icon

Prečo majú niektoré ženy jednoduchší život?

24. máj 2026

ako je mozne, ze niekto ma v zivote nalozene velke problemy a ine zeny, ozaj ze riesia debiliny, a vo vsetkom sa im dari?
Nejdem sa lutovat, len je mi divne, ako to ozaj je, preco to tak je, ze niektore maju tu cestu zivotom lachsiu ( a ano, viem kazdy mame problemy a ano nemusim o nich vediet) ale staci mi pocuvat, co niektore matky riesia na chodbe , ci na ulici a potom sa pytam, ze ci nemaju nieco dolezitejsie v zivote co riesit?
Preco niektore to maju ovela tazsie v zivote?

Strana
z5
anonym_e26ede
24. máj 2026

@anonym_autor ako sa zariadis tak mas… neviem co ti na to povedat. Ja mam tiez jediny problem kam pojdeme cez vikend na vylet. Proste sme zdravi a nic nam nechyba. Nemam co ine riesit. To nehovorim ze akoze ini nemaju problemy alebo co. Proste sme si takto s manzelom zariadili zivot a je nam skvelo.

anonym_ba3567
24. máj 2026

@anonym_autor názov témy si dala “život” (dokým nezmenia), a myslím, že tým si si aj odpovedala.. to je proste život..

anonym_983d53
24. máj 2026
@anonym_e26ede

@anonym_autor ako sa zariadis tak mas… neviem co ti na to povedat. Ja mam tiez jediny problem kam pojdeme cez vikend na vylet. Proste sme zdravi a nic nam nechyba. Nemam co ine riesit. To nehovorim ze akoze ini nemaju problemy alebo co. Proste sme si takto s manzelom zariadili zivot a je nam skvelo.

@anonym_e26ede “ako sa zariadis tak mas”
Velmi kratkozrake tvrdenie. Niektori ludia maju v zivote viac stastia ako ini.

anonym_e26ede
24. máj 2026
@anonym_983d53

@anonym_e26ede “ako sa zariadis tak mas”
Velmi kratkozrake tvrdenie. Niektori ludia maju v zivote viac stastia ako ini.

@anonym_983d53 a čim akoze? Mne nic z oblohy nespadlo. Makala som aj s muzom aby som sa mala tak jak sa mam. Nikto mi nic zadarmo nedal. Neviem kde je to stastie.. proste drina pocas celeho destva a puberty a teraz nemam s nicim problem. Jedine stastie co mame je zdravie.

anonym_c9cba2
24. máj 2026

To, ze niekto o nich nehovori a hovori len o "blbostiach" neznamena, ze nema vacsie probleny. 😉 Najhorsie co mozes robit je sa porovnavst s druhymi. Ja celkovo nerozpravam o negativnych veciah v zivote a ak niekto zacne ma k tomu tlacit tak ukoncujem temu, samozrejme od tych na ktorych mi zalezi vypocujem ich problemy, poradim ak viem ale nikto odomna nedostane aby som sa ja dobrovolne rozrozpravala o negativnych strankach mojho zivota, neexistuje. A napriek tomu, ze na verejnosti o tom mlcim tak mam aj problemy. Su ludia ktorym vesanie problemov na nos druhym pomaha a potom ludia ktori to jednoducho nerobia.

anonym_cba463
24. máj 2026
@anonym_e26ede

@anonym_e26ede Toto sa ti moze velmi rychlo zvrtnut bez tvojho vlastneho pricinenia a skoncis z jedneho dna na druhy na uplnom dne. Nezelam ti to, ani nikomu na svete, ale stat sa to moze

midka
24. máj 2026

ono ten aktualny stav, je len dosledok nasich rozhodnuti v minulosti,,,, dobre, alebo zle, nie je to len tak, ze dnes,, vzdy musis kuknut aj do minulosti

anonym_983d53
24. máj 2026
@anonym_e26ede

@anonym_983d53 a čim akoze? Mne nic z oblohy nespadlo. Makala som aj s muzom aby som sa mala tak jak sa mam. Nikto mi nic zadarmo nedal. Neviem kde je to stastie.. proste drina pocas celeho destva a puberty a teraz nemam s nicim problem. Jedine stastie co mame je zdravie.

