icon

Prečo ženy odmietajú mužov, ktorí chcú začať nový život?

Včera o 07:44

Ženy, prečo odmietnete muža ktorý chce začať nový život ? Veľmi sa mi páči jedna žena , bolo pár schôdzok( bez sexu ), a dostali sme sa k téme rodina a skončil som u nej . Mám z bývalého manželstva syna , je postihnutý , má downov syndróm . Keď sa narodil bol som z toho na zrútenie, veľmi zle som to znášal, a chcel som aby sme ho dali do ústavu , manželka bola proti . Nedokázal som ho ani na ruky zobrať , keď mal pol roka rodinu som opustil a po pár rokoch sme sa rozviedli. Chlapca nevídam, nechcem , ale platím na neho. Chlapec má 10 rokov a ako vidím napreduje ( fotky facebook), jeho matka urobila s ním kus práce , má ďalšie zdravé dieťa s iným mužom s ktorým aj žije. Mám 40 a chcel som si založiť novú rodinu , mať deti . Len si neviem nájsť partnerku , zvyčajne to nie je ono až na túto . Tá ma zas nechce lebo sa vraj o svoje dieťa nestarám a opustil som ženu v ťažkom období, to mi napísala a blokla ma . To je z vašej strany tak ťažké pochopiť, že nie každý chlap je na to stavaný vychovávať postihnuté dieťa ?

Strana
z6
really8
Včera o 07:46

@anonym_autor vsak si si odpovedal na zaver. Kto by chcel vedla seba taku sragoru ako si ty?

anonym_dd036f
Včera o 07:50

Ber to ako karmu, tvoja byvala zena tiez nemoze len tak zacat novy zivot, lebo sa narozdiel od teba zodpovedne stara o vase dieta, na ktore si sa, spolu s nou, vybodol. Nikto nechce chlapa "len v dobrom, len v zdravi"

zuzinka888
Včera o 07:51

Ty nie si chlap- ty si zbabelec. A ta zena ma pravdu. Chlap totuzto celi "problemom" a ranam zivota - ty si zdrhol a nechal si zenu samu v tazkostiach- takze aj v mojich ociach si totalne nespolahlivy a s takym clovekom by som mikdy nebola. A ano, platis vyzivne - to je tvoja skur....na povinnost- to ti mame zatlieskat?! Keby si bol charakter, tak sa aspon so synom stretavas a venujes mu cas ale ty si iba .....

aliziana
Včera o 07:51

@anonym_autor je dobre, že to vidia už teraz, že ak by ste mali dieťa s problémom (geneticky to kľudne mohlo byť po Tebe), tak znova zdrhneš a necháš aj "novú" rodinu

anonym_319387
Včera o 07:53

DS je vidno na ultrazvuku a aj z testov. Rozhodli ste sa pravdepodobne spolu, že to dieťa si necháte. Takže ano ja by som tiež nechcela partnera, ktorý opusti ženu kvôli ochoreniu dieťaťa. Vieš, že je milion ochoreni ktore môžu nastať počas života alebo sa stane nehoda a dieta ostane na voziku? Hoci čo. Su autisticke deti. A to ma ta žena žiť s tým keď sa nedajbože niečo stane tak ty zas zdupkáš? Výživné wau super. Vieš, že o také dieťa je 24/7 starostlivosť už navždy? Ale ano chvala panu bohu že si odišiel a tvoje dieťa ma konečne otca! Klobúk dole pred chlapom čo ho vychováva aj keď biologicky nie je jeho.

anonym_253b83
Včera o 07:54

Neuraz sa ale prve co mi napadlo … a mozno sa mylim, neviem aka je geneticka nositelnost dw syndromu. Ale proste ako laikovi po precitani tohto sa mi objavi v hlave, ze aha, zena mala s tebou chore dieta, ty si ju opustil. S dalsim muzom ma zdrave. Pravdepodobne si nosic choreho genu ty. Tym padom, jednak si biologicky nepritazlivy, lebo to je proste podprahova cervena vlajka. V tejto oblasti sa zapnu primitivne pudy a partnera si vyberame podla schopnosti reprodukovat sa. A dalsia vec…bude dieta s tebou zdrave? A ak nie tak ma nechas? Co ak sa narodi zdrave a v troch rokoch dostane obrnu? Co ak si v desiatich zlomi chrbticu? Co ak ja si zlomim chrbticu? Co ak ostanem na lozku? Co urobis?

