Mám dať šancu mužovi s atletickou postavou?
Dobry den, chcela by som vediet nazor zien, ci by ste dali tomu sancu s muzom, ktory sa ku Vam krasne chova, rozumiete si, ale nevzrusuje Vas? 😅 V tvari je charizmaticky, je aj vysoky 188cm, ale ma proste taku atleticku postavu, ma dlhe nohy a utle ramena a vyzera ako manekýn. Vela sportuje a drzi si stravu, aby nepribral. Vzdy si vyberie drink/jedlo ktore ma “menej kalorii” a to ma tiez odpudzuje. Nechcela by som ani pupkateho, ale proste ja mam 174cm, 58kg, zensku postavu a neodopieram si takto. Ale chapem, ze chce zit zdravo. Ked si dam napr. nanuk, tak cudne na mna pozera, akoby mi to vycital, ze take sa nema jest🤣 nedokazem sa pri nom vzrusit.. Vzdy sa mi pacili muzi so sirokymi ramenami a pevnymi rukami, a on ich ma take tenke. Je mi luto to s nim ukoncit kvoli vzhladu tomuto a citim sa povrchne a hlupo. Ale mna vzrusi, ked ma ten chlap objimme a som stratena v jeho naruci. Tomuto sa stale pozeram na tie uzke ramena a tenke ruky a nedokaze ma vzrusit dotyk od neho🥲
Viac než jeho vzhĺad by ma trápil odlišný postoj k stravovaniu. Môže byť zdrojom výčitiek a konfiktov. Je to asi ten typ, čo ti vyhodí na oči, že by si sa mala viac kontrolovať, či schudnúť.
Takže ťa nepriťahuje po telesnej stránke ani duševne s ním nesúzniš, lebo ty nie si zbláznená do počítania kalórií a on áno. Možno si jeho pohľad pri nanuku vykladáš zle, a možno jedného dňa neostane len pri jeho pohľade a začne ti rozprávať, ako ho nepriťahuješ, lebo sa prežieraš, aká si rozkysnutá a pod., hoci to vôbec nemusí byť pravda... Nájdi si muža, čo ťa bude priťahovať a čo bude mať k životu rovnaký postoj ako ty. Ak nechceš rátať kalórie a jesť nemastné, neslané jedlá, trápiť sa svojou váhou a vzhľadom, nechaj ho inej. Ja napríklad by som oň nestála.
Takže ťa nepriťahuje po telesnej stránke ani duševne s ním nesúzniš, lebo ty nie si zbláznená do počítania kalórií a on áno. Možno si jeho pohľad pri nanuku vykladáš zle, a možno jedného dňa neostane len pri jeho pohľade a začne ti rozprávať, ako ho nepriťahuješ, lebo sa prežieraš, aká si rozkysnutá a pod., hoci to vôbec nemusí byť pravda... Nájdi si muža, čo ťa bude priťahovať a čo bude mať k životu rovnaký postoj ako ty. Ak nechceš rátať kalórie a jesť nemastné, neslané jedlá, trápiť sa svojou váhou a vzhľadom, nechaj ho inej. Ja napríklad by som oň nestála.
@anonym_d1168d ja som mu povedala, ze mam rada sladke, a som aj zasrandovala, ze to musim obmedzit (nie kvoli vahe ale tomu cukru a zdraviu) a on mi s takym vaznym tonom povedal, ze aha, ze on si da kazdy den 1 malu sladku vec a dalej nie. Potom sme boli na terase a on mi radil, ze ktory drink si mam dat a ktory ma rad on, ze lebo ma malo kalorii. Citila som sa, akoby som sedela s manekýnom.
Tiež ma absolútne nepriťahujú chudí muži, takže ťa chápem. A tým sekírovaním kvôli diétnemu jedlu mi by u mňa nepochodil. Nemala by som na neho nervy.
Celý príspevok sa netočí okolo jeho ramien. Točí sa okolo tvojej potreby nebyť označená za povrchnú.
Snažíš sa presvedčiť samu seba, že by si to mala prekonať, lebo spoločnosť hovorí, že vzhľad by nemal byť dôležitý a "hlbokí" ľudia dajú šancu charakteru. Lenže sexuálna príťažlivosť nie je morálne zlyhanie. Nie je ani dôkaz plytkosti. Je to jednoducho informácia. Ak ju začneš potláčať preto, aby si bola za lepšieho človeka, neoberáš len seba. Oberáš aj jeho. On si zaslúži partnerku, ktorá sa bude tešiť, keď ju objíme. Nie partnerku, ktorá bude každý deň bojovať sama so sebou a presviedčať sa, že by ju to už konečne malo vzrušovať. Nepriťahuje ťa. Bodka.
