Som rozmaznaná alebo mám autizmus?
Dneska som skoro celý deň spala lebo včera som bola do večera s babami vonku a pred chvilkou som sa zobudila a dostala som chuť na cini-minis no priateľ mi objednal lacnejšie medové krúžky a už bol oheň na streche a proste som sa nevedela ukľudniť začala som kričať jačať a sme sa pohádali lenže mne sa nedalo ukludnit normálne som mala záchvat tak ja teraz neviem či mám diagnózu ako deti majú autizmus a presne toto robia že majú záchvat a nevedia sa ukludnit ?
Ty si už dospelá?
Trafená si dievča moje
A o chvíľu budeš pravdepodobne aj slobodná. 😆
nie nemas autizmus, si len rozmaznana, miesto dakujem jacis...
Specialnu cenu treba udelit tvojmu chlapovi, ze este s tebou je. Cirkus kvoli blbym cerealiam, to by neustal hocikto.
Si chuderka, ked mas potrebu tu zakladat trapne diskusie.
Si asi trosičku mimo, možno sa ti vývoj zastavil v 6 rokoch. Že by si sa nevedela ovládať? A cini minis, vážne? Nechceš papkať ako dospelá?
Si asi trosičku mimo, možno sa ti vývoj zastavil v 6 rokoch. Že by si sa nevedela ovládať? A cini minis, vážne? Nechceš papkať ako dospelá?
@gribka1 dostala som proste chuť už som to dlho nejedla ...a tento príspevok som písala ešte v amoku
@anonym_autor Mala si si jedlo, aké chceš objednať sama, a keď sa budeš takto správať priateľ si nájde normálnejšiu. Ako by si riešila zložitejší problém, keď za takúto blbosť kríčíš, či jačíš? Dospelá osoba sa má vedieť kontrolovať.
@anonym_autor Každý, kto plní tvoje prianie,v tomto prípade to bol tvoj priateľ, robí ti láskavosť a mala by si byť vďačná a nie robiť výstupy, aké robia matkám malé deti/hádžu sa o zem, keď sa im nevyhovie/
diagnoza- p.ca
@gribka1 dostala som proste chuť už som to dlho nejedla ...a tento príspevok som písala ešte v amoku
@anonym_autor
Neviem kde su tvoje kvality, ale definitivne nie v hlave, podla vsetkeho medzi nohami
Si j*bnuta na hlavu. Žiadna diagnóza.
Trafená hus zagágala...
A preco chlapi piju. No preto!
A preco chlapi piju. No preto!
@anonym_3af41e Slabí sú tí chlapi, ak preto pijú.😂
@anonym_autor Ako chudák tvoj priateľ. Ty chytíš amok za to, že nemáš cini minis? No, ty úbožiatko, taká krivda sa ti stala.
@anonym_autor Ako chudák tvoj priateľ. Ty chytíš amok za to, že nemáš cini minis? No, ty úbožiatko, taká krivda sa ti stala.
@tatiana288 pozerám sa na to teraz s odstupom no áno spravila som chybu nemala som byť taká ... lenže mne sa to nedalo zastaviť neviem že prečo
@anonym_autor to ste si objednavali cerealie?
@domkakvet ano nákup na večeru sme si objednávali a ja som dostala chuť po spaní na cereálie a takto to dopadlo :(
@domkakvet ano nákup na večeru sme si objednávali a ja som dostala chuť po spaní na cereálie a takto to dopadlo :(
@anonym_autor určite si aj tučné nenazrane prasa, však?
@anonym_autor boze a takyto ludia maju este deti...
Obaja nebudete celkom normálni. Ak po dennom vydrichmaní sa, nie ste schopní dvihnúť zadok a ísť si nakúpiť, obaja ste riadni lenivci,. Ako dve rozmaznané deti, ktoré majú plné vrecká peňazí.
Ked mas 3 roky, tak je to ok. Podobne sa sprava aj moja dcera, ktora je v tomto veku. Ale ked zvladas pisat na MK, asi budes mat viac... keby som bola na mieste tvojho frajera, tak sa s tebou rozidem. Zivot s hysterickou zenou musi byt peklo na zemi.
Obaja nebudete celkom normálni. Ak po dennom vydrichmaní sa, nie ste schopní dvihnúť zadok a ísť si nakúpiť, obaja ste riadni lenivci,. Ako dve rozmaznané deti, ktoré majú plné vrecká peňazí.
@anonym_1f9b54 :D ano nezvládneme ísť do obchodu lebo sme si zvykli že si môžme objednávať nákup z woltu a komu by sa chcelo ísť do toho obchodu ??? A hlavne načo ...
@anonym_1f9b54 :D ano nezvládneme ísť do obchodu lebo sme si zvykli že si môžme objednávať nákup z woltu a komu by sa chcelo ísť do toho obchodu ??? A hlavne načo ...
@anonym_autor naco? aby si nebola rozmaznana p.ca
@anonym_autor naco? aby si nebola rozmaznana p.ca
@anonym_b5908c tak v dnešnej dobe už je to niečo normálne nie luxus ...už ľudia nemajú čas chodiť po obchodoch ja sa radšej budem venovať dcérke

Ano si nenormalna.
A ako ospravedlnenie si este hladas diagnozu.