrala. Nakoniec, je to Tvoje telo. Takže rob tak, aby si sa cítila Ty dobre.
@martinka13 ano, je to presne zmerane a zadane, obrazok sedi. ale i tak vsetci vravia ako treba pribrat na nejaky "standard"
@anonym_autor nie nepribrala by som. Nechcela by som tučné nohy ako na obrázku.
@anonym_autor ano, pretoze mam 171cm a 47kg. Odjakziva. Prirodzene a jem za dvoch. A cely zivot ma sikanovali za moju vahu, body shaming zazivam dodnes a to mam 37rokov. A je mi absolutne ukradnute, co kto hovori. Ja sa citim super, som zdrava a priatel je nadmieru spokojny a vravi, ze ma doma modelku 😁. Takze ostatnych frustracia ma nezaujima
No realita pribratia moze byt uplne ina ako na obrazku.
ak sa nevenujes intenzivne sportu, tak ti pribudne len falda okolo brucha, alebo aj viac pneumatik. A budes vyzerat ako vypaseny pavuk.
Ak si zdrava a prirodzene stihla, bez trapenia, diet, ci nedajboze hladovania, tak to nechaj tak, a bud spokojna.
Ja som bola chuda az do menopauzy a uzivala som si to. Jedla som zaradom vsetko, bola som aktivna a plna energie. Co by som teraz za to dala. Teraz je stihlost vykupena neustalou kontrolou jedla aj pridanim pohybu. Mam 50+. Este do 45-46 rokov som nemusela svoju vahu riesit.
Naco sa umelo vypasovat, cukrami a tukom, nechapem.
@anonym_autor ano, pretoze mam 171cm a 47kg. Odjakziva. Prirodzene a jem za dvoch. A cely zivot ma sikanovali za moju vahu, body shaming zazivam dodnes a to mam 37rokov. A je mi absolutne ukradnute, co kto hovori. Ja sa citim super, som zdrava a priatel je nadmieru spokojny a vravi, ze ma doma modelku 😁. Takze ostatnych frustracia ma nezaujima
@pudinka ❤❤❤
171/47kg je naozaj málo, ale ide o to aby si sa ty cítila dobre vo svojom tele. Ak ješ dosť, cítiš sa dobre, nevynecháva ti menštruácia a nepadajú vlasy, tak kašli na to čo hovorí okolie. Niektoré ženy (aj muži) to tak proste majú, že sú prirodzene štíhle a nepriberú.
Cely zivot mi hovorili aby som pribrala. Otazka je, ci vobec vies pribrat a ako sa citis po zdravotnej stranke.
Ja som cely zivot bola pidizvirko - od 16tich hadam 155 cm a 42 kg. Plus minus. Ked som mala 35, ostala som treti krat tehotna a startovala som na vahe 40 kg. Ano, vyzerala som chudo, ale pribrat som proste nevedela. Chodila som na injekcie, pila drinky, jedla pangamin, cvicila som. Nic nepomohlo.
Ja som to pustala vzdy jednym uchom dnu, druhym von. Teraz v 46 uz musim drzat dietu - a zas pocuvam, preco, naco, zaco. No lebo som za pol roka pribrala 8 kg a to nie je normalne. Ak by som nezacala drzat dietu, tak o rok budem asimetricka (nie asymetricka) - to je asi meter vysoka a asi meter siroka.
Nikdy som nemala problem s menstruaciou, nikdy mi nepadali vlasy, nikdy som nemala problem s prijmom potravy - ja som bola ta, co ju chcela kazda zena zabit - jedla som za troch.
Takze - ak sa citis dobre, nemas zdravotne problemy, nechyba ti energia - bud taka aka si. Nepriberaj, nechudni. Uz vobec nie kvoli druhym.
Zaujímavé, keď ľudia nemajú problémy, tak si ich buď vyrobia alebo vymyslia.
Cely zivot mi hovorili aby som pribrala. Otazka je, ci vobec vies pribrat a ako sa citis po zdravotnej stranke.
Ja som cely zivot bola pidizvirko - od 16tich hadam 155 cm a 42 kg. Plus minus. Ked som mala 35, ostala som treti krat tehotna a startovala som na vahe 40 kg. Ano, vyzerala som chudo, ale pribrat som proste nevedela. Chodila som na injekcie, pila drinky, jedla pangamin, cvicila som. Nic nepomohlo.
Ja som to pustala vzdy jednym uchom dnu, druhym von. Teraz v 46 uz musim drzat dietu - a zas pocuvam, preco, naco, zaco. No lebo som za pol roka pribrala 8 kg a to nie je normalne. Ak by som nezacala drzat dietu, tak o rok budem asimetricka (nie asymetricka) - to je asi meter vysoka a asi meter siroka.
Nikdy som nemala problem s menstruaciou, nikdy mi nepadali vlasy, nikdy som nemala problem s prijmom potravy - ja som bola ta, co ju chcela kazda zena zabit - jedla som za troch.
Takze - ak sa citis dobre, nemas zdravotne problemy, nechyba ti energia - bud taka aka si. Nepriberaj, nechudni. Uz vobec nie kvoli druhym.
@katarinaba ❤❤❤ dakujem, drz sa.
No vazis naozaj malo, trocha by si pribrat mohla
Som o nieco vyssia nez ty a ked som mala do 50 kil, necitila som sa dobre. Mala som hrozne nizky tlak, anemiu a byvalo mi casto na odpadnutie. O tom, ze som z kazdej strany pocuvala, aka som lata, bez cici a rici a ze mi hrkaju kosti a pod, ani nehovorim. Ale tieto reci som vzdy brala jednym uchom dnu a druhym von. Nejak s rokmi a porodmi par kil pribudlo a zacala som sa citit lepsie. Ideal pre mna je tak do 55 kil. To som stale stihla, ale vysledky ukazkove a aj sa citim dobre.