Celý príspevok sa netočí okolo jeho ramien. Točí sa okolo tvojej potreby nebyť označená za povrchnú.
Snažíš sa presvedčiť samu seba, že by si to mala prekonať, lebo spoločnosť hovorí, že vzhľad by nemal byť dôležitý a "hlbokí" ľudia dajú šancu charakteru. Lenže sexuálna príťažlivosť nie je morálne zlyhanie. Nie je ani dôkaz plytkosti. Je to jednoducho informácia. Ak ju začneš potláčať preto, aby si bola za lepšieho človeka, neoberáš len seba. Oberáš aj jeho. On si zaslúži partnerku, ktorá sa bude tešiť, keď ju objíme. Nie partnerku, ktorá bude každý deň bojovať sama so sebou a presviedčať sa, že by ju to už konečne malo vzrušovať. Nepriťahuje ťa. Bodka.
@anonym_c4cbe8 oooo skvelé napísané
Kvôli chudej postave by som ho vopred neodpísala, aj keď tiež sa mi pači, keď chlap má chlapskú a nie chlapčenskú postavu. Ale skončil by u mňa kvôli tomu, že by som mala výčitky svedomia , že zjem to, na čo mám chuť. Nemám rada keď vyznávači zdravého živ. štýlu a počítači kalórii dávajú nevyžiadané rady. Je ideálne keď sú takto nastavení obaja partneri, inak to zaváňa trenicami .
Nepritahuje ta, je uplne jedno preco. Nestracaj cas a nestracaj ani jeho cas, ukonci to co najskor.
je jedno ako vyzera, ked ma nevzrusuje a pride mi divny, tak dovidenia
@valentina225 🤣 cez tie úzke ramená a hlavne tenké ruky " vlak neprejde". Hlavne si to nevyčítaj, je to chlap a chlapy sú schopní rozviesť sa s matkou svojich detí zato, že pribrala 15 kíl po deťoch. Macatých chlapov je všade dosť. Teraz je mladý, ale keď bude držať ten trend, tak v 50 bude naozaj vyzerať komicky ( vysušene)
@valentina225 🤣 cez tie úzke ramená a hlavne tenké ruky " vlak neprejde". Hlavne si to nevyčítaj, je to chlap a chlapy sú schopní rozviesť sa s matkou svojich detí zato, že pribrala 15 kíl po deťoch. Macatých chlapov je všade dosť. Teraz je mladý, ale keď bude držať ten trend, tak v 50 bude naozaj vyzerať komicky ( vysušene)
@anonym_344a92 No mne sa take "vysusene" postavy napr. pacia 😁, mne sa vobec nepacia zavalite postavy, ci chlapi z velkymi ramenami, ci velkym bruchom a pod. Mne sa presne pacia taketo atleticke tenke postavy a pre mna je to teda ovela viacej sexy 🤷. Kazda mame to svoje, ale netreba silit nieco iba z presvedcenia...aj muzi maju svoje preferencie, niektori si nevedia predstavit zenu bez peknych prs, inemu su prsia ukradnute a uprednostnuju maly chutny zadok. Vsetko je to uplne v poriadku, nemoze sa kazdemu pacit to iste 😉👍.
... a o par rokov. Preco som si ja sprosta nezobrala vtedy Pistu Hufnagela. :D
Akože keby nebol posadnutý štíhlosťou, vždy sa dá pekne vykŕmiť a svaly vylepšiť vo fitku. Môj brat bol tiež ako tyčka do fazule a vďaka strave, plávaniu, behaniu a fitku je z neho chlap ako patrí 😁
@valentina225 mala som podobne...proste pacia sa mi zarasteni, drevorubavske typy..ked buchne po stole, rozleti sa na franforce...a horuca naruc..mozte byt dobri kamarati a maj hranice aby si bezlomila zas jeho srdce ty...na chlapa s "pilou v ruke" dnes treba cakat....