arek00

@anonym_autor priatelu, zial. Je to ako s neverou. Ak si bol raz neverny, tak si zaskatulkovany ako nevernik. A ked si zdrhol z rodiny, kedy ta najviac potrebovala... necuduj sa, ze sa ti to teraz vracia. Zial... zivot je tazky

anjelicek26

No bohuzial zachoval si sa zle, neprijal si vlastne dieta, to je velky red flag. Spravila dobre rozhodnutie, nehlada muza, co pri problemoch utecie...

parvinka0001
Včera o 07:55

@anonym_autor a ženy sú stavane nato aby sa starali samé o postihnuté dieťa ? Čo by si urobil keby ona skôr od vás odišla ako ty od nich .

Kto by ťa chcel keď pri problémoch utecies ako malé decko .

a0
Včera o 07:55

Tiež by som s takým debilom ako si ty nechcela mať absolútne nič spoločné 🙂 .

enmery
Včera o 07:56

@anonym_autor Fuj, vôbec sa jej nečudujem, že po tomto zistení s tebou nič nechce...veľmi dúfam, že táto téma je tu len na provokáciu mamičkiek, nech to tu v komentároch žije.

nasasa_1
Včera o 07:57

Ani v mojich očiach nie si chlap. Pretože toto skutočný muž neurobí, jednoducho nie. Tvoje dieťa si taký život nevybralo, nemôže za to. Mama sa však oňho postarala a som si istá, že to nemala ľahké a stále nemá. ❤ Neviem si predstaviť ženu, ktorá by bola s chlapom, ktorý sa takto zachová voči svojej vlastnej rodine.

hopatko
Včera o 07:57

Ziadna normalna a pricetna zena si s tebou nezacne vztah a rodinu. Spravil si v zivote rozhodnutie a budes si niest jeho nasledky navzdy.

anonym_8d3e79
Včera o 07:58

Ak si utiekol od svojho dieťaťa, ako by si sa zachoval, keby sa narodilo aj druhé dieťa postihnuté? Keby ochorelo počas života, keby žena ochorela, keby bola náhle invalidizovaná. Aktuálne si pre každú ženu nepríťažlivý. Lebo utekáš od problémov a nehľadáš riešenia, opúšťaš blízkych ľudí, keď ťa potrebujú.

enmery
Včera o 08:00
@arek00

@anonym_autor priatelu, zial. Je to ako s neverou. Ak si bol raz neverny, tak si zaskatulkovany ako nevernik. A ked si zdrhol z rodiny, kedy ta najviac potrebovala... necuduj sa, ze sa ti to teraz vracia. Zial... zivot je tazky

@arek00 Zivot v tomto prípade nie je ťažký, ťažkým ho hlavne urobil svojej žene a nevinnemu dieťaťu...už vidím teba, ako sa hrniecš do rodiny so ženou, ktorá by opustila postihnuté dieťa a ruka hore. Hneď by si s nou zakladal rodinu.

ivik4
Včera o 08:00

Tak Tebe sa fajnovucko spinka zatial co matka tvojho dietata robi kus roboty s nim ako pises a este fnukas ze Ta skrz to nejaka zena nechce. Toto je vtip roka...

Kazda zena chce po svojom boku chlapa kt. By sa na nu vykaslal keby sa jej nedaj boh nieco stane. Tak ako si to spravil synovi

Ty tiez musis chapat ze nie kazda chce muza ako ty

anonym_989534
Včera o 08:01

Inak si myslim, ze keby to dieta prijmes, chodi k tebe na vikendy, zeny ta nebudu chciet zasa kvoli tomuto celozivotnemu problemu a vidine coskoro pubertiaka s DS, co je velmi narocne obdobie. Just saying.

melanta
Včera o 08:02

Môj druhý a aktuálny (verím že aj posledný) muž má z prvého manželstva syna. Chlapec je súčasťou našich životov, manžel je skvelý otec, trávime spolu so synom veľmi veľa času. A bolo by to tak, aj keby nebol zdravý. Pretože deti sú naša súčasť. Naš deti sú my. Muža, ktorý opustil rodinu kvôli postihnutiu dieťaťa, by som nechcela.

