icon

Som rozmaznaná alebo mám autizmus?

Včera o 16:49

Dneska som skoro celý deň spala lebo včera som bola do večera s babami vonku a pred chvilkou som sa zobudila a dostala som chuť na cini-minis no priateľ mi objednal lacnejšie medové krúžky a už bol oheň na streche a proste som sa nevedela ukľudniť začala som kričať jačať a sme sa pohádali lenže mne sa nedalo ukludnit normálne som mala záchvat tak ja teraz neviem či mám diagnózu ako deti majú autizmus a presne toto robia že majú záchvat a nevedia sa ukludnit ?

Strana
z3
anonym_9f760d
Včera o 16:50

Ano si nenormalna.
A ako ospravedlnenie si este hladas diagnozu.

anonym_8c2006
Včera o 16:51

Ty si už dospelá?

anonym_bd988e
Včera o 16:51

Trafená si dievča moje

anonym_de8ba2
Včera o 16:52

A o chvíľu budeš pravdepodobne aj slobodná. 😆

anonym_06f654
Včera o 16:53

nie nemas autizmus, si len rozmaznana, miesto dakujem jacis...

anonym_9014b1
Včera o 16:55

Specialnu cenu treba udelit tvojmu chlapovi, ze este s tebou je. Cirkus kvoli blbym cerealiam, to by neustal hocikto.

anonym_e6c5ad
Včera o 16:55

Si chuderka, ked mas potrebu tu zakladat trapne diskusie.

gribka1
Včera o 16:56

Si asi trosičku mimo, možno sa ti vývoj zastavil v 6 rokoch. Že by si sa nevedela ovládať? A cini minis, vážne? Nechceš papkať ako dospelá?

autor
Včera o 16:59
@gribka1

Si asi trosičku mimo, možno sa ti vývoj zastavil v 6 rokoch. Že by si sa nevedela ovládať? A cini minis, vážne? Nechceš papkať ako dospelá?

@gribka1 dostala som proste chuť už som to dlho nejedla ...a tento príspevok som písala ešte v amoku

petronelag
Včera o 17:01

@anonym_autor Mala si si jedlo, aké chceš objednať sama, a keď sa budeš takto správať priateľ si nájde normálnejšiu. Ako by si riešila zložitejší problém, keď za takúto blbosť kríčíš, či jačíš? Dospelá osoba sa má vedieť kontrolovať.

gribka1
Včera o 17:05
@anonym_autor

@gribka1 dostala som proste chuť už som to dlho nejedla ...a tento príspevok som písala ešte v amoku

@anonym_autor Ale popracuj na sebe fakt, nikto nechce mať pri sebe človeka čo jačí.

anonym_08fc39
Včera o 17:07

@anonym_autor Každý, kto plní tvoje prianie,v tomto prípade to bol tvoj priateľ, robí ti láskavosť a mala by si byť vďačná a nie robiť výstupy, aké robia matkám malé deti/hádžu sa o zem, keď sa im nevyhovie/

anonym_b5908c
Včera o 17:09

diagnoza- p.ca

anonym_f7f7bd
Včera o 17:09
@anonym_autor

@anonym_autor
Neviem kde su tvoje kvality, ale definitivne nie v hlave, podla vsetkeho medzi nohami

domkakvet
Včera o 17:10

@anonym_autor to ste si objednavali cerealie?

anonym_a2ccc6
Včera o 17:11

Si j*bnuta na hlavu. Žiadna diagnóza.

anonym_d4fd6b
Včera o 17:13

Trafená hus zagágala...

anonym_3af41e
Včera o 17:14

A preco chlapi piju. No preto!

gribka1
Včera o 17:16
@anonym_3af41e

A preco chlapi piju. No preto!

@anonym_3af41e Slabí sú tí chlapi, ak preto pijú.😂

tatiana288
Včera o 17:25
@anonym_autor

@anonym_autor Ako chudák tvoj priateľ. Ty chytíš amok za to, že nemáš cini minis? No, ty úbožiatko, taká krivda sa ti stala.

autor
Včera o 17:28
@tatiana288

@anonym_autor Ako chudák tvoj priateľ. Ty chytíš amok za to, že nemáš cini minis? No, ty úbožiatko, taká krivda sa ti stala.

@tatiana288 pozerám sa na to teraz s odstupom no áno spravila som chybu nemala som byť taká ... lenže mne sa to nedalo zastaviť neviem že prečo

autor
Včera o 17:30
@domkakvet

@anonym_autor to ste si objednavali cerealie?

@domkakvet ano nákup na večeru sme si objednávali a ja som dostala chuť po spaní na cereálie a takto to dopadlo :(

anonym_a2ccc6
Včera o 17:39
@anonym_autor

@domkakvet ano nákup na večeru sme si objednávali a ja som dostala chuť po spaní na cereálie a takto to dopadlo :(

@anonym_autor určite si aj tučné nenazrane prasa, však?

anonym_69d375
Včera o 17:57

@anonym_autor boze a takyto ludia maju este deti...

anonym_1f9b54
Včera o 18:14

Obaja nebudete celkom normálni. Ak po dennom vydrichmaní sa, nie ste schopní dvihnúť zadok a ísť si nakúpiť, obaja ste riadni lenivci,. Ako dve rozmaznané deti, ktoré majú plné vrecká peňazí.

anonym_4fa451
Včera o 18:17

Ked mas 3 roky, tak je to ok. Podobne sa sprava aj moja dcera, ktora je v tomto veku. Ale ked zvladas pisat na MK, asi budes mat viac... keby som bola na mieste tvojho frajera, tak sa s tebou rozidem. Zivot s hysterickou zenou musi byt peklo na zemi.

autor
Včera o 18:21
@anonym_1f9b54

Obaja nebudete celkom normálni. Ak po dennom vydrichmaní sa, nie ste schopní dvihnúť zadok a ísť si nakúpiť, obaja ste riadni lenivci,. Ako dve rozmaznané deti, ktoré majú plné vrecká peňazí.

@anonym_1f9b54 :D ano nezvládneme ísť do obchodu lebo sme si zvykli že si môžme objednávať nákup z woltu a komu by sa chcelo ísť do toho obchodu ??? A hlavne načo ...

anonym_b5908c
Včera o 18:30
@anonym_autor

@anonym_1f9b54 :D ano nezvládneme ísť do obchodu lebo sme si zvykli že si môžme objednávať nákup z woltu a komu by sa chcelo ísť do toho obchodu ??? A hlavne načo ...

@anonym_autor naco? aby si nebola rozmaznana p.ca

autor
Včera o 18:31
@anonym_b5908c

@anonym_autor naco? aby si nebola rozmaznana p.ca

@anonym_b5908c tak v dnešnej dobe už je to niečo normálne nie luxus ...už ľudia nemajú čas chodiť po obchodoch ja sa radšej budem venovať dcérke

domkakvet
Včera o 18:32
@anonym_autor

@anonym_autor tak ak vedel presne ktore chces, tak ich mohol objednat, hucat zasa kvoli tomu nemusis, ak vam vztah inak funguje zabudni na to.

Strana
z3