Prečo sa matky s deťmi pohybujú na cyklochodníkoch?
Ešte raz vás uvidím prechádzať sa deťmi a kočármi po cyklochodníkoch, tak vám to decko bez pardonu zramujem s bicyklom, už na to fakt nemám nervy, nepoznáte značky alebo vám nestačí chodník?
Kým budú cyklisti jazdiť po chodníkoch a prechádzať cez prechody pre chodcov na bicykli, tak pre mňa nemajú morálne právo vyjadrovať sa k tomu, kto sa im prechádza na cyklotrase.
@anonym_autor
Ty si pekný blb! To "decko" za to nemôže. Veď zavolaj políciu nech matke vysvetlia pravidlá, keď už máš také silné reči.
Kým budú cyklisti jazdiť po chodníkoch a prechádzať cez prechody pre chodcov na bicykli, tak pre mňa nemajú morálne právo vyjadrovať sa k tomu, kto sa im prechádza na cyklotrase.
@zuzitko74 tak isto naopak, kým budú chodci a hlavne matere s deťmi chodiť po cyklotrasách, tak tiež nemajú morálne právo nadávať na cyklistov na chodníkoch
To by som chcela vidiet ako bez pardonu zramujes dieťaa
To budeš zramovana aj ty aj tvoj bajk😁
@anonym_ea080d áno, to je veľmi vtipné. Si potom vypýtam odškodné od tej matky
@zuzitko74 tak isto naopak, kým budú chodci a hlavne matere s deťmi chodiť po cyklotrasách, tak tiež nemajú morálne právo nadávať na cyklistov na chodníkoch
@anonym_autor nadávať je jedna vec ale druha vec čo ty vypúšťas zo seba aké vyhrážky
Daj sa liečiť pokial nechceš skončiť v base alebo horsie ako zramovane dieťa
@anonym_autor nadávať je jedna vec ale druha vec čo ty vypúšťas zo seba aké vyhrážky
Daj sa liečiť pokial nechceš skončiť v base alebo horsie ako zramovane dieťa
@anonym_ea080d ja skončím v base, keď zramujem decko na cykochodníku? No asi nie
@anonym_ea080d ja skončím v base, keď zramujem decko na cykochodníku? No asi nie
@anonym_autor a ty si superman ze presne vypočítas ako ho zramujes a aké následky bude mať?😅😅😅😅😅
Autor to povedal drsne, ale má pravdu. Chodci, kočíky a elektrokolobezky nemajú na cyklistickom chodníku čo hľadať.
@anonym_autor a ty si superman ze presne vypočítas ako ho zramujes a aké následky bude mať?😅😅😅😅😅
@anonym_ea080d Nie, ale moja chyba to nebude
Autor to povedal drsne, ale má pravdu. Chodci, kočíky a elektrokolobezky nemajú na cyklistickom chodníku čo hľadať.
@anonym_671974 ma pravdu to bez pochyby
Ale vyhrazat sa?to už je psycho a nemá nič spoločné s pravdou
Si muž alebo žena?
@earlgrey Prečo? Žena. Ale včera som už mala fakt nervy, cyklochodník, matka s kočárom a jedno decko za ruku, ktoré sa jej vytrhlo a vbehlo mi rovno pod kolesá, ako som sa mu snažila vyhnúť, skoro som sa zrazila s protiidúcim cyklistom.
@earlgrey Prečo? Žena. Ale včera som už mala fakt nervy, cyklochodník, matka s kočárom a jedno decko za ruku, ktoré sa jej vytrhlo a vbehlo mi rovno pod kolesá, ako som sa mu snažila vyhnúť, skoro som sa zrazila s protiidúcim cyklistom.
@anonym_autor a už si predstavujes ako dolames to dieťa 🫣aj keby si ho zabila nevadí
Ty máš iný problém ako cyklochodníky ale sebaovládanie
@anonym_ea080d .... Prepáč, ale ani sa jej nečudujem. Ako blba musí byť jedna žena, aby sa vedome trepala s kočíkom na cyklochodníku? A ako blbý musí byť človek, aby dovolil dieťaťu elektrokolobezku a dovolil mu jazdiť tak, že porušuje predpisy?
@anonym_autor ano, skoncis v base, lebo zakladne pravidlo z cestneho zakona je, ze mas prisposobit jazdu stavu vozovky, stavu vozidla a premavke. Ked zranis dieta, tak si tieto pravidla nedodrzala.