@anonym_e26ede uz len to ze si sa narodila v strednej europe je sakra stastie. Alebo si myslis, ze niekde v indii alebo v prisnemoslimskej krajine, toboz ako zene, by sa ti vodilo rovnako? Drvivej vacsine ludi nic nepadlo do lona a pracuju aby sa zabezpecili. Nechapem toto busenie do prs, citam to tu casto. Nie je to nicim vynimocne.

anonym_8cedb9
24. máj 2026

Ja mám naložené za 3 ženy dokopy, vražda môjho muža, následne PTSD, nemožnosť mať deti, zdravotné problémy, strata mojich najbližších.

ivik4
24. máj 2026
@anonym_e26ede

@anonym_e26ede ano, ste zdravi. Uz len to ze ste zdravi je vyhra , takze ziadne take ako si zariadis tak mas. Zdravie ste si nezariadili

anonym_e47952
24. máj 2026

Prečo sa niekto narodí ako žena a niekto ako muž? Prečo má niekto hnedé vlasy a niekto blond? Prečo sa niekto narodí do bohatej rodiny v civilizovanom svete a niekto v chatrči v Afrike? Prečo sa niekto narodí zdravý a niekto nikdy neurobí nikdy v živote sám ani krok? No lebo to tak proste je... niektoré veci žiaľ nevieme ovplyvniť a nie vždy platí, že každý si je strojcom svojho šťastia...ale je aj veľa vecí, s ktorými niečo vrámci možností spraviť vieme a treba sa zamerať na tie

januska12323
24. máj 2026

Lebo život nie je a nikdy nebude spravodlivý.

marianarem
24. máj 2026

@anonym_autor Tak myslim, ze to je taka odveka otazka a stale nevieme, preco to tak je, ani tu sa nedozvies odpoved ☹️ Ja nepoznam vela ludi, ktori by ozaj nic tazsie nemali, vacsina nieco ma. Ale aj medzi nimi ma niekto nalozene viacnasobne viac a ozaj sa neda hovorit o nejakom vlastnom pricineni.

katkazatka
24. máj 2026
@anonym_e26ede

@anonym_e26ede Záleží na tom v akej rodine sa narodíš, ako sa o teba starajú rodičia, klko lasky ti davaju, aké máš predpoklady na úspešný život, rozumové schopnosti, dravost, zdravie... všetko ovplyvňuje tvoj život, aj ked ty sama sa musíš najviac snažiť. Ale nie je všetko čiernobiele. Ja sa tiež snažím celý život a mám pocit, že mnohé ženy ktoré ani z polovice toľko snahy nemajú, sa majú lepšie ako ja. Na druhú stranu nesťažujem sa, nemám sa zle, ale peňazí a zdravia by mohlo byť viac.🙂

anonym_8525f9
24. máj 2026

Niekto lachsie, niekto lahsie 🙈🤷😆

anonym_205d9d
24. máj 2026

1.vacsina ludi sa nebude chvalit s problemami, ale iba s pozitivami. Nikto ti nepovie, ze sa im vztah rozpada, radsej uverejni fotky z dovolenky 2.urcite by si nemenila s niekym, co ma finalne stadium nejakej choroby.
Kym si zdrava, mas zdrave deti, kym mas ,co jest a kde byvat, mas pristup k cistej vode, nie je tu vojna, si stastnejsia ako 80% ludskej populacie.

