Páčia sa mužom ženy s dlhými nohami?
Ahojte. Vzdy sa muzom pacili dlhonohe zeny, teda aspon co si pamatam. Je to tak aj teraz? V sucastnej dobe, kedy je plny zien ku ktorym maju chlapi vzhladat.. Ale preco su skoro vsetky take tie s kratkymi nohami v pomere k telu? vy ste si to nevsimli?
Jasné, tento krátkonohý trend som zachytila. Uvažujem o amputácii dolných končatín, čisto z estetických dôvodov. Nejaké otázky?
@anonym_autor a co ako, ked mam 152 cm, tak co, mam si dat predlzit nohy na klinike (keby to slo, ze...), lebo nebude ku mne nikto vzhliadat? Moj Ty kvet, toto riesit...kde su tie kratkonohe "idoly", co Ta tak trapia? A Ty mas dlhe nohy a nikto Ta nechce, ci preco Ta to trapi? 🤔😅🤣
Neviem o tom, že sa vždy páčili dlhonohe
Možno akurát modeling dlhonohost vyzdvihoval
@anonym_autor veď kazda zena čo
ma nohy ich ma až po zem ,pokiaľ je ešte potrebné aby boli
Do pekla?
@anonym_autor Mám kamaráta, ktorého zaujme len žena s dlhými nohami…Je to prvé čo si všimne na žene…
@anonym_autor Autorka, mna skor udivuje ako teba alebo inych mozu take stupidne veci napadnut? To naozaj sa tymto zaoberas v hlave? Nie je nic lepsie a podstatnejsie v tvojom zivote, co by si riesila? A este to dat aj na net. No ja ti neviem...ako nic v zlom, ale skus sa zamestnat, ak sa nudis, lebo toto nikam nevedie..🙂
nepoznam chlapa ktoremu by sa pacili kratke nohy
@anonym_autor a co ako, ked mam 152 cm, tak co, mam si dat predlzit nohy na klinike (keby to slo, ze...), lebo nebude ku mne nikto vzhliadat? Moj Ty kvet, toto riesit...kde su tie kratkonohe "idoly", co Ta tak trapia? A Ty mas dlhe nohy a nikto Ta nechce, ci preco Ta to trapi? 🤔😅🤣
@anonym_39d1a5 ale vieš, že to ide, že? Na slovesnku sa také zákroky robia len zo zdravotných dôvodov ale v takom Turecku - fúúú ťažký business 😂
@anonym_autor, o akých ženách píšeš? Veď vzhliadať môžeme iba k svojím matkám a manželkám 🤔
@anonym_39d1a5 ale vieš, že to ide, že? Na slovesnku sa také zákroky robia len zo zdravotných dôvodov ale v takom Turecku - fúúú ťažký business 😂
@yellowunicorn no uz som asi stara, to je fakt 😅
Podla mna sa muzom pacia v prvom rade stihle nohy, nezalezi az tak na dlzke
@anonym_autor Mám kamaráta, ktorého zaujme len žena s dlhými nohami…Je to prvé čo si všimne na žene…
@nikoletta1712 aj moj manzel to ma presne takto. Dlhe nohy su to prve na co sa na zene pozera. Ja mam nohy dlhokanske, stihle, to bolo vobec prve co na mne zaregistroval. Nemat nohy ake mam, ani by o mna nezakopol:D Jasneze mozme argumentovat ze dolezita je vnutorna krasa, suhlasim. Ale bohuzial ta ani nedostane sancu sa prejavit, ak je zovnajsok nezaujimavy. Nastastie sa kazdy rodime s urcitym vkusom a preferenciou, takze sa “minu” aj tie ktorym dlhe nohy neboli doprate 🙂
Ano vždy boli atraktívnejšie dlhonohe, vysoké a stihle.A tak je to i teraz.Co poznam muzov pacia sa im dlhonohe ale nie každému sa podarí taku uloviť, tak len snívajú
@anonym_autor
"Ale preco su skoro vsetky take tie s kratkymi nohami v pomere k telu?"
nechápem zmysel tejto vety
Mne by sa aj páčili dlhonohé, ale mám to od ženy zakázané, tak sa mi nepáčia.
ha ha ha
@anonym_autor
"Ale preco su skoro vsetky take tie s kratkymi nohami v pomere k telu?"
nechápem zmysel tejto vety
@rozculena Autor(ka) zjavne rýchlejšie myslí (?) než píše, ale asi chcel(a) napísať niečo ako:
"V súčasnej dobe, kedy je Internet (?) plný žien, ku ktorým majú chlapi vzhliadať... ale prečo majú skoro všetky krátke nohy v pomere k telu? Vy ste si to nevšimli?"
Moja odpoveď: nevšimol som si, ale začnem to sledovať a dám vedieť! 😉
(a btw, všimnite si, že Internet píšem s veľkým písmenom, čím dávam najavo, že som v informatike starý pardál)
@anonym_autor sak logicky ked ma kratke nihy je tucna, resp mala je tucna
@klotildabazarik každá s krátkymi nohami je tučná? každá malá je tučná? Na to si prišla ako?
A do akej výšky je malá? 150? 155,5? Akože vysoké nie sú tučné?
To mi nejako nevychádza
@klotildabazarik ja mam 153 cm a 43 kg… no dlhe nohy sice nemam, ale zeby som bola tucna? 😀 nosim velkost xxs-xs a v pohode si nakupim v detskej zare 😚
Podľa mňa to nie je väčšinová preferencia u mužov.
@klotildabazarik každá s krátkymi nohami je tučná? každá malá je tučná? Na to si prišla ako?
A do akej výšky je malá? 150? 155,5? Akože vysoké nie sú tučné?
To mi nejako nevychádza
@rozculena ja hovorim za seba
Mám extrémne dlhé nohy a aj štíhle a áno, muži sú z toho celkom paf. Niektorí by som povedala to majú skoro až taký fetiš 😅 väčšinou sú to krpci 😅

@anonym_autor v súčasnej dobe, nie súčastnej. Nevšimli sme si krátkonohé mužské idoly, dáš nás do obrazu?