Som rozmaznaná alebo mám autizmus?
Dneska som skoro celý deň spala lebo včera som bola do večera s babami vonku a pred chvilkou som sa zobudila a dostala som chuť na cini-minis no priateľ mi objednal lacnejšie medové krúžky a už bol oheň na streche a proste som sa nevedela ukľudniť začala som kričať jačať a sme sa pohádali lenže mne sa nedalo ukludnit normálne som mala záchvat tak ja teraz neviem či mám diagnózu ako deti majú autizmus a presne toto robia že majú záchvat a nevedia sa ukludnit ?
@anonym_autor tak ak vedel presne ktore chces, tak ich mohol objednat, hucat zasa kvoli tomu nemusis, ak vam vztah inak funguje zabudni na to.
@domkakvet veď toto že mohol ale povedal že to je drahé tak mi objednal lacnejšie ...ale inak je to v poriadku medzi nami ...hej zabudnem na to, dík za normálny komentár
@anonym_1f9b54 :D ano nezvládneme ísť do obchodu lebo sme si zvykli že si môžme objednávať nákup z woltu a komu by sa chcelo ísť do toho obchodu ??? A hlavne načo ...
@anonym_autor zbytočne si zakladala túto diskusiu, lebo sama dobre vieš, že si lenivá a rozmaznaná. Veď život ťa prefacká
@anonym_autor tak ak vedel presne ktore chces, tak ich mohol objednat, hucat zasa kvoli tomu nemusis, ak vam vztah inak funguje zabudni na to.
@domkakvet len či aj on na to len tak zabudne a má pocit, že im vzťah funguje, lebo ja by som nezabudla a nemala
@anonym_autor tym ze po nociach chlasces a cely den spis ak sa milostivo zobudis naziapes na partnera??? fakt terno s tebou zit
@anonym_b5908c sem tam sa môžem ísť aj ja zabaviť do mesta som na RD takže mi to len pomôže sa socializovat
@domkakvet len či aj on na to len tak zabudne a má pocit, že im vzťah funguje, lebo ja by som nezabudla a nemala
@anonym_0f2392 tak ak on nema taky pocit, tak by jej to mal povedat, ak jej to nepovie, tak autorka o nic nepride, lebo taky chlap by bol k nicomu, akurat strati roky zivota, ak si to nevsimne.
Ak taka zvycajne nebyvas a stalo sa ti to len teraz.... nemozes byt tehotna?
@weronka31 nie, našťastie nie som
neboj sa, nie si autistka, si len obyčajní drbnutá hysterka. A teda aj mňa vydesilo, že takéto niečo má dieťa!
Veru si rozmaznana krava a poriadne a chováš sa ako 3 ročne decko.Po zaťahu spiš celý deň zobudiš sa a jačiš ako kobyla.Ja sa mu čudujem . Máš OP si dospela dúfam že čoskoro odide aby sa časom nedostal na psychiatriu.
@anonym_autor Úprimne, veľmi divná reakcia. Nedeje sa niečo veľmi stresujúce v tvojom živote ?
Mala si toho veľa a dusila si to v sebe a úplná maličkosť ťa rozhodila ?
Inak si neviem vysvetliť také správanie. Každopádne je extrémne prehnané robiť také scény kvôli maličkostiach. Určite by si mala regulovať svoje emócie.
@weronka31 nie, našťastie nie som
@anonym_autor To si riadne prehnala. To nie je dobry priklad pre tvoju malu. Cudujem sa, ze ti partner nevycistil zaludok.
Obchod neriesim, aj my objednavame nakup, je to pohodlnejsie, ked je toho viac a tazke.
Si asi trosičku mimo, možno sa ti vývoj zastavil v 6 rokoch. Že by si sa nevedela ovládať? A cini minis, vážne? Nechceš papkať ako dospelá?
@gribka1 este nevytriezvela celkom asi 😆
@anonym_autor hlavne, že nemáš čas ísť do obchodu, lebo že sa radšej budeš venovať dcérke.