Sama si si aj odpovedala...veci ohladom vzhladu, ak ta niekto nepritahuje, su podstatne...rovnako aj nazory resp.zivotny styl...casom by to urcite vadilo este viac
Keď je ako palica, chudy, a nie urastený chlap ako sa ti páči, budes tajne pokukovať po inych statnych chlapoch.Dalsia vec ako si dovoľuje tebe hovoriť čo máš jest?!To je tvoje telo, jeho do toho nič, nech sa stará o seba aby nebol vysuseny.Tak potom mu hovor aj ty, aby sa poriadne najedol
Vieš si predstavit keď priberieš po pôrode, chorobe, uraze však takýto typ by ta dával ustavične dole ako vyzeráš a čo ješ a keď by si nespĺňala jeho predstavy nemal by problem ist za inou alebo by ta kadejako trestal a odmietal
Pre mňa su tiež odpudzujúce tieto mužské postavy, chudé, keď zafúka aj spadnu.Evokuje to u mňa akoby som bola vo vztahu so zenou alebo 16 rocnym chlapčekom.Chlap ma byt chlap, keď ta objime aby to bolo citit a nie nejaky vytrasený akoze “chlap” to radšej žiaden ako toto
Väčšinou sú počítaním kalórií, zdravou stravou, fitkami, nejedením sacharidov, sladkostí, vege/vega atď. posadnuté ženy a keby niečo na tom (a nebodaj vzhľad či štíhlosť) kritizoval muž, roztrhajú ho tu v zuboch, aký je povrchný, netolerantný, neohľaduplný...
@anonym_d1168d ja som mu povedala, ze mam rada sladke, a som aj zasrandovala, ze to musim obmedzit (nie kvoli vahe ale tomu cukru a zdraviu) a on mi s takym vaznym tonom povedal, ze aha, ze on si da kazdy den 1 malu sladku vec a dalej nie. Potom sme boli na terase a on mi radil, ze ktory drink si mam dat a ktory ma rad on, ze lebo ma malo kalorii. Citila som sa, akoby som sedela s manekýnom.
@valentina225 Vykašli sa na to. Proste ti nesadol vzhľadom ani životným štýlom. Na reči o povrchnosti sa tiež vykašli. Nepáči sa ti a basta. Nechaj ho, nech si nájde seberovnú a takého si hľadaj aj ty.
ja si pd atletickou postavou predstavím namakaného mauricea greenea 😏 a nie niekoho s útlymi ramenmi…
ale čo sa týka toho zvyšného - aby mi prtner vyčítal každý nanuk? to nieeee. u mňa by šancu nemal…
Nie takémuto by som šancu nedala. Nechaj ho žene ktoru bude vzrušovať a ty si najdi tiež takého čo ťa bude vzrusovat
nie je problém v tebe ani v jeho postave, ale jeho cudne spravanie, podla mna by sa dospely clovek mohol vediet stravovat normalne bez toho, aby si musel uzkostlivo sledovat stravu
bez chémie to u mňa nejde.
Na stravu si dáva pozor, možno priberá ľahšie - rýchlejšie ako ostatní .
@valentina225 ved to nejdes ukoncovat kvoli vzhladu, proste nieje chemia, nesedi ti, to chces niekoho kto sa takto divne bude na teba pozerat vzdy ked si pojdes dat lyzicku s jedlom do ust? Az po rokoch sa ti tak znechuti, ze sa uz ani ty na neho nebudes moct ani pozriet
Za mna je tam viac 🚩🚩🚩🚩 nieje to o postave, na tu sa nevyhovaraj..
@valentina225 od kedy sú útle ramená znakom atletickej postavy? Ty ani netušíš,čo je atletická postava
Atletická postava je telesný typ charakterizovaný:
svalnatými a vypracovanými končatinami
širokými ramenami
úzkym pásom a plochým bruchom
mna nepritahuju vychudnuti chlapi, ktori necvicia, ked vidim chude ruky, koniec, takze sa ti necudujem
@valentina225 mala som podobne...proste pacia sa mi zarasteni, drevorubavske typy..ked buchne po stole, rozleti sa na franforce...a horuca naruc..mozte byt dobri kamarati a maj hranice aby si bezlomila zas jeho srdce ty...na chlapa s "pilou v ruke" dnes treba cakat....
@veroni2 oh ano. Keby on buchol do stola, tak by si ruky zlomil, nie stol ☹
@veroni2 oh ano. Keby on buchol do stola, tak by si ruky zlomil, nie stol ☹
@valentina225 a to je podľa teba atletická postava?
Aký to má význam bez chémie? Ukončí to , zbytočne sa trápite. Život je krátky a zbytočne strácaš čas.

Je až moc chudý alebo si skôr na macatých? Kolko má kg?