Prečo majú niektoré ženy jednoduchší život?
ako je mozne, ze niekto ma v zivote nalozene velke problemy a ine zeny, ozaj ze riesia debiliny, a vo vsetkom sa im dari?
Nejdem sa lutovat, len je mi divne, ako to ozaj je, preco to tak je, ze niektore maju tu cestu zivotom lachsiu ( a ano, viem kazdy mame problemy a ano nemusim o nich vediet) ale staci mi pocuvat, co niektore matky riesia na chodbe , ci na ulici a potom sa pytam, ze ci nemaju nieco dolezitejsie v zivote co riesit?
Preco niektore to maju ovela tazsie v zivote?
@anonym_c65796 no veď dobre, to je zas dalsia vec ktoru som si zariadila - deti nemam 😃😃
@anonym_eb3102 s tými poistkami by som bola opatrná nie je to tak ako píšeš./
@anonym_e26ede ty si plytká žena to je akoze šťastie a výhra, že nemáš dieťa?To uvidíš časom teraz si ešte asi mladá a hlúpa😉
@alandra koho je chyba, ze si mentalne postihnute dieta nechavate a ticho trpis? toto je tiez len vo vasich rukach a sami ste si vybrali cestu trapenia. Taketo dristy zboznujem, ak ma niekto takuto gulu dobrovolne pri sebe, nema narok nariekat a hovorit o ostatnych ake prkotiny riesia. Kazdy ma svoj zivot vo svojich rukach, kazdy ma svoje problemy. Porovnavat sa a plakat nad svojim zivotom, ktory sa da zmenit, ale nie je dostatcne silny je take ***
@anonym_c5df97 ani chorého zvierata by som sa nevedela zbaviť, ale snažila by som sa mu pomôcť.Musi sa ti ťažko žiť a hlavne tvojmu okoliu s takou bezcitnostou, alebo len tu sekas frajerku.
Poznám pár ľudí s deťmi s downom,dmo takým nesiahas ani po päty.Este nevieš čo pre teba prípravu život, tak opatrne s tými recami
Teraz sa tu niekto urazi ale len prostoduchy clovek si moze mysliet,ze zivot je taky aky si ho zariadime. Uz to do akej rodiny sa clovek narodi da vela. A ako sa hovori, nestastie nechodi po horach ale po ludoch. Ano, treba sa snazit, ale uz startovacie ciary su pre kazdeho rozne. Niekomu zomrie rodic v puberte, tiez si to tak zariadil? Uplny nonsense tu niektore pisete.
@anonym_eb3102 s tými poistkami by som bola opatrná nie je to tak ako píšeš./
@anonym_e26ede ty si plytká žena to je akoze šťastie a výhra, že nemáš dieťa?To uvidíš časom teraz si ešte asi mladá a hlúpa😉
@anonym_0ab8bf každý má inú definíciu šťastia ☺️ niekto potrebuje mať deti, niekto nie. Každý sme iný
@anonym_autor clovek musí žiť aj s tým, že ostatní sa majú lepšie asi to je znak dospelosti.Deti si ešte môžu myslieť, že svet je ružový.Asi si viac citlivý a hlbavy človek.Ja tiež obdivujem tých, čo dostala veľké údery a pozviechaju sa
Teraz sa tu niekto urazi ale len prostoduchy clovek si moze mysliet,ze zivot je taky aky si ho zariadime. Uz to do akej rodiny sa clovek narodi da vela. A ako sa hovori, nestastie nechodi po horach ale po ludoch. Ano, treba sa snazit, ale uz startovacie ciary su pre kazdeho rozne. Niekomu zomrie rodic v puberte, tiez si to tak zariadil? Uplny nonsense tu niektore pisete.