Takze ak sa necitis dobre, kludne par kil priber. Ale ked ti je takto fajn, nepocuvaj reci ostatnych. Je zaujimave, ze vzdy musia mat poznamku o podvahe take, ktore same potrebuju schudnut.
No vazis naozaj malo, trocha by si pribrat mohla
@anonym_dca983 a ty by si mala schudnut. Sa staraj o seba a nehovor, co kto ma robit.
Nie 60kg ale tak 50- 55 a hej zopár kil na tvoju výšku by sa zišlo 🫣
@anonym_76b60c 60-kg žena určite nemá také nohy ako na obrázku
@biba_18 ani autorka s jej vyskou a váhou nieje ako na obrázku ale chudsia🙂
@biba_18 ani autorka s jej vyskou a váhou nieje ako na obrázku ale chudsia🙂
@anonym_d3c01b iba na prsiach sa AI netrafilo, tie su realne mensie.
@anonym_76b60c 60-kg žena určite nemá také nohy ako na obrázku
@biba_18 na nizkej zene je to uz dost kg a niekde sa to prejavi.
Nie 60kg ale tak 50- 55 a hej zopár kil na tvoju výšku by sa zišlo 🫣
@anonym_d3c01b ma pribrat, lebo to povedala nejaka anonymka? Wtf, sa staraj o svoju postavu a nehovor, komu by sa zislo par kil a komu nie. Co ta do toho.
@katarinaba tiez som bola tak drobunka, 153 cm a 43 kg.
do skoly som isla s 15 kg na 7 rokov. 😲
Mojej mame na ulici hovorili, ci mi nedava jest.,
A to sme mali aj so sestrou vzdy zdravy apetit, neboli sme vyberave, o puberte ani nehovoriac, ovela vyssie a tazsie kamaratky tolko nepojedli, co ja.
vysoku skolu som koncila so 43 kg, S -ko na mne viselo.
a co - bola som zdrava, porodila styri deti, po kazdoom som do roka schudla na predporodnu vahu. My sme ani doma vahu nemali, len u lekarky som vedela, kolko vazim,. Nikdy som sa nesledovala, ci mi netreba schudnut ci pribrat.
Len po menopauze sa to zmenilo...ako vravis, teraz je pribrat veelmi lahke, az prilis.
Ja mám výšku ako ty 163cm a najlepšie som sa cítila medzi 50-53kg. Pod 50kg som sa cítila zle a teraz som tehotná, vyzeram ako na druhom obrázku, mám cez 60kg a tiež to neni ono.
@la_dolce_vita mám 164 cm - nie som ani nízka, ani pri 60 kg som také stehná nemala, nosila som S/M veľkosť ... žena na obrázku môže mať tak 65-70 kg plus mínus ...
@la_dolce_vita mám 164 cm - nie som ani nízka, ani pri 60 kg som také stehná nemala, nosila som S/M veľkosť ... žena na obrázku môže mať tak 65-70 kg plus mínus ...
@biba_18 moze byt, ale kazda to mame inak rozlozene, niekto ma nozky stihle aj s nadvahou.
@anonym_autor Ano, dlhe roky, ale ja som sa s mojou vahou citila dobre 170cm a vacsinu zivota vaha 51-53 kg a bola som absolutne spokojna takto. Teraz mam 57kg a spokojna niesom a snazim sa schudnut. A teda absolutne ma nezaujima nazor druhych. A pri 163 cm mat 60 kg je vela, ani pri mojich 170cm by som ich v ziadnom pripade neprijala. A to som o dost starsia ako ty.
@katarinaba tiez som bola tak drobunka, 153 cm a 43 kg.
do skoly som isla s 15 kg na 7 rokov. 😲
Mojej mame na ulici hovorili, ci mi nedava jest.,
A to sme mali aj so sestrou vzdy zdravy apetit, neboli sme vyberave, o puberte ani nehovoriac, ovela vyssie a tazsie kamaratky tolko nepojedli, co ja.
vysoku skolu som koncila so 43 kg, S -ko na mne viselo.
a co - bola som zdrava, porodila styri deti, po kazdoom som do roka schudla na predporodnu vahu. My sme ani doma vahu nemali, len u lekarky som vedela, kolko vazim,. Nikdy som sa nesledovala, ci mi netreba schudnut ci pribrat.
Len po menopauze sa to zmenilo...ako vravis, teraz je pribrat veelmi lahke, az prilis.
@negymama ❤❤❤
@la_dolce_vita ja mám postavu presýpacích hodín, môžeš mi veriť že mám aj cici aj rici - ale jednoducho toto nie je 60-kg pri tej výške ...
@martinka13 ano, je to presne zmerane a zadane, obrazok sedi. ale i tak vsetci vravia ako treba pribrat na nejaky "standard"
@anonym_autor Kasli na nich preboha, ako si vobec niekto dovoluje riesit tvoju vahu, ktoru mas uplne v pohode a postavu krasnu, ak je taka ako na prvom obrazku. Na tom druhom je uz riadne vela tuku.
@anonym_d3c01b ma pribrat, lebo to povedala nejaka anonymka? Wtf, sa staraj o svoju postavu a nehovor, komu by sa zislo par kil a komu nie. Co ta do toho.
@anonym_56591a autorka sa pyta😅 alebo ty? tak ty sa nestaraj co sa pýta a ze niekto odpovie 😘
Co ta do toho

@anonym_autor nerozumiem tejto teme. Vies mi tvoju otazku lepsie vysvetlit?