@anonym_ea080d .... Prepáč, ale ani sa jej nečudujem. Ako blba musí byť jedna žena, aby sa vedome trepala s kočíkom na cyklochodníku? A ako blbý musí byť človek, aby dovolil dieťaťu elektrokolobezku a dovolil mu jazdiť tak, že porušuje predpisy?
@anonym_671974 je blbý ale nikoho to neopravnuje sa vyhrážat ublížením
Ešteže že tu zanechavate digitálnu stopu a ked niečo raz za ,, náhodou,, stane...
@anonym_ea080d Nie, ale moja chyba to nebude
@anonym_autor v Košiciach pani skočila cyklistovi pod bicykel, nakoniec je on vinníkom a musí jej platiť, aj keď tam nemala čo hľadať. Vraj mal obmedziť rýchlosť. Ale som na tvojej strane, nechápem prečo niekto nedokáže rešpektovať značenia a ešte sa bude tváriť urazene.
@anonym_ea080d kolobezky na cyklochodniku jazdit mozu, pozri si vyhlasku o cestnej premavke.
"(7)
Cestičku pre cyklistov môže použiť aj osoba pohybujúca sa na lyžiach, korčuliach, kolobežke, skejtborde alebo na obdobnom športovom vybavení, ak tým neobmedzí ani neohrozí cyklistov."
@anonym_autor Len tak ma to zaujímalo. Na jednej strane s tebou súhlasím. Ale takto hnusne sa vyhrážať nie je z tvojej strany na mieste.
Áno, matky s deťmi, hlavne dnešné matky, ktoré si myslia že ich deti sú stredom vesmíru pre každého, si myslia, že ich deti môžu všetko a ostatní musia dávať pozor na toz aby ich anjelikom neublížili. Ja som matka a nechodím na také miesta, kde by môjmu dieťaťu mohlo byť akokoľvek ublížené. Ale nebuď taká hnusná, dalo sa to napísať aj normálne.
@anonym_671974 je blbý ale nikoho to neopravnuje sa vyhrážat ublížením
Ešteže že tu zanechavate digitálnu stopu a ked niečo raz za ,, náhodou,, stane...
@anonym_ea080d ... Tak určite budú pátrať na MK. 😄Stáva sa bežne, každý deň. Minule sa jednej známej dcéra vyburala na elektrokolobezke. V bezvedomí ju helikoptéra viezla do BA.
@anonym_ea080d kolobezky na cyklochodniku jazdit mozu, pozri si vyhlasku o cestnej premavke.
"(7)
Cestičku pre cyklistov môže použiť aj osoba pohybujúca sa na lyžiach, korčuliach, kolobežke, skejtborde alebo na obdobnom športovom vybavení, ak tým neobmedzí ani neohrozí cyklistov."
@viestta áno ale toto nieje o kolobežke ale o kočíku 🫣
@anonym_autor ano, skoncis v base, lebo zakladne pravidlo z cestneho zakona je, ze mas prisposobit jazdu stavu vozovky, stavu vozidla a premavke. Ked zranis dieta, tak si tieto pravidla nedodrzala.
@anonym_2c7c96 aha, takže mám po cyklochodníku chodiť krokom lebo sa tam kľudne môžu hrať deti? Tým pádom choď aj autom po ceste krokom lebo podľa tvojej logiky sa aj tam môžu hrať a prechádzať deti, tak prispôsob jazdu
@anonym_autor Usudzujem aj podla tvojho predchadzajuceho prispevku o kolobezkach, ze bicyklovat sa chodis asi iba preto, aby si si zvysila tlak 😅.
@anonym_671974 😊👍👉
@anonym_autor Usudzujem aj podla tvojho predchadzajuceho prispevku o kolobezkach, ze bicyklovat sa chodis asi iba preto, aby si si zvysila tlak 😅.
@oceanahory to nie je môj príspevok. Nemám el. kolobežku. Ale napísala som túto tému po prečítaní toho príspevku
@anonym_3158da čo si chcela tou značkou povedať?
@oceanahory to nie je môj príspevok. Nemám el. kolobežku. Ale napísala som túto tému po prečítaní toho príspevku
@anonym_autor Tak verim, ze sa ti aspon ulavilo, pochybujem, ze to bude mat iny efekt.
@anonym_autor Tak verim, ze sa ti aspon ulavilo, pochybujem, ze to bude mat iny efekt.
@oceanahory áno, uľavilo sa mi, už som sa videla dokaličená v nemocnici

To by som chcela vidiet ako bez pardonu zramujes dieťaa
To budeš zramovana aj ty aj tvoj bajk😁