icon

Oplatí sa pribrať, ak máte dievčenskú postavu?

6. máj 2026

No a teraz babo rad... Oplca sa pribrat? GPT chat par udajov a aha....

Oplatí sa pribrať, ak máte dievčenskú postavu?
Strana
z3
veronika14141414
6. máj 2026

Máš 44 kg a tvoj príjem potravy je v poriadku,hej? lebo ak to nieje cielená vaha,tak môže byt za tym zdravotný problém
Robili ti aj hlbšie vyšetrenia?
Mala som v rodine niečo podobné,podvaha bez iných priznakov a bol problém v žalúdku-netvoril sa nejaký enzým

negymama
6. máj 2026
@anonym_511320

@negymama to je super, ja mam 43 rokov a 43 kg pri vyske 152 cm som mala na VS, potom som pribrala na 60 kg, nic moc, ale stalo sa to "dalo", po prvom porode to slo samo na 48 a bola som fakt kocka, i ked boky mi siroke ostali dost. Cakam piate babo a vazim 74 kg. No co uz, ja si myslim, ze mozno na tych 60 to pojde zase same a mozno ani nie. Ale to som tym chcela povedat, ze ludia su rozni a do toho vstupuje xy premennych, preco, naco, za co...Vobec som nezacala jest vela, len moje telo zacalo inak fungovat. Po 3 porodoch som mala hypertyreozu, pri ktorej by sa malo chudnut, ja som priberala, lebo som mala vlci hlad z tej choroby. No a po liekoch sa mi zastavil metabolizmus a zas sa musel nastartova, je to tazke niekedy. Ale tieto AI nezmysly su fakt nezmysly, ze sa tym niekto vobec zaobera.
Ja by som autorke poradila nie pribrat, ale pribrat SVALY, a to bude dobre vyzerat isto.

@anonym_511320 ano urcite treba ist cestou tvorby svalov, hlavne v tom vyssom veku je to velmi dolezite.
Ja som posledne stvrte dieťa mala na 41 rokov, to som este do roka schudla na tych 47-48 kg.
Ale po tych 45 rokoch mi pomaly vaha zacala stupat, bez zmeny jedalnicka, pravda uz boli aj deti vacsie , zivot sa nam trochu "spomalil", prestahovali sme sa na rovinu, z kopcoviteho sidliska, kde len vyjst do obchodu na vrchole kopca bolo silove cvicenie s vahou /3 deti, kocik, hracky, bicykle, tasky, nakup .../ wink:
Po 50tke som uz atakovala vahu 64 kg 😝 no to bola pri mojej vyske hruza, klby ma boleli, vliekla som sa ako starena.

Teraz mam 55 kg, a este rada by som dala na 51, ale hlavne cvicim, plavanie, bicykel, doma s cinkami, drepy, planky - nehovorim ze hodinove vykony, ale kazdy den aspon trochu. a tiez chodza. Uz som v meste nepouzila mhd ani nepamatam, idem cez mesto aj 5 km peso.

anonym_56591a
Odpoveď bola odstránená
ivik4
6. máj 2026

Ty tu davas ale sakra rozdiel medzi prvou a druhou postavou. Na vysku 163cm je vaha 60kg dost a 44kg velmi malo. Nic medzi tym 😀. Kde je dajme tomu vaha 50-53 kg co by bolo idealne ? To je schvalne tak zobrazene ?
Ja som sa pri vahe menej nez 50kg citila ako male dieta ,nie ako dospela zena

anonym_d3c01b
6. máj 2026
@anonym_56591a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_56591a autorka sa pýta a my odpovedáme
Ak nechápeš princíp tejto stránky,tak treba aj tieto informácie doplniť
a hlavne správanie, ktoré sa tu toleruje a vyžaduje
Nikto tu nenadava okrem teba, takže keď to chces spamovat,nech sa páči....

natalusiiik
6. máj 2026

ja mam stavbu tela ako na obrazku c.1 a citim sa dobre, menstruaciu mam, neodpadavam ani nic nepodobne :D samozrejme pocuvam ze mam pribrat, ale neriesim, kazdy nech sa stara sam o seba a bude o vsetkych postarane 😉

martinka13
6. máj 2026
@anonym_autor

@martinka13 ano, je to presne zmerane a zadane, obrazok sedi. ale i tak vsetci vravia ako treba pribrat na nejaky "standard"

@anonym_autor máš perfektnú postavu.

nlk
6. máj 2026

@anonym_autor oveľa viac sa mi páči pôvodná postava. Ale toto vypadá za mňa ako ideál medzi tými dvomi:

autor
6. máj 2026
@martinka13

@anonym_autor máš perfektnú postavu.