Pýtaš sa, prečo ženy odmietajú muža, ktorý chce začať nový život. V tvojom prípade ale ženy neodmietajú muža, ale zbabelca. Veď ty si človek hnus.

autor
Včera o 08:05

Mnoho rodín sa rozpadne keď sa narodí postihnuté dieťa, nie som ani prvý a ani posledný . Odchádzame kvôli milenkám , nezvládame život v rodine a napriek tomu si mnohí založia ďalšie rodiny . O tom že sa nám narodí postihnuté dieťa sme nevedeli , všetko bolo v poriadku, aj testy aj ultrazvuky . Chcel som zdravého syna, chcel som potom začať znova a chlapca dať do ústavu ale manželka nechcela ani za svet, bolo kvôli tomu veľmi veľa hádok , nedorozumení až som sa zbalil a odišiel som . Peniaze som však vždy posielal . Ako bolo ženy ktorým to nevadilo , len to zas neboli až také ženy s ktorými by som si chcel založiť rodinu , no a táto jedna, z tej som bol zas ja doslovne paf a tá ma zas poslala do pečka.

melanta
Včera o 08:07

Inak premýšľam - napísal tento príspevok troll alebo skutočný chlap? Ak skutočný chlap, tak aj to svedčí o jeho úbohosti. Sťažovať sa na MK, kde je väčšina žien a matiek, že ho ženy nechcú, lebo sa striasol chorého dieťaťa. Ako tupá hlava to musí byť, ak si myslí, že tu nájde pochopenie.

Ako píšeš, nie si prvý ani posledný, ktorý opustil rodinu. Ale urobil si to a teraz nes následky. Mne je z takých ako ty na grcanie. Vlastne na vine je tvoja žena, keby súhlasila dať dieťa do ústavu, tak ste mohli byť skvelá rodina. Humus.

hopatko
Včera o 08:07
@anonym_autor

Mnoho rodín sa rozpadne keď sa narodí postihnuté dieťa, nie som ani prvý a ani posledný . Odchádzame kvôli milenkám , nezvládame život v rodine a napriek tomu si mnohí založia ďalšie rodiny . O tom že sa nám narodí postihnuté dieťa sme nevedeli , všetko bolo v poriadku, aj testy aj ultrazvuky . Chcel som zdravého syna, chcel som potom začať znova a chlapca dať do ústavu ale manželka nechcela ani za svet, bolo kvôli tomu veľmi veľa hádok , nedorozumení až som sa zbalil a odišiel som . Peniaze som však vždy posielal . Ako bolo ženy ktorým to nevadilo , len to zas neboli až také ženy s ktorými by som si chcel založiť rodinu , no a táto jedna, z tej som bol zas ja doslovne paf a tá ma zas poslala do pečka.

@anonym_autor kazda normalna a pricetna zena by ta poslala do pecka

really8
Včera o 08:09
@anonym_autor

@anonym_autor vidis. A tvoja zena si nasla muza a zalozila rodinu aj chorym chlapcom a ziju stastne. Mozno ta proste zeny nechcu lebo si penis.

rachel36a
Včera o 08:09

U mňa by si tiež skončil keby mi povieš, že sa ti narodilo chore dieta, ty ho nechceš, neľúbis a preto si ich opustil...prepáč ale strašný hajzel si....to by bolo prvé čo by ma hneď napadlo, a ďalšie...čo ak by som s tebou mala dieta a narodilo sa tiež postihnuté? Odpoveď je myslím si jasná....žneš len to čo si zasial...

anjelicek26
Včera o 08:10

Fakt si myslis, ze keby date maleho na adopciu ci do ustavu, ze budete mat skvele manzelstvo bez problemov a "zabudnete", ze existuje?

autor
@melanta

Inak premýšľam - napísal tento príspevok troll alebo skutočný chlap? Ak skutočný chlap, tak aj to svedčí o jeho úbohosti. Sťažovať sa na MK, kde je väčšina žien a matiek, že ho ženy nechcú, lebo sa striasol chorého dieťaťa. Ako tupá hlava to musí byť, ak si myslí, že tu nájde pochopenie.

Ako píšeš, nie si prvý ani posledný, ktorý opustil rodinu. Ale urobil si to a teraz nes následky. Mne je z takých ako ty na grcanie. Vlastne na vine je tvoja žena, keby súhlasila dať dieťa do ústavu, tak ste mohli byť skvelá rodina. Humus.

