Si krásna?
Skusim takto.... Si krasna??? si krasna ze siahas do nebies? ,alebo vies najst hlanice kde sa tvoja da zaradit od... do?...
Asi nepochopite moju otazku hned spravne, preto vysvetlim. Ak idete po meste, ste vy ta najkrajsia vo svojich ociach? alebo sa pozriete tam a poviete si.. od tejto som krajsia a pozriete inam.... na tuto veru nemam..
Ktora ste vy?
@anonym_autor tá, ktorá pozná svoju hodnotu aj kvality, s ohladom a sebareflexiou voci okoliu, cize ta, co sa sice neporovnava, ale dokaze uznat krasu inej zeny, naopak vediet povedať tiez , ze ina zena az tak prvotne krasna nie je
Nad tymto sa aj real niektora zena zamysla ci je najkrajsia zo vsetkych? Ja ze to len macocha z rozpravky o sedmich trpazlikoch
Som presne taká, aká mám byť. Nechodím po uliciach a neporovnavam sa, to všetko je len povrchnosť. Napriek tomu viem zložiť peknej žene či mužovi kompliment. Ale nijako neohrozuje moju existenciu na tejto ulici😂
takéto otázky mi išli hlavou keď som mala násť.
Ja mám zrkadielko, to mi povie že som najkrajšia a tak s hore nosom a pýchou vyrážam do ulíc 🤣. Srandujem .
no mne to trebars vadi ak si niekto okolo mna mysli je viac ako ja.
@anonym_autor A prečo to tebe zasahuje do života? To by ta malo zaujímať a nie to čo si o sebe ľudia myslia
@anonym_autor Ty vieš čítať myšlienky????daj si to patentovať, budeš bilionárka!!!!!
@anonym_autor
Ja som si napríklad uplne istá,že som lepšia ako kto kolvek iny a vo všetkom
Ovplyvňuje to tvoj zivot?
Pane bože 🤦🏻♀️
@anonym_autor ved ale ty robis presne to iste.
@anonym_autor Romana Tabak,si to ty?
Zrkadielko, zrkadielko povedzze mi kto je najkrajší na tejto zemi?
Uhni, nevidím 😜
Nehodnotím nikoho, najkrajšia vsak určite nie som.
@anonym_autor
Ja som si napríklad uplne istá,že som lepšia ako kto kolvek iny a vo všetkom
Ovplyvňuje to tvoj zivot?
@minenkaa už si vymyslela liek na rakovinu a vyriešila svetový mier a chudobu? 😅 Až potom budeš lepšia ako ktokoľvek iný vo všetkom.
@minenkaa už si vymyslela liek na rakovinu a vyriešila svetový mier a chudobu? 😅 Až potom budeš lepšia ako ktokoľvek iný vo všetkom.
@ria_sprout nevymyslela ale vyriešila
Ak sa nad týmto nejaká žena vôbec zamýšľa, potrebuje reálne odbornú pomoc
@ria_sprout nevymyslela ale vyriešila
@minenkaa vau, tak prečo to ešte nie je vidno na svete?
@minenkaa vau, tak prečo to ešte nie je vidno na svete?
@ria_sprout pretoze ešte nie je čas ,aby som to zverejnila
@anonym_autor Preco riesis, co si kto mysli? Ries seba.
@ria_sprout pretoze ešte nie je čas ,aby som to zverejnila
@minenkaa 😂 😂 😂
@anonym_autor Ak takto rozmyslas, tak je uplne jedno, aka si krasna, lebo v prvom rade si blba a to nepusti.
@anonym_autor veď tie ostatné by ťa mohli motivovať nie?a nie demotivovat.Ked máš do 20 r tak tomu rozumiem.Ja sa rada pozriem tá má pekné čižmy, vlasy, ale pekná som aj ja🤣
@anonym_autor tak sa ukáž a zhodnotíme to či si máš vlastne niečo také o sebe myslieť
Pred pár rokmi by som bez novej handry, vysokých topánok, krátkej sukne a makeupu nevyšla ani so smetím.
Dnes som rada, že si dám tenisky, voľné oblečienie a šiltovku, milujem to.
Nechcem pútať na seba pozornosť, nechcem mať otlaky zo šteklov, nepotrebujem byť najkrajšia na ulici, je to len pozlátko a prinášalo mi to kopec nepríjemných situácii, ľudia ma mali za prázdnu, vymaľovanú misu a kde mohli do mňa ,,sotili,,
@anonym_autor vyries svoje komplexy, nebude ti vadit ak si niekto bude mysliet, ze je viac ako ty. V podstate ti potom zacne byt jedno co si kto o sebe mysli...
@anonym_autor viac by ti malo prekazat, ze odhadom tak 90% zien ktore stretnes ma viac rozumu
Nie, ja ani ostatní ľudia nemôžeme za to čo nám príroda dala do vienka. Ako si prišla na to čo si o tebe myslia cudzí ľudia?
@anonym_autor ja si obzriem radšej mužov ako ženy😉

Ta tretia, ktoru to vobec nezaujima 😂