icon

Pôsobím teraz s novým výzorom lepšie?

jaro555
Dnes o 15:02

Po predošlých komentároch som sa zamyslel a skúsil nové fotky prirodzenejšie a s miernym úsmevom 😁
Zaujíma ma úprimný prvý dojem — ako pôsobím teraz?
Čo sa zmenilo a čo by ste ešte zlepšili?

Strana
z2
anonym_fed37c
Dnes o 15:03

@jaro555 Za mňa podstatne lepšie 👍

sweet20
Dnes o 15:03

@jaro555 urcite lepsie, viac sa smej a ziadne neprirodzene pozy

sweet20
Dnes o 15:05

Este co ma zaujalo, ze konwcne na kazdej fotke nemas ruky 😀😀 vyzera to na mna tak bitkarsky 😀😀

anonym_a1f87d
Dnes o 15:06

Obyčajný chalan s nízkym sebavedomím 😉

jaro555
autor
Dnes o 15:08
@anonym_a1f87d

@anonym_a1f87d Názor každého človeka sa počíta 😁 Ja ti tvoj názor neberiem 😇

anonym_569046

Ovela lepsie 👍

sweet20
@anonym_a1f87d

@anonym_a1f87d tak si otvor jeho profil a tam ma minulu diskusiu. Nemyslim si, ze ma malo sebavedomia. Vyzera sebavedomy, mily, taky citlivy.

jaro555
autor
Dnes o 15:09
@anonym_569046

Ovela lepsie 👍

@anonym_569046 Ďakujem 😁

anonym_a1f87d
Dnes o 15:11
@jaro555

@anonym_a1f87d Názor každého človeka sa počíta 😁 Ja ti tvoj názor neberiem 😇

@jaro555 na Reditte si sa pýtal to isté, podľa pozadia na foto si jednoduchší, to nemyslím v zlom 😉 a zravo sebavedomý chlap nepotrebuje riešit na ženskom fóre takéto hluposti

jaro555
autor
Dnes o 15:11
@sweet20

@jaro555 urcite lepsie, viac sa smej a ziadne neprirodzene pozy

@sweet20 Ďakujem , odo dneska sa budem viac usmievať a pôsobiť pokojnejšie na ľudí 😁

anonym_1ef15b
Dnes o 15:12

@jaro555
Oveľa lepšie a hlavne prirodzenejšie.
Vidíš že to ide. Stačí na nič sa nehrať.

anonym_75dcb3
Dnes o 15:13

Pan robi modeling. Potrebujes pocuvat aky si krasny ci o co ti ide? Ako moj vkus to nie je, moj manzel je krajsi. Ale teda toto mi pride uz uletene, aby jeden pan si dal na MK svoje foto rano aj vecer a cakal poklony a dakoval, dakoval 😄.

anonym_a1f87d
Dnes o 15:14
@jaro555

@sweet20 Ďakujem , odo dneska sa budem viac usmievať a pôsobiť pokojnejšie na ľudí 😁

@jaro555 Jarko K. venuj sa hudbe a menej póz 💋

anonym_33b2ec
Dnes o 15:15

@jaro555 na mňa pôsobíš odpudzujúco. Predtým aj teraz. Zakomplexovaný týpek, a chudák, ktorý by strašne chcel počuť superlatívy na svoju osobu. Normálny človek nevycapí svoju foto na web a nepýta sa na vzhľad a čo má na sebe zmeniť. Pripomína mi to selfitídu a mamky, ktoré tu denno denne vešajú svoje dcéry a živia svoje malomeštiactvo aké majú krásne deti. Porucha a choré.

anonym_33b2ec
Dnes o 15:16
@anonym_75dcb3

Pan robi modeling. Potrebujes pocuvat aky si krasny ci o co ti ide? Ako moj vkus to nie je, moj manzel je krajsi. Ale teda toto mi pride uz uletene, aby jeden pan si dal na MK svoje foto rano aj vecer a cakal poklony a dakoval, dakoval 😄.

