icon

Príprava na možnú vojnu: Čo robiť a kam ísť?

Včera o 18:13

Ako sa máme pripraviť ? Mať peniaze na únik ? Veľmi sa bojím, a čo len sadneme do auta a pôjdeme do inej krajiny rýchlo ? Do Česka ?

Strana
z2
anonym_972166
•
Včera o 20:47
@anonym_7b5db2

@anonym_972166 čo dobre došlo z východu?

@anonym_7b5db2 napríklad červená armáda ktorá nás zachránila

sagitta33
•
Včera o 21:00

Proč do Česka? Na Slovensku přeci bude mír. Česko se na válku snaží připravit a doufám, že v případě napadení se bude s pomocí NATO bránit, pokud to tu nějaký Chcimírák taky nedojebe.

anonym_b64f34
•
Včera o 21:00
@anonym_972166

@anonym_972166 tak určite... Zachránila 😂 oni sa sami z dobrej chvíle rozhodli že nám pomôžu od náckov, s ktorými len pár rokov pred tým mali podpísanú dohodu 😂😂😂. O Tom, kto koho bude ,,zachraňovať" rozhodovali iní. Na jalte tuším? Či kde presne sa to stretko konalo?

sima2111
•
Včera o 21:01

Že do Česka 🤣Ja sa zbláznim.. Radšej vypni Facebook a bude po vojne…

anonym_7b5db2
•
Včera o 21:06
@anonym_972166

@anonym_972166 ale no 🤣. A potom znova došli v 68 a zachránili nás pred západom. Ja len dúfam,že vieš o tom,že my sme krajina kolaborantov,že pôvodne sme boli na strane Nemecka,však, však

anonym_a22ee9
•
Včera o 21:07

@anonym_autor AI ti dá komplexný návod, od toho kam ísť, čo vybaviť, čo si zbaliť. Otázka možno 30 minút

anonym_c3e883
•
Včera o 21:17

Pred vojnou veľmi neujdeš, budú zápchy na cestách. Utekať môžeš pred požiarom, tornádom, záplavou. Počítaj s tým ak niečo vypukne obchody budú rýchlo bez tovaru a možno nebude ani bezpečné vychádzať na ulicu. Buď pripravená prežiť samostatne niekoľko dní bez vonkajšej pomoci.
Na prírodné katastrofy a nepokoje maj pripravený evakuačný batoh, môžeš sa rýchlejšie presunúť do bezpečnej časti krajiny.
Dohodni si vopred miesto kde sa stretnete celá rodina, mobilné siete budú preťažené alebo úplne nefunkčné.

sagitta33
•
Včera o 21:17

@anonym_autor A ještě takový detail, Slovensko momentálně v NATO zpochybňuje článek 5. Pokud by k tomu skutečně došlo v době ohrožení, vnímaly by to členské státy NATO za zradu. Myslíš, že by tyto země přijímaly zrádce?

anonym_972166
•
Včera o 21:41
@anonym_b64f34

@anonym_972166 tak určite... Zachránila 😂 oni sa sami z dobrej chvíle rozhodli že nám pomôžu od náckov, s ktorými len pár rokov pred tým mali podpísanú dohodu 😂😂😂. O Tom, kto koho bude ,,zachraňovať" rozhodovali iní. Na jalte tuším? Či kde presne sa to stretko konalo?

@anonym_b64f34 to sú progresívne klamstvá

anonym_3ae3c5
•
Včera o 21:46

Toto sa ozaj nedá čítať. Niektorým vám riadne haraši. Fico práve začal volebnú kampaň, strašenie vojnou. Vidím, že nezaberá tak, ako zabrala pred tromi rokmi 🙈 on vie, ako na jednoduchého voliča.

anonym_be70ce
•
Včera o 21:55
@euka210

@anonym_autor co stale riesite tu vojnu? Kde o tom hovoria? Spravy pre dusevny pokoj nepozeram, obcas na fb si precitam nieco nove, ale o vojne som este necitala. Mozno preto, ze clanky s Ficom necitam?
My si zijeme tak ako stale. To fakt niekto veri, ze bude vojna? Tak tu niektori pisete, akoby o tyzden mala byt uz vojna

@euka210 “to fakt niekto veri ze bude vojna” ach chcela by som zit na takom oblaciku ako ty 🙈. Snazim sa to nepripustat si ale ano, vsetko tomu nasvedcuje a v podstate istym sposobom sa to uz deje. Vsetci zbroja, narativ je uz dost vojnovy, nikto nechce ustupit. Ruske zdroje su az prilis zaujimave na to, aby sa to vsetko upratalo. A vyzera to, ze niektori europski lidri sa nevedia dockat.

bielasovicka
•
Včera o 21:59

Ja nikam utekať nebudem. Zostanem pekne doma.

zuzanka.zuzu
•
Včera o 22:30
@klara546

Žiadna vojna nebude. Plán je iný, nie vojna

@klara546 aký je plán?

biba_18
•
Včera o 23:13

ako povedal kaliňak - ten rus raz odíde… tak aký strach…

anonym_129ebf
•
Dnes o 00:10

Mňa tým tiež straší bývalý nato vyšší úradník..že otázka času kedy to v Európe vypukne

anonym_dd8987
•
Dnes o 00:33

Vypni správy, telku, radio, fb a chod von načerpať iné myšlienky. Vojnu riešiš v hlave, to presne je cieľ. 😵‍💫

anonym_766419
•
Dnes o 00:38

Veru ludia uz naozaj neblaznite,strach nie je od Boha.Strach je od zleho,dava vas to dole po vsetkych strankach,hlavne psychycky.Potom je uz kusok od zrutenia sa,a dozeniete si akurat tak depresie,uzkosti a pod.dnesne novodobe epidemie.Co dnes je.
Radsej planujte,snivajte a teste sa,ze sa to vsetko pekne do bodky splni.
Ja uz mam tento rocny plan,sen splneni,v piatok si splnim dalsi sen,plan a na buduci rok mam dalsie ako aj na tie dalsie roky a vojna v tom rozhodne nie je.
Tak myslite pozitivne a teste sa z kazdeho dna.

Strana
z2