@melanta ako tak zas sú tu témy kde sa narodilo postihnuté dieťa a rodičia obidvaja ho chceli odložiť preč. Muž s k nemu nijako nemal. Vtedy polovička z vás vyjadrovala pochopenie a aj oni by ho dali atď. A zrazu aká som ja sviňa.

ivik4

No tak Ti treba, normalnu zenu si potom co si urobil, ani nenajdes

autor
Včera o 08:11
@anjelicek26

Fakt si myslis, ze keby date maleho na adopciu ci do ustavu, ze budete mat skvele manzelstvo bez problemov a "zabudnete", ze existuje?

@anjelicek26 tak deti sú v ústavoch a rodiny ďalej fungujú .

anonym_dd036f
Včera o 08:12
@anonym_autor

@anjelicek26 tak deti sú v ústavoch a rodiny ďalej fungujú .

@anonym_autor radsej dieta doma a teba do ustavu, chujo

svetlonos

@anonym_autor
Ty kre - en a myslis, ze pre matku je to len strcit prst do nosa a starat sa o dieta s ds?? Ty si ich nechal v problemoch na pospas osudu, ved ty chudatenko nezvladas! A ina ma?? No ved ako inak, ona musi! Ci uz chodi/nechodi do prace je to narocne, aj financne a o psychike ani nehovorim.
Si bezcharakterny kkt a byt tou zenpu novou - nie ze by som ta len blokla ale mozno ti aj z chuti jednu nezabudnutelnu vrazila.
Ja beriem, ze je to nesmierne zatazova situacia ale ty si teraz frajer, ze? Zena sa moze aj zblaznit ale ty mas krasny zivot, slobodny bezproblemovy.
Nemususis rozmysla ako sa postaras o dieta, keby si ochorel ci nebodaj musel byt v nemocnici. Ty b-bec jej v tom nepomozes. Ona musi mat plan ABCDE v takych pripadoch.
A tu sa budes stazovat a drzo pytat, preco ta zeny nechcu? No preto ze si ipistany bezcharakterny kkt! Dufam, ze jej aspon riadne vysoke vyzivne platis, aby vedela pokryt vsetky terapie a naklady s ds dg spojene.

anonym_17bf4e

Samozrejme, že žiadna žena nechce dobrovoľne zakladať rodinu s takým ubožiakom. Koľko rodičov detí s DS alebo iným ochorením ti povie, že svoje dieťa by nemenilo za nič na svete. Nevieš o čo prichádzaš.
Áno, pochopili sme, si slaboch a ubožiak ale veď predsa to má byť v dobrom aj zlom - nie že keď sa narodí choré dieťa - KTORÉ BOLO AJ Z TVOJICH GÉNOV - tak ty ho šupneš do ústavu a tváriš sa, že nič alebo ho opustíš.
Hej, chce silnú povahu vychovávať choré dieťa a ty ju nemáš, ty si jednoducho slaboch a slabocha nechce žiadna žena. Osobne by som v žiadnom prípade neriskovala dieťa s tebou - už jedno choré máš a opustil si ho. Keď by sme mali spolu spolu choré dieťa alebo by som ochorela ja, tiež by si nás opustil alebo hodil do ústavu ako nejakého nechceného čokla? Odpovedz, som zvedavá.

A to, že normalizuješ rozchody kvôli chorým deťom je iba ďalší dôkaz tvojho hlupeho zmýšľania. Kedy konečne chlapi pochopia, že aj ženy si želajú zdravé deti a ,,nechať im choré dieťa na krku" je jednoducho svinstvo. Aj ona by si želala volne žiť a nie prežívať 24/7 len aby jej dieťa žilo. Ty nemáš ani tušenie, ako to v týchto zariadeniach funguje. Žiaľ, s pár deťmi odtiaľ som mala pracovnú skúsenosť a garantujem, že pokiaľ by si si nenašiel druhú prácu aby si ufinancoval dobré zariadenie (ak by ste vôbec našli, veď bývajú plné a uprednostňujú prijatie náročnejších diagnóz), tak TVOJ Syn by pravdepodobne ani nerozprával, toľko v niektorých ústavoch dostávajú starostlivosti. Tvoja žena vedela čo robí a nakoľko je vo vzťahu s dospelým mužom, určite tvoj odchod neľutuje.

Strana
z6