Príprava na možnú vojnu: Čo robiť a kam ísť?
Ako sa máme pripraviť ? Mať peniaze na únik ? Veľmi sa bojím, a čo len sadneme do auta a pôjdeme do inej krajiny rýchlo ? Do Česka ?
@anonym_autor Fico povedal, že u nás vojna nebude. Rusko nás nenapadne. Ja milujem Fica... .😍. 😂😂😂😂😂
Vojna už je. Nevšimla si si ?
Nečítam a ani nesledujem tieto veci na internete. Žijem si normálny život a neriešim tieto negatívne veci, vojny atď. Lepšie sa mi žije, mám čistejšiu hlavu. Vyskúšaj.
@anonym_845ccf áno ale či sa mám nejako extra pripraviť na útek aby nás to nezasiahlo veľmi , som z toho zmätená jedny hovoria že bude jedny že nebude neviem no
@anonym_845ccf na sk?
@anonym_845ccf áno ale či sa mám nejako extra pripraviť na útek aby nás to nezasiahlo veľmi , som z toho zmätená jedny hovoria že bude jedny že nebude neviem no
@anonym_autor prosim ta a ako sa chces ochrániť pred vojnou,máš vykopaný niekde kryt plný trvanlivého jedla ,s filtráciou vzduchu s vody a kde chces žiť keď ujdes do Čiech ?
@anonym_autor Nikto nevie.
Všetko zle prišlo so západu a všetko dobre s východu . Ak príde vojna na Slovensko tak od anglosasov
@anonym_autor a kam akože budeš utekať? Na západ či do Ruska? Ak náhodou podporujes Fica, tak dúfam, že na ten hnusný Západ vrátane Česka nepôjdeš. 😂a keby sa tu náhodou aj niečo zomlelo, tak kto vie čo aj okolo v rámci EU bude bezpečne. Na svete je pár bezpečných miest. Takže sa chystaj na destinácie ako urugay a podobne ďaleké ciele.
Všetko zle prišlo so západu a všetko dobre s východu . Ak príde vojna na Slovensko tak od anglosasov
@anonym_972166 čo dobre došlo z východu?
@anonym_7b5db2 tanky a ostnatý drôt.
@anonym_972166 takže ty dúfam pobežis to toho krásneho a vyspelého Ruska - žiadny západ, žiadne Česko, žiadne Poľsko...
@anonym_7b5db2 tanky a ostnatý drôt.
@anonym_e5ea52 máš pravdu, tie roky,počas ktorých nás okupovali stáli zato. Aj tie ostnaté drôty mali svoje čaro
Ked zacala druha svetova, snad sa vsetci na slovensku zdvihli (5mil ludi) a vsetci odisli na vychod do ruska (rusko prave napadlo Polsko) alebo do USA (Cesko, Rakusko uz bolo obsadene nacistami, Francuzsko, Benelux boli na rade) ? Po zaciatku vojny sa zavru hranice a dovi, dopo. Cize jedine vychodisko je ziadnu vojnu nezacinat a byt tak silni, ze si to rusko rozmysli, ze nema sancu ... Nejednotne krajiny rozoberu postupne po jednom ako kedysi Hitler.
Celu studenu vojnu 1945-1989 fungovalo odstrasenie, oba tabory boli silne, drzali sa v sachu a nikto sa neodvazil zautocit ako prvy. A ziadna vojna nebola, len si brnkali na nervy.
Tak do inej krajiny rychlo asi pojdeme, ak by zacala vojna v Europe. Ale do Ceska odist by ti velmi nepomohlo. To treba odletiet niekde na druhy koniec sveta. Neviem, nejak do detailov som nad tym nepremyslala. Ale chapem, ze mnohi ludia maju strach.
@anonym_972166 Si tak hlupa, ze nevies rozlisit ani gramatiku prveho stupna ZS, kedy sa dava so a kedy zo ...
Ak si si nevsimla, to rusi su na cudzom uzemi a nie naopak. Tolko k tomu, kto zacal vojnu.
@anonym_autor co stale riesite tu vojnu? Kde o tom hovoria? Spravy pre dusevny pokoj nepozeram, obcas na fb si precitam nieco nove, ale o vojne som este necitala. Mozno preto, ze clanky s Ficom necitam?
My si zijeme tak ako stale. To fakt niekto veri, ze bude vojna? Tak tu niektori pisete, akoby o tyzden mala byt uz vojna
@anonym_7b5db2 Matriošky a niektorí tvrdia, že aj Máša a medveď (podľa mňa to moc dobrý seriál nie je) 😉
@anonym_7b5db2 Matriošky a niektorí tvrdia, že aj Máša a medveď (podľa mňa to moc dobrý seriál nie je) 😉
@hefo ja ako stará účastníčka besied a kvízov o VOSR, by som vedela hovoriť 😀
Trochu si o tom prečítaj,nemá vyznam utekať na západ. Treba mať zopár vecí na prežitie tu.Tí,ktorých to vôbec nezaujíma asi nikdy nepočuli k tom,že šťastie praje pripraveným.
Ked bude vojna tak uz iba 3sv.a tam sa do nej zapoja vsetky staty NATO,Rusko,Cina a bude to tu lietat,nikde nebudes v bezpeci.A ani oni v krytoch,ten bude ich hrobom.
Nikam neujdes, lebo vojna bude všade ak by vypukla. Európa je veľmi zadlženia, takže ak by vypukla, nebudú to Rusi, ktorí niekoho napadnú, ale Európa a NATO napadnú Rusko.
@anonym_972166 iste. Preto statisice Slovakov ziju na Zapade a par ks v Rusku. Vsetci sa hrnu do tej zaslubenej zeme, kde 1/2 obyvatelstva nema ani splachovaci zachod.
@anonym_autor deje sa teraz nieco mimoriadne, ze sa toto pytas? Teraz som nic nepostrehla. Dufam vojna nebude 🙏🏼
Vypocuj si rozhovor ZKH, s generalom Zmekom. Vela sa dozvies a bude ti trochu lepsie
Nikam neujdes, lebo vojna bude všade ak by vypukla. Európa je veľmi zadlženia, takže ak by vypukla, nebudú to Rusi, ktorí niekoho napadnú, ale Európa a NATO napadnú Rusko.
@anonym_f4b184 „nebudu to Rusi, kto niekoho napadne“?! Posledne 4 roky zijes v sude?

@anonym_autor a čo keď dôjde zo západu? Veď kde by nás rusi napadli 🤣