@anonym_cbec87 a este ta doplnim, ze uz to ako ziju stari rodica ovplyvni aj ich vnuca, napr z chudoby sa podla pozorovani vymani az tretia generacia
kopirujem
Vymanenie sa z generačnej chudoby (teda stavu, kedy sa chudoba prenáša z rodičov na deti) je náročný, no možný proces. Podľa sociologických a ekonomických štúdií trvá v priemere tri generácie, kým sa rodina dokáže úplne posunúť z chudoby až k vysokoškolskému vzdelaniu a stabilnej strednej triede.
Tiez si nemyslim, ze plati, ako si zariadis, tak budes mat, ale ano, tvoja snaha v sucasnosti moze ulahcit zivot tvojim vnucatam.
Takisto zdravie, schizofrenik si to asi vybral sam, vozickar tiez, umrtie partnera, ci dietata si ludia vyberaju dobrovolne, podla niekotrych.
Ano, vieme si zariadit vyber zivotneho partnera, tam vyslovene davam za vinu ludom, ze nerozmyslaju a urobia si deti s hocikym, nepoznaju sa poriadne, atd..
takisto vzdelanie sa da vzdy doplnit, pokial sa zase nepohybujeme v sfere mentalnej retardacie, alebo pod urovnou IQ 80. To je zase ta praca an sebe. Aj dospely sa moze vzdelavat.
Je pravda, že veľa vecí je nám naservírovaných bez toho, aby sme s tým vedeli niečo spraviť, ale vždy vieme ovplyvniť ako sa ku tomu postavíme. Niekto má naložené viac a niekto menej, jednoducho život nie je fér, ale každý aj inak veľa znesie. Poznám pár ľudí s naozaj vážnymi ochoreniami, ktorí žijú viac naplno a so širším úsmevom ako ľudia zdraví. Smrť blízkych taktiež všetci zažijeme, niekto to prijme ľahšie, dokáže to zobrať ako súčasť života a bude spomínať s úsmevom na tie pekné chvíle a niekto sa bude utápať v žiali. Niekto sa narodí do naozaj zlej rodiny, ale maká na tom, aby čím skôr vypadol, dokáže ich odstrihnúť, prípadne vyhľadá terapie ak potrebuje pomoc a žije väčšinu života podľa seba a niekto sa tým nechá stiahnuť a opakuje tie isté vzorce. Takže naozaj je veľa vecí, ktoré nám prídu do života nedobrovoľne, ale v tom ako sa s tým kto popasuje je naozaj každý strojcom svojho šťastia. Úplne rozumiem, že pre niekoho je to náročné, že sú v živote rany, ktoré sa hoja dlho a škaredo, ale často si do nich ľudia sypú soľ ešte aj sami.
Je pravda, že veľa vecí je nám naservírovaných bez toho, aby sme s tým vedeli niečo spraviť, ale vždy vieme ovplyvniť ako sa ku tomu postavíme. Niekto má naložené viac a niekto menej, jednoducho život nie je fér, ale každý aj inak veľa znesie. Poznám pár ľudí s naozaj vážnymi ochoreniami, ktorí žijú viac naplno a so širším úsmevom ako ľudia zdraví. Smrť blízkych taktiež všetci zažijeme, niekto to prijme ľahšie, dokáže to zobrať ako súčasť života a bude spomínať s úsmevom na tie pekné chvíle a niekto sa bude utápať v žiali. Niekto sa narodí do naozaj zlej rodiny, ale maká na tom, aby čím skôr vypadol, dokáže ich odstrihnúť, prípadne vyhľadá terapie ak potrebuje pomoc a žije väčšinu života podľa seba a niekto sa tým nechá stiahnuť a opakuje tie isté vzorce. Takže naozaj je veľa vecí, ktoré nám prídu do života nedobrovoľne, ale v tom ako sa s tým kto popasuje je naozaj každý strojcom svojho šťastia. Úplne rozumiem, že pre niekoho je to náročné, že sú v živote rany, ktoré sa hoja dlho a škaredo, ale často si do nich ľudia sypú soľ ešte aj sami.
