Oplatí sa pribrať, ak máte dievčenskú postavu?
@anonym_76573f dakujm,
@anonym_autor pozri sa, choď za lekárom a opýtaj sa
Názory máš,ten ta uvidí odváži a zhodnotí
Lebo zdravie je zdravie
@anonym_autor pozri sa, choď za lekárom a opýtaj sa
Názory máš,ten ta uvidí odváži a zhodnotí
Lebo zdravie je zdravie
@anonym_d3c01b miery su rovnake od puberty uz 22 rokov, cize lekar ma prehlad, jeden vravel ano a jeden ze netreba pribrat.
@anonym_d3c01b miery su rovnake od puberty uz 22 rokov, cize lekar ma prehlad, jeden vravel ano a jeden ze netreba pribrat.
@anonym_autor ak si zdrava s terajsou vahou, pribtatie same o sebe ti ziaden dalsi zdravotny benefit neprida.
@anonym_autor je to fakticky podvaha,no ani lekári sa nezhodnú
Ľudia ti vravia čo ta poznajú, že treba pribrať,tak to nieje, že troška chudšia ,inak by to neriešili úprimne
A pri tej váhe a výške to ai určite nezobrazilo presne
Bud aka chces ale v rámci zdravia
Ak si naozaj ok,maj podvahu ale ak nie,tak časom sa to odrazí na zdraví
@la_dolce_vita ja mám postavu presýpacích hodín, môžeš mi veriť že mám aj cici aj rici - ale jednoducho toto nie je 60-kg pri tej výške ...
@biba_18 tak ja mám postavu pravítko, alebo chlapčenskú postavu ako autorka a 60 kg a 164 cm a áno, mám také nohy, oveľa tučnejšie ako som mala, vidím to na nohaviciach. Presýpacím hodinám sa tuk ukladá inde ako ženám, ktoré majú iný typ postavy. To, čo sa tebe uloží do bokov a pŕs a zadku, sa inej postave nalepí na stehná.
Po zdravotnej stránke si na tom ako? So svojou postavou si spokojná? Máš dostatok svalovej hmoty? Vládzeš? Ja som odmala chudá, rok aj pol po pôrode mám takú váhu, akú som mala pred tehotenstvom (173 cm, 52 kg, no nejaké tie svaly mám). Aktuálne som na tom po zdravotnej stránke horšie, nevládzem, som slabá, býva mi zle, budem musieť so sebou niečo robiť. Cítim, že potrebujem pribrať. Pred tehotenstvom som sa s rovnakou váhou cítila skvele, výsledky som mala ukážkové.
@pudinka zazila si , ze ti vsetci radia ze mas pribrat?
@anonym_autor dobrá rada nad zlato: vykasli sa na všetkých a zariad sa podľa seba …
Kto ti hovori, ze mas pribrat? Rodina, kamarati, lekari? Na tvoju vysku je 60kg uz podla mna dost. Ja mam 170 a aktualne 58kg, s cim nie som ok. Take 2kg dole a budem spokojna, vacsinou sa pohybujem medzi 56 a 58kg. Pohybu mam dost, aj cvicim silovo obcas, ale nepravidelne, takze svalovej hmoty nemam na 60kg. 60kg tuku urcite nie je peknych a ani v poriadku.
@la_dolce_vita mám 164 cm - nie som ani nízka, ani pri 60 kg som také stehná nemala, nosila som S/M veľkosť ... žena na obrázku môže mať tak 65-70 kg plus mínus ...
@biba_18 každému sa inak ukladá tuk a hlavne ak porovnáme človeka, ktorý cvičí a ktorý nie 😁 našla tom tu diskusiu a v nej obrázok ako príklad, že rozdiel 2kg je sakra dosť a aj keby nebol, tak je vidieť úplne iná postava ak cvičí a ak necvičí 😀 verím tomu, že pri 60kg môže žena vyzerať ako bolo prezentované, samozrejme niekomu sa to ukladá do zadku a vrch má chudý, niekomu všade rovnomerne, niekomu iba hore a je to normálne. ja mám napríklad podoné stehná a to nemám ani 55kg, len lýtka sú o polovicu menšie 😂
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/vaha-pri-vyske-163-cm-2/
@biba_18 každému sa inak ukladá tuk a hlavne ak porovnáme človeka, ktorý cvičí a ktorý nie 😁 našla tom tu diskusiu a v nej obrázok ako príklad, že rozdiel 2kg je sakra dosť a aj keby nebol, tak je vidieť úplne iná postava ak cvičí a ak necvičí 😀 verím tomu, že pri 60kg môže žena vyzerať ako bolo prezentované, samozrejme niekomu sa to ukladá do zadku a vrch má chudý, niekomu všade rovnomerne, niekomu iba hore a je to normálne. ja mám napríklad podoné stehná a to nemám ani 55kg, len lýtka sú o polovicu menšie 😂
@miselka257 hej len pre zdravie nemusí mať 60kg jej by pomohlo mať 50 kg
A to nech si vizualizuje cez ai
autorka ale veď jedna slečna má 44 kg a druhá 60 kg. to je poriadny rozdiel. Kde je niečo medzi tým 50+kg?