@martinka13 dakujem velmi.

autor
6. máj 2026
@nlk

@anonym_autor oveľa viac sa mi páči pôvodná postava. Ale toto vypadá za mňa ako ideál medzi tými dvomi:

@nlk samozrejme aj toto je super, ale tato ma uz vacsi zadok a to sa neda iba tak a ma aj paze sirsie, no a ak sa neda cele roky prbrat tak v zrelom veku to uz nepojde o nic lahsie.

autor
6. máj 2026
@nlk

@nlk a do zadania bolo napisane porovnat s beznou zenou. Toto je uz vlastne tiez nie uplne bezna zena.

anonym_3ffe6c
6. máj 2026

@anonym_autor ako to citis ty? To je podstatne. Ja mam 155 cm a roky rokuce vaha max.do 44 kg, dokocna pred 12 rokmi sa mi motala 41-42kg, nejak som pribrala az teraz konecne ( asi preto, ze mam uz 51 rokov) , ze mam kusok cez 43 kg, ale mne to nevadilo. Citim sa dobre aj pri 41, aj pri 43kg.

nlk
6. máj 2026
@anonym_autor

@nlk samozrejme aj toto je super, ale tato ma uz vacsi zadok a to sa neda iba tak a ma aj paze sirsie, no a ak sa neda cele roky prbrat tak v zrelom veku to uz nepojde o nic lahsie.

@anonym_autor zadala som presne všetky tvoje pôvodné parametre z prvého obrázku. Nič viac, nič menej. Ale tak snáď by si nechcela pribrat 15 kg len nezdravou stravou, ale aj nejakým tým cvičením. Cvičiť sa dá v každom veku, ak teda zdravie nebráni.

anonym_7f5232
6. máj 2026

Super postava, v žiadnom prípade nepribrat
Neskôr keď si váhu udržis aj v perimenopauze ocenis, že budes vyzerať ako dievcatko a nie ako tetka
Zeny s väčšími prsiami a zadkom vo vyššom veku vyzeraju ako tetky, pridava to na veku

anonym_56591a
6. máj 2026
@anonym_d3c01b

@anonym_56591a autorka sa pýta a my odpovedáme
Ak nechápeš princíp tejto stránky,tak treba aj tieto informácie doplniť
a hlavne správanie, ktoré sa tu toleruje a vyžaduje
Nikto tu nenadava okrem teba, takže keď to chces spamovat,nech sa páči....

@anonym_d3c01b ty nemas co hodnotit, ci niekto ma pribrat. Kazdy normalny tu odpoveda, ze ak je zdrava, tak nema co riesit. Iba ty a este pmozno jedna dalsia osoba si drzi dovoli hovorit,ze ma oribrat. Co si ty? Si lekar?

anonym_d3c01b
6. máj 2026
@anonym_56591a

@anonym_d3c01b ty nemas co hodnotit, ci niekto ma pribrat. Kazdy normalny tu odpoveda, ze ak je zdrava, tak nema co riesit. Iba ty a este pmozno jedna dalsia osoba si drzi dovoli hovorit,ze ma oribrat. Co si ty? Si lekar?

@anonym_56591a takže ked niekto napíše pribrať/nepribrat je zlé
Tak si to ešte raz spočítaj
A nerieš ľudí ale komunikuj s autorkou

anonym_d3c01b
6. máj 2026
@anonym_56591a

@anonym_56591a napisem ti poslednú vec
V prvom rade si precitaj riadne diskusiu kto co pisal alebo nie
A v druhom rade ja ani nikto z nás nedá ruku do ohňa pri preukazatelnej podvahe, že je to v poriadku a mala/nemala by pribrať
Ani lekari sa nevedia zhodnúť čo ju reálne vysetrovali
Ak sú jej hodnoty pravdivé,tak nieje v medziach zdravej váhy a ci sa to tebe páči alebo nie je to FAKT
pekný deň a viac na teba nereagujem

anonym_56591a
6. máj 2026
@anonym_d3c01b

@anonym_56591a napisem ti poslednú vec
V prvom rade si precitaj riadne diskusiu kto co pisal alebo nie
A v druhom rade ja ani nikto z nás nedá ruku do ohňa pri preukazatelnej podvahe, že je to v poriadku a mala/nemala by pribrať
Ani lekari sa nevedia zhodnúť čo ju reálne vysetrovali
Ak sú jej hodnoty pravdivé,tak nieje v medziach zdravej váhy a ci sa to tebe páči alebo nie je to FAKT
pekný deň a viac na teba nereagujem

@anonym_d3c01b ty len varis z vody, nemas k dispozicii ziadne fakty, ty truba 😂
napriklad take BMI je len orientacny ukazovatel, nie diagnoza. Napr. clovek moze mat BMI 17,8 (co uz spada do podvahy), ale pritom mat normalne krvne testy, hormony, energiu aj funkcny stav – a vtedy sa to nepovazuje automaticky za zdravotny problem.
Bez realnych vysetreni a znalosti zdravotneho stavu sa neda tvrdit, ze niekto ‘musi pribrat’. To je vec pre lekara, nie tvoja! Tak uz sklapni a ries si svoju vahu.

Strana
z3