alandra
24. máj 2026

Jediné šťastie je zdravie, č už vase alebo detí. My také štastie nemáme dcéra je autistka s ťažkým mentalnym postihnutím + ďalšia dg . Nemôžeme nikam ísť, a to máme aj zdravé dieťa, takže muž si vezme zdravú dcéru a chodia po výletoch,ja som doma s dcérou lebo také veci nezvláda a je to s nou mega náročne. Keď počúvam čo kto rieši tak mi je do smiechú že také prkotiny niekto rieši,ja by som dala aj dušu za to aby som mohla ísť bárs len do Talianska do Bibione na dovelnku a užiť si ju ako normálny ľudia.Boli sme tam 2x prvý sme museli odíst po 1dni a drhú dovču sme ukončili po 2dňoch lebo to sa s dcérou už nedalo zvládať (strašne kričla a začala si ubližovať, a to už je dospelá) . Takže ak máte zdravie máte úplne všetko,to ostatné sú len hlúpe prkotiny.

anonym_8525f9
24. máj 2026
@anonym_8cedb9

Ja mám naložené za 3 ženy dokopy, vražda môjho muža, následne PTSD, nemožnosť mať deti, zdravotné problémy, strata mojich najbližších.

@anonym_8cedb9 co je to PTDS? Uprimnu sustrast.

anonym_8cedb9
24. máj 2026
@anonym_8525f9

@anonym_8cedb9 co je to PTDS? Uprimnu sustrast.

@anonym_8525f9 postraumatická stresová porucha. To je keď prežiješ veľkú traumu.

anonym_51f1dd
24. máj 2026

@anonym_autor proste sa musíme popasovať s tým čo nám bolo nadelené, raz sme hore potom dole, inak by sme si nevážili čo máme a tým nemyslím materiálne veci, ale zdravie psychické aj fyzické, vzťahy...

anonym_eb3102
24. máj 2026

No niektore zeny maju naozaj tazsi zivot.Cim to je na to prideme az na 2hej strane.To je jedina obrovska spravedlnost,ze kazdy bez rozdielu umrieme.

anonym_272b9b
24. máj 2026

@anonym_autor Ty vidis tym druhym az do hrnca? O mne by tiez niekto mohol povedat, ze nemam ziadne problemy, lebo ja nikomu cudziemu nevesiam svoje problemy na nos, naco aj?

anonym_863fe3
24. máj 2026
@anonym_e26ede

@anonym_e26ede ty si dobra trubka,ze ako si zariadis tak mas. Povedz to napr mojej sestre ktorá ma chore dieta. Ako si zariadila tak má?

liusa82
24. máj 2026

ja tiež zatial riešim len prkotinky ale to sa môže velmi rychlo zmenit.Ešte som si neprešla ani smrťou nikoho v rodine myslim tak ako rodičia alebo nejakymi ozaj tažkymi obdobiami a preto ma vedia vykolajit a nasrat aj ozajstné prkotiny na ktorých sa iní akurát tak zasmejú alebo vyriešia behom chvilky..Ale myslim že na každeho raz niečo čaka čo ho položi na kolená a to je hlavne smrť rodičov,súrodencov,možno partnera partnerky alebo dieťaťa.Moja mamina má 71 rokov takže ja tiež len trpnem kedy to príde aj keď je čiperná a zdravá zatial energie má občas viac ako ja ale človek nikdy nevie čo sa stane zo dňa na deň..a to bude prvá hrozná skúška pre mňa lebo ona je mi ako naj kamoška.To vždy tvrdím, že keď tu nebude ona hádam pojdem do pár rokov aj ja

larsen
24. máj 2026

Chápem, že to takto môže na prvý pohľad vyzerať, ale svet málokedy funguje čiernobielo. To, že niekto na chodbe rieši banality, neznamená, že nemá obrovské problémy. Ľudia na verejnosti často nosia masku a o skutočných nociach bez spánku, chorobách alebo dlhoch jednoducho nehovoria s hocikým na ulici. Riešenie debilín je pre mnohých filter, ako sa nezblázniť. A navyše, každý človek má laťku bolesti inak nastavenú. Pre niekoho je koniec sveta to, čo ty zvládneš ľavou zadnou. Nemá zmysel závidieť druhým ich domnelú ľahkosť bytia, žitia, lebo nikdy nevieš, aký kríž si v skutočnosti nesú.