A kedy presne?
Keď jeden deň piješ a druhý celý prespíš?
A šte aj kričíš ako šialená na priateľa, ktorý sa očividne venoval dcérke, pokiaľ si ty prespala celý deň.
A hlavne takého scény kvôli blbým cereialiam...
@anonym_autor ty si dobre prijebaná,chúďa tvoje decko a chudák chlap
@anonym_b5908c tak v dnešnej dobe už je to niečo normálne nie luxus ...už ľudia nemajú čas chodiť po obchodoch ja sa radšej budem venovať dcérke
A to sa nedá, ked ides s nou do obchodu? Co znamená "venovat sa dcere" v tvojom podani? Spat celý den, lebo sa uprostred tyzdna socializujes?
@anonym_autor Úprimne, veľmi divná reakcia. Nedeje sa niečo veľmi stresujúce v tvojom živote ?
Mala si toho veľa a dusila si to v sebe a úplná maličkosť ťa rozhodila ?
Inak si neviem vysvetliť také správanie. Každopádne je extrémne prehnané robiť také scény kvôli maličkostiach. Určite by si mala regulovať svoje emócie.
@estellas no to je to že na neviem spracovávať svoje emócie ...mala by som sa to už učiť ...len jednoducho ja mám takéto stavy od malička a proste to ide samo
@estellas no to je to že na neviem spracovávať svoje emócie ...mala by som sa to už učiť ...len jednoducho ja mám takéto stavy od malička a proste to ide samo
@anonym_autor ľutujem tvoje dieťa
Po nociach chlast
Cez den drichmes
Nie si schopná ist do obchodu a kupit si co chces a ešte ziapeš ako male dieťa lebo si nedostala co si chcela
Krásny príklad ma to dieťa
Pracovať na sebe si mala skor ako si priviedla do takého života dieťa
Nehľadaj si diagnózu si proste drbnuta
Taky cirkus pre zbytočnost
Vyrazila by som s tebou dvere,si leniva,rozmaznana pizda.Chuda dieta vyrastat s takou materou.
Ked si to predstavim opacne. Muz by isiel chlastat, potom by cely den spal. Ja by som sa starala o vsetko doma kym spi, aj objednavku prevzala. Vylozila nakup. A isla muzovi dat medove kruzky, a on by zacal jacat, ze on chcel cini minis 😀. To by som musela byt dobre sibnuta, aby som s takym chlapom bola. Chudak tvoj priatel.
Ked si to predstavim opacne. Muz by isiel chlastat, potom by cely den spal. Ja by som sa starala o vsetko doma kym spi, aj objednavku prevzala. Vylozila nakup. A isla muzovi dat medove kruzky, a on by zacal jacat, ze on chcel cini minis 😀. To by som musela byt dobre sibnuta, aby som s takym chlapom bola. Chudak tvoj priatel.
@anonym_f12f55 v tomto máš veľkú pravdu takého chlapa by som nechcela a sama som taká 😅
Chod za priatelom, hlboko sa mu ospravedln, vypytaj si tie kruzky, podakuj sa za ne a slub, ze toto sa uz nebude opakovat.
A ak ano, tak mu davas pravo najst si inu zenu.
Ak toto nie je vymyslene, tak uz neviem, co 🫣.
Jedna matka, aby sla uprostred tyzdna sa "socializovat" do rana bieleho, ze musi predrichmat cely den, tak uz neviem. Tvoj muz nechodi do roboty? Ci na smeny? Tak ci tak, chore cele toto.
Si histrion regulérna porucha správania a diagnóza.Chuda dieťa a chlap liec sa

@anonym_b5908c tak v dnešnej dobe už je to niečo normálne nie luxus ...už ľudia nemajú čas chodiť po obchodoch ja sa radšej budem venovať dcérke
@anonym_autor tym ze po nociach chlasces a cely den spis ak sa milostivo zobudis naziapes na partnera??? fakt terno s tebou zit