Pôsobím teraz s novým výzorom lepšie?
Po predošlých komentároch som sa zamyslel a skúsil nové fotky prirodzenejšie a s miernym úsmevom 😁
Zaujíma ma úprimný prvý dojem — ako pôsobím teraz?
Čo sa zmenilo a čo by ste ešte zlepšili?
Este co ma zaujalo, ze konwcne na kazdej fotke nemas ruky 😀😀 vyzera to na mna tak bitkarsky 😀😀
Obyčajný chalan s nízkym sebavedomím 😉
@anonym_a1f87d Názor každého človeka sa počíta 😁 Ja ti tvoj názor neberiem 😇
Ovela lepsie 👍
@anonym_a1f87d tak si otvor jeho profil a tam ma minulu diskusiu. Nemyslim si, ze ma malo sebavedomia. Vyzera sebavedomy, mily, taky citlivy.
@anonym_a1f87d Názor každého človeka sa počíta 😁 Ja ti tvoj názor neberiem 😇
@jaro555 na Reditte si sa pýtal to isté, podľa pozadia na foto si jednoduchší, to nemyslím v zlom 😉 a zravo sebavedomý chlap nepotrebuje riešit na ženskom fóre takéto hluposti
@jaro555
Oveľa lepšie a hlavne prirodzenejšie.
Vidíš že to ide. Stačí na nič sa nehrať.
Pan robi modeling. Potrebujes pocuvat aky si krasny ci o co ti ide? Ako moj vkus to nie je, moj manzel je krajsi. Ale teda toto mi pride uz uletene, aby jeden pan si dal na MK svoje foto rano aj vecer a cakal poklony a dakoval, dakoval 😄.
@jaro555 na mňa pôsobíš odpudzujúco. Predtým aj teraz. Zakomplexovaný týpek, a chudák, ktorý by strašne chcel počuť superlatívy na svoju osobu. Normálny človek nevycapí svoju foto na web a nepýta sa na vzhľad a čo má na sebe zmeniť. Pripomína mi to selfitídu a mamky, ktoré tu denno denne vešajú svoje dcéry a živia svoje malomeštiactvo aké majú krásne deti. Porucha a choré.
Pan robi modeling. Potrebujes pocuvat aky si krasny ci o co ti ide? Ako moj vkus to nie je, moj manzel je krajsi. Ale teda toto mi pride uz uletene, aby jeden pan si dal na MK svoje foto rano aj vecer a cakal poklony a dakoval, dakoval 😄.
@anonym_75dcb3 aj Kate Moss robí modeling a je škaredá ako cesta do roboty 😀
@jaro555 na mňa pôsobíš odpudzujúco. Predtým aj teraz. Zakomplexovaný týpek, a chudák, ktorý by strašne chcel počuť superlatívy na svoju osobu. Normálny človek nevycapí svoju foto na web a nepýta sa na vzhľad a čo má na sebe zmeniť. Pripomína mi to selfitídu a mamky, ktoré tu denno denne vešajú svoje dcéry a živia svoje malomeštiactvo aké majú krásne deti. Porucha a choré.
@anonym_33b2ec Zajtra bude mozno pokracovat dalsimi fotkami 😄. A toto uz by mohlo mat zenu a deti. A jeho zaluba pocuvat ako vyzera. Este zrkadlo mu treba kupit a bude si spievat ako Ivan z mrazika 🙂.
@anonym_33b2ec Zajtra bude mozno pokracovat dalsimi fotkami 😄. A toto uz by mohlo mat zenu a deti. A jeho zaluba pocuvat ako vyzera. Este zrkadlo mu treba kupit a bude si spievat ako Ivan z mrazika 🙂.
@anonym_75dcb3 Zrkadielko, zrkadielko, kto je najkrajší na svete? No on určite nie!
@anonym_75dcb3 aj Kate Moss robí modeling a je škaredá ako cesta do roboty 😀
@anonym_33b2ec Tak mne sa nepaci. Ale zeny tu pisu aky je krasny. A Ivanko z mrazika dakuje a dakuje 😄.
@anonym_33b2ec Tak mne sa nepaci. Ale zeny tu pisu aky je krasny. A Ivanko z mrazika dakuje a dakuje 😄.
@anonym_75dcb3 obdivujú ho asi také isté zúfalkyne ako on sám
@jaro555 nerozumiem. Máš problém si nájsť ženu či prečo tu toto predvadzas?
No čo Jarino, žiadna reakcia? 🤣🤪
Je to oveľa lepšie. Na podráždené baby nereaguj.
Ideme nahnať Jarko followerov?
@anonym_75dcb3 obdivujú ho asi také isté zúfalkyne ako on sám
@anonym_33b2ec Všetky ženy, ktorým sa fyzicky takýto muž páči sú zúfalkyne.Bravo, ty krásavica nevídanej krásy , nad ktorú niet .Bacha nech ti korunka z Miss SR nespadne.Tvoj muž je určite prasynovec Adonisa.
nie si typ, za ktorým sa otočím, ale nevyzeráš zle... samozrejme som si musela pozrieť diskusiu predtým, neber to v zlom, ale predchádzajúce fotky sú strašné 😂 a budem súhlasiť, že tieto fotky vyzerajú prirodzenejšie, inak pripomínaš mi môjho spolužiaka zo strednej 😀 taký modelkovský typ

@jaro555 Za mňa podstatne lepšie 👍