@anonym_e47952 to je pravda, rozumne si napisala len nechapem, preco ked sa clovek ako tak postavi znova na nohy tak znova dojde dalsia rana...to je zle
Pozri sa... Sú ženy ktoré to majú v živote jednoduché lebo si vybrali dobraka za muža ako moja mama. Môj ocino spravil. Pre mamusu všetko. Nemusela pracovať žila si ako v bavlnke. Proste vysnívaný život. Dom pes dcéra úžasný manžel. Proste rozprávka.
Ale môj život je hotová katastrofa. Vždy nájdem klamara podvodníka suknickar. Najnovšie som skončila s jedným chlapíkom v zahraničí ktorý má mlatil ako žito a doniesol nôž k nám do postele že ma v noci zabije. Žila som s modrinami na rukách a nohách viac ako 4 roky. Nepustil ma preč zo svojej krajiny. Takže vieš sú rôzne osudy.
@darius_a ja som mala toxicku ex svokru aj priatela, teraz mam toxicku rodinu noveho priatela, neviem, co bude dalej, este toxicke
@anonym_autor toxické je všetko. Co hovoríš... Priateľ jeho rodina a pod. Treba z Toho von
Pozri sa... Sú ženy ktoré to majú v živote jednoduché lebo si vybrali dobraka za muža ako moja mama. Môj ocino spravil. Pre mamusu všetko. Nemusela pracovať žila si ako v bavlnke. Proste vysnívaný život. Dom pes dcéra úžasný manžel. Proste rozprávka.
Ale môj život je hotová katastrofa. Vždy nájdem klamara podvodníka suknickar. Najnovšie som skončila s jedným chlapíkom v zahraničí ktorý má mlatil ako žito a doniesol nôž k nám do postele že ma v noci zabije. Žila som s modrinami na rukách a nohách viac ako 4 roky. Nepustil ma preč zo svojej krajiny. Takže vieš sú rôzne osudy.
@anonym_d9d0d3 tak sorry ale za toto si mozes sama. To si musela vidieť co to je za debila.
@darius_a ja som mala toxicku ex svokru aj priatela, teraz mam toxicku rodinu noveho priatela, neviem, co bude dalej, este toxicke
@anonym_autor len ci nebude chyba v tebe ked vzdy vsetko okrem teba je toxicke
@anonym_autor podľa mňa, každý nosí v sebe aspoň jeden kríž.
Ako sa vraví,niet domova bez kríža....
Možno na teba ešte len čaká niekde šťastie...
Možno ťa skúša boh ....
Možno to má byť tvoj osud ....
@anonym_autor len ci nebude chyba v tebe ked vzdy vsetko okrem teba je toxicke
@anonym_863fe3 preco by malo? prava tvar cloveka sa spozna neskor, nastastie s ex som nemala deti, ako tu mnohe maju s debilmi, a potom placu, ze nemaju z coho zit, takze sprosta som nebola...a to ze svokra je ....za to ozaj nemozem, ked jej syn je iny, odkial mas vestecku gulu? lebo podla tvojho tvrdenia si za vyber mozem sama, ze? Anl, svokricka bola mila, ale potom sa udialo daco v ich rodine a sa otocila. za to ozaj nemozem, ci myslis, si opak?
@anonym_autor podľa mňa, každý nosí v sebe aspoň jeden kríž.
Ako sa vraví,niet domova bez kríža....
Možno na teba ešte len čaká niekde šťastie...
Možno ťa skúša boh ....
Možno to má byť tvoj osud ....
@elenka.k tu nejde len o mna, poznam tazke zivotne osudy, a ozaj aj mladych ludi a niekto cely zivot nespozna, co to je padnut na dno. ako toto je mozne?
@elenka.k tu nejde len o mna, poznam tazke zivotne osudy, a ozaj aj mladych ludi a niekto cely zivot nespozna, co to je padnut na dno. ako toto je mozne?