ja som ten 50+kg. Výška o čosi viac, a váha 53kg. Nemyslím si žeby som mala pribrať, ani mi to nikto neradí. Ešte aj záleží aký je to typ postavy.
@katarinaba tiez som bola tak drobunka, 153 cm a 43 kg.
do skoly som isla s 15 kg na 7 rokov. 😲
Mojej mame na ulici hovorili, ci mi nedava jest.,
A to sme mali aj so sestrou vzdy zdravy apetit, neboli sme vyberave, o puberte ani nehovoriac, ovela vyssie a tazsie kamaratky tolko nepojedli, co ja.
vysoku skolu som koncila so 43 kg, S -ko na mne viselo.
a co - bola som zdrava, porodila styri deti, po kazdoom som do roka schudla na predporodnu vahu. My sme ani doma vahu nemali, len u lekarky som vedela, kolko vazim,. Nikdy som sa nesledovala, ci mi netreba schudnut ci pribrat.
Len po menopauze sa to zmenilo...ako vravis, teraz je pribrat veelmi lahke, az prilis.
@negymama my to mame v rodine 🙂 po tatovi, on bol tiez taky, keby nemal panvove kosti, tak mu trenky padnu. Tetu - jeho sestru - poslali v puberte na liecenie na tri tyzdne, pribrala 170 gramov 🙂
Veru, uz to ide aj na mna a ja som si povedala, ze moje maximum je 50 kg, aj to len v nevyhnutnom pripade. Nie a nie sa zastavit ta vaha, tak som zacala drzat deficit. A uz mam za 1,5 mesiaca dve kilecka dole. Zvykla som si ako jest, kolko jest, uz to ani moc nesledujem. Chud na sladke odisla sama. Zial, uz to nebude ake to bolo, ale co uz, mlada vecne nebudem 🙂
@miselka257 tak potom cvičte ... tam je základ ... 🙂
@biba_18 cvičenie je dôležité aj v oblasti zdravia, nie len výzoru 😁 lebo keď som necvičila a mala pod 50kg, vyzerala som normálne, ale akonáhle som cvičila a mala pod 50kg, bola som extrémne vychudnutá, preto som to riešila už správne nastavenou stravou 😏
@anonym_56591a a ty nemáš ani zakladne vadomosti čo je zdravé a čo nie
Takže ako nazvem teba?
@anonym_56591a a ty nemáš ani zakladne vadomosti čo je zdravé a čo nie
Takže ako nazvem teba?
@anonym_d3c01b no lebo ty mas, ked na zaklade toho, aku ma zena vahu, ides hodnotit,ze ma pribrat 😁. Ty si normalne sprosta. Nepoznas zdravotny stav, nepoznas genetiku a ides hovorit, ze niekto ma pribrat. Ja sa na rozdiel od teba nevyjadrujem, ako ma niekto vyzerat. Kazdy nech si vyzera ako chce, pokial je zdravy. A ty ai zavri klapacku a staraj sa o seba
@miselka257 hej len pre zdravie nemusí mať 60kg jej by pomohlo mať 50 kg
A to nech si vizualizuje cez ai
@anonym_d3c01b áno to by jej teda pomohlo, aj podľa mňa je jej váha nízka, hold dá sa s tým stále niečo robiť, ale keď ju to nijak zdravotne neovplyvňuje, nemusí, mne môj výzor po začatí športovania vadil a preto som to riešila 😀 tiež som mala problém pribrať
@anonym_d3c01b no lebo ty mas, ked na zaklade toho, aku ma zena vahu, ides hodnotit,ze ma pribrat 😁. Ty si normalne sprosta. Nepoznas zdravotny stav, nepoznas genetiku a ides hovorit, ze niekto ma pribrat. Ja sa na rozdiel od teba nevyjadrujem, ako ma niekto vyzerat. Kazdy nech si vyzera ako chce, pokial je zdravy. A ty ai zavri klapacku a staraj sa o seba
@anonym_56591a prečo sa staras do diskusie, kde sa autorka niečo pytala a druhí jej odpovedali?za to ze tebe sa nepáčia odpovede?lebo nemas znalosti a informácie? tak si to dostuduj alebo sa vyjadruj v tom čo vieš...