@anonym_75dcb3 aj Kate Moss robí modeling a je škaredá ako cesta do roboty 😀

anonym_75dcb3
Dnes o 15:17
@anonym_33b2ec

@jaro555 na mňa pôsobíš odpudzujúco. Predtým aj teraz. Zakomplexovaný týpek, a chudák, ktorý by strašne chcel počuť superlatívy na svoju osobu. Normálny človek nevycapí svoju foto na web a nepýta sa na vzhľad a čo má na sebe zmeniť. Pripomína mi to selfitídu a mamky, ktoré tu denno denne vešajú svoje dcéry a živia svoje malomeštiactvo aké majú krásne deti. Porucha a choré.

@anonym_33b2ec Zajtra bude mozno pokracovat dalsimi fotkami 😄. A toto uz by mohlo mat zenu a deti. A jeho zaluba pocuvat ako vyzera. Este zrkadlo mu treba kupit a bude si spievat ako Ivan z mrazika 🙂.

anonym_33b2ec
Dnes o 15:18
@anonym_75dcb3

@anonym_33b2ec Zajtra bude mozno pokracovat dalsimi fotkami 😄. A toto uz by mohlo mat zenu a deti. A jeho zaluba pocuvat ako vyzera. Este zrkadlo mu treba kupit a bude si spievat ako Ivan z mrazika 🙂.

@anonym_75dcb3 Zrkadielko, zrkadielko, kto je najkrajší na svete? No on určite nie!

anonym_75dcb3
@anonym_33b2ec

@anonym_75dcb3 aj Kate Moss robí modeling a je škaredá ako cesta do roboty 😀

@anonym_33b2ec Tak mne sa nepaci. Ale zeny tu pisu aky je krasny. A Ivanko z mrazika dakuje a dakuje 😄.

anonym_a1f87d
@jaro555

@jaro555 keš som ai mrkla tvoj insta tak si troška aj narcisík 🌼🤗

anonym_33b2ec
@anonym_75dcb3

@anonym_33b2ec Tak mne sa nepaci. Ale zeny tu pisu aky je krasny. A Ivanko z mrazika dakuje a dakuje 😄.

@anonym_75dcb3 obdivujú ho asi také isté zúfalkyne ako on sám

anonym_af6069
Dnes o 15:20

@jaro555 nerozumiem. Máš problém si nájsť ženu či prečo tu toto predvadzas?

simsalabim
Dnes o 15:22

@jaro555 omnoho lepsie 🙂 Usmev ti pristane.

anonym_a1f87d
Dnes o 15:23

No čo Jarino, žiadna reakcia? 🤣🤪

anonym_420637
Dnes o 15:26

Je to oveľa lepšie. Na podráždené baby nereaguj.

anonym_47183c
Dnes o 15:26

Ideme nahnať Jarko followerov?

ivik4
Dnes o 15:27

Pohoda 💁🏻‍♀️

catherin4
Dnes o 15:35

100 krat lepsie

anonym_30f15b
Dnes o 15:40
@anonym_33b2ec

@anonym_75dcb3 obdivujú ho asi také isté zúfalkyne ako on sám

@anonym_33b2ec Všetky ženy, ktorým sa fyzicky takýto muž páči sú zúfalkyne.Bravo, ty krásavica nevídanej krásy , nad ktorú niet .Bacha nech ti korunka z Miss SR nespadne.Tvoj muž je určite prasynovec Adonisa.

martinmmartin
Dnes o 15:43

Nemyl si slovicko Zaporak so slovickom Trtko

miselka257
Dnes o 15:51

nie si typ, za ktorým sa otočím, ale nevyzeráš zle... samozrejme som si musela pozrieť diskusiu predtým, neber to v zlom, ale predchádzajúce fotky sú strašné 😂 a budem súhlasiť, že tieto fotky vyzerajú prirodzenejšie, inak pripomínaš mi môjho spolužiaka zo strednej 😀 taký modelkovský typ

Strana
z2