@anonym_autor rozumiem a plačem, ak si spomeniem, pomyslím a tak....
úprimne plačem a ďakujem Bohu .....
Fakt ti nenapíšem vysvetlenie - aká spravodlivosť?!
Dávno sa mi tiež zrútil svet, prišla som o bábo ....
sestra vtedy porodila, kedy som mala aj ja. No povedz ... ani si nepamätám na ten čas ... radosť v smútku, smútok v radosti? Dalo sa to.? Pýtala som sa sama seba, že prečo ...
Ale po čase mám aj ja dve zdravé deti.
Samozrejme, sú horšie prípady, ktoré spomínaš ....
Moja mamina vraví, že každý má svoje nite davno uvité....
@anonym_autor rozumiem a plačem, ak si spomeniem, pomyslím a tak....
úprimne plačem a ďakujem Bohu .....
Fakt ti nenapíšem vysvetlenie - aká spravodlivosť?!
Dávno sa mi tiež zrútil svet, prišla som o bábo ....
sestra vtedy porodila, kedy som mala aj ja. No povedz ... ani si nepamätám na ten čas ... radosť v smútku, smútok v radosti? Dalo sa to.? Pýtala som sa sama seba, že prečo ...
Ale po čase mám aj ja dve zdravé deti.
Samozrejme, sú horšie prípady, ktoré spomínaš ....
Moja mamina vraví, že každý má svoje nite davno uvité....
@elenka.k suhlasim, kazdy mame tu knihu napisanu uz davno....osud asi ozaj nezmenime, vzdy sa dopracujeme k tomu, co nam je sudene😕
@anonym_0ab8bf každý má inú definíciu šťastia ☺️ niekto potrebuje mať deti, niekto nie. Každý sme iný
@anonym_e26ede Booze, zeno, ty si tak jednoducha osobka, az to boli.
@anonym_e26ede Booze, zeno, ty si tak jednoducha osobka, az to boli.
@anonym_f13fc2 ty si jednoducha ty opica len sa choď rozmnožovať keď to je vrchol tvojej existencie. Panebože už mám dosť takýchto tupeliek čo len deti sú ich stred vesmíru a nič iné neexistuje v živote a každý kto si myslí opak, tak ke strašne jednoduchý, vy ste, len vagíny otrčiť a sťažovať aký je život hrozný.
@anonym_f13fc2 ty si jednoducha ty opica len sa choď rozmnožovať keď to je vrchol tvojej existencie. Panebože už mám dosť takýchto tupeliek čo len deti sú ich stred vesmíru a nič iné neexistuje v živote a každý kto si myslí opak, tak ke strašne jednoduchý, vy ste, len vagíny otrčiť a sťažovať aký je život hrozný.
@anonym_e26ede No chudera riadna si veru, to ano, Podla toho co tu predvadzas
@anonym_e26ede No chudera riadna si veru, to ano, Podla toho co tu predvadzas
@anonym_f13fc2 ty si chudera
Neviem, skús sa to opýtať napr. tích miliónov žien čo žijú v Afganistane a je s nimi zaobchádzané horšie ako so zvieratami a nemajú žiadne práva. To musí byť iné peklo.
Neviem, skús sa to opýtať napr. tích miliónov žien čo žijú v Afganistane a je s nimi zaobchádzané horšie ako so zvieratami a nemajú žiadne práva. To musí byť iné peklo.
@pasomnica samzrejme, aj deti v Afrike hladuju, chapem co chces napisat
@anonym_f13fc2 ty si chudera
@anonym_e26ede Ty si take tela jalove, az to boli. Naivna, hlupa, sebestredna. Co si asi myslis, ze na fore pre MATKY bude kto? Prezident?

Napríklad toxická rodina to je faktor ktorý proste "nezariadis" a môže ťa ničiť nekonečne. A prečo je to tak?
Nevedno