@anonym_56591a áno ty vieš všetko ale vlastne nič
Debata o ničom s tebou
@anonym_56591a no vidíš ešte ze si tu ty😃
No to je uroven tato debata...
Ja mam podobnu postavu a toez sa stretavam s ludmi co ki to radia a vies co?Radia ki to len ti, co maju postavi taku, za ktoru by som sa hanbila a chcela schudnut. Ani raz sa mi nestalo, zeby mi to povedal niekto s postavou ktora sa mi pacila. Takze neries, ja kebyze mam postavu priemernej zeny tak hanbila by som sa za svoje telo.
ak by som si mala vybrať ako chcem vyzerať, tak si vyberám obrázok vľavo. Mám 168 cm a mala som 62 kg, chudnem, necítim sa vo svojom tele dobre. Ideál je pre mňa 54-55 kg. Mám po 40 priberiem raz dva, chudnutie ide horšie. Ak sa cítiš dobre, máš dobré výsledky u lekára môžeš byť so sebou spokojná. Priberanie pravdepodobne príde vekom. A je lepšie byť v pohode, zjesť čo ti chutí ako počítať kalórie.
@pudinka zazila si , ze ti vsetci radia ze mas pribrat?
@anonym_autor A čo akože sú oni, že majú dávať takéto rady a ty sa máš podľa nich riadiť?
@katarinaba tiez som bola tak drobunka, 153 cm a 43 kg.
do skoly som isla s 15 kg na 7 rokov. 😲
Mojej mame na ulici hovorili, ci mi nedava jest.,
A to sme mali aj so sestrou vzdy zdravy apetit, neboli sme vyberave, o puberte ani nehovoriac, ovela vyssie a tazsie kamaratky tolko nepojedli, co ja.
vysoku skolu som koncila so 43 kg, S -ko na mne viselo.
a co - bola som zdrava, porodila styri deti, po kazdoom som do roka schudla na predporodnu vahu. My sme ani doma vahu nemali, len u lekarky som vedela, kolko vazim,. Nikdy som sa nesledovala, ci mi netreba schudnut ci pribrat.
Len po menopauze sa to zmenilo...ako vravis, teraz je pribrat veelmi lahke, az prilis.
@negymama to je super, ja mam 43 rokov a 43 kg pri vyske 152 cm som mala na VS, potom som pribrala na 60 kg, nic moc, ale stalo sa to "dalo", po prvom porode to slo samo na 48 a bola som fakt kocka, i ked boky mi siroke ostali dost. Cakam piate babo a vazim 74 kg. No co uz, ja si myslim, ze mozno na tych 60 to pojde zase same a mozno ani nie. Ale to som tym chcela povedat, ze ludia su rozni a do toho vstupuje xy premennych, preco, naco, za co...Vobec som nezacala jest vela, len moje telo zacalo inak fungovat. Po 3 porodoch som mala hypertyreozu, pri ktorej by sa malo chudnut, ja som priberala, lebo som mala vlci hlad z tej choroby. No a po liekoch sa mi zastavil metabolizmus a zas sa musel nastartova, je to tazke niekedy. Ale tieto AI nezmysly su fakt nezmysly, ze sa tym niekto vobec zaobera.
Ja by som autorke poradila nie pribrat, ale pribrat SVALY, a to bude dobre vyzerat isto.

@anonym_autor Kasli na nich preboha, ako si vobec niekto dovoluje riesit tvoju vahu, ktoru mas uplne v pohode a postavu krasnu, ak je taka ako na prvom obrazku. Na tom druhom je uz riadne vela tuku.
@anonym_76573f dakujm,