anonym_c5df97
24. máj 2026
@alandra

Jediné šťastie je zdravie, č už vase alebo detí. My také štastie nemáme dcéra je autistka s ťažkým mentalnym postihnutím + ďalšia dg . Nemôžeme nikam ísť, a to máme aj zdravé dieťa, takže muž si vezme zdravú dcéru a chodia po výletoch,ja som doma s dcérou lebo také veci nezvláda a je to s nou mega náročne. Keď počúvam čo kto rieši tak mi je do smiechú že také prkotiny niekto rieši,ja by som dala aj dušu za to aby som mohla ísť bárs len do Talianska do Bibione na dovelnku a užiť si ju ako normálny ľudia.Boli sme tam 2x prvý sme museli odíst po 1dni a drhú dovču sme ukončili po 2dňoch lebo to sa s dcérou už nedalo zvládať (strašne kričla a začala si ubližovať, a to už je dospelá) . Takže ak máte zdravie máte úplne všetko,to ostatné sú len hlúpe prkotiny.

@alandra koho je chyba, ze si mentalne postihnute dieta nechavate a ticho trpis? toto je tiez len vo vasich rukach a sami ste si vybrali cestu trapenia. Taketo dristy zboznujem, ak ma niekto takuto gulu dobrovolne pri sebe, nema narok nariekat a hovorit o ostatnych ake prkotiny riesia. Kazdy ma svoj zivot vo svojich rukach, kazdy ma svoje problemy. Porovnavat sa a plakat nad svojim zivotom, ktory sa da zmenit, ale nie je dostatcne silny je take ***

anonym_688396
24. máj 2026

Tiež rozmýšľam že niekto to má ľahké a niekto je narodený pre boj. Detstvo som nemala musela som rýchlo dospieť. V živote som si prešla Kadečím. Doma násilie hádky a alkohol. Zažila som si aj potrat aj znásilnenie. Ťažké depresie aj ťažké ocd. Sikanu na skole aj ZŠ aj SŠ. Bola som neprávom obvinená z niečoho co som neurobila a toľko hanby a výsmechu som zažila kvôli tomu. Bola som okradnuta podvedena. Skončila som sama s dvoma deťmi. Trpím migrénami stále sa mi točí hlava je mi nevoľno väčšinu času. Tie bolesti sú silné a dlhé niekedy som čiastočne slepá. Ale žijem bojujem. Moje kamošky to mali ľahšie. Veľa kamarátok od škôlky šťastné sa vydali dokončili výšku majú dieťatko a milujúceho manžela. Narodili sa pod šťastnou hviezdou. Makala som v živote veľmi veľa aby som sa vyhrabala zo sraciek do ktorých som sa často nedostala sama a zo všetkých krívd ktoré na mne už od dieťaťa napachali. Prežila som aj keď raz som už mala na male. Bojujem ďalej a snažím sa život si užívať aj keď bez milujúceho partnera a so zdravím aké mam

anonym_cb59aa
24. máj 2026

Cim hlbšie hodnoty v živote,tak o to hlbšie problémy
O tom to je🙂

anonym_571bea
24. máj 2026
@anonym_863fe3

@anonym_e26ede ty si dobra trubka,ze ako si zariadis tak mas. Povedz to napr mojej sestre ktorá ma chore dieta. Ako si zariadila tak má?

@anonym_863fe3 no podla niektorych tu (myslim tym celkovo modreho kona) ano, ako si zariadila tak ma.. mala si vybrat schopnejsieho jedinca na plodenie dietata… podla mna je to tiez kratkozrake tvrdenie, velmi vela zalezi aj od toho, v akej rodine sa jedinec narodi, tvarit sa, ze kazdy ma rovnake sance pri narodeni je sci-fi.

podbel2512
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5