icon

Som rozmaznaná alebo mám autizmus?

6. máj 2026

Dneska som skoro celý deň spala lebo včera som bola do večera s babami vonku a pred chvilkou som sa zobudila a dostala som chuť na cini-minis no priateľ mi objednal lacnejšie medové krúžky a už bol oheň na streche a proste som sa nevedela ukľudniť začala som kričať jačať a sme sa pohádali lenže mne sa nedalo ukludnit normálne som mala záchvat tak ja teraz neviem či mám diagnózu ako deti majú autizmus a presne toto robia že majú záchvat a nevedia sa ukludnit ?

Strana
z3
natalka13
7. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_b5908c sem tam sa môžem ísť aj ja zabaviť do mesta som na RD takže mi to len pomôže sa socializovat

@anonym_autor pane boze udri!!!
moja, teba mali nechat v inkubatore dlhsie.

anonym_75816b
7. máj 2026

@anonym_autor podľa mňa normálne pms :D :D :D

anonym_46a2af
7. máj 2026

Ja som na spektre a keď mi mamina urobila palacinky, ktoré neboli podľa mojich predstáv, tak som revala ako malé dieťa asi hodinu... aj počas celej prípravy nových palaciniek :D

autor
7. máj 2026
@anonym_46a2af

Ja som na spektre a keď mi mamina urobila palacinky, ktoré neboli podľa mojich predstáv, tak som revala ako malé dieťa asi hodinu... aj počas celej prípravy nových palaciniek :D

@anonym_46a2af veď toto presne to mám aj ja pri hocijakej veci nielen pri tomto cini-minis začnem sa celá triast revat dupat a to mám od malička

autor
7. máj 2026
@anonym_75816b

@anonym_autor podľa mňa normálne pms :D :D :D

@anonym_75816b :D aj to môže byť :D keď vidím tie ženy na tiktoku a stale su o tom videá

zuzu11166
7. máj 2026
@anonym_b5908c

diagnoza- p.ca

@anonym_b5908c

sticker
ria_sprout
8. máj 2026

No vidím, že ti tu vynadalo už dosť ľudí. Ale evidentne nemajú doma autistu. Totiž toho to dospelostou naozaj neprejde. Ries to u odborníka.

natalka13
8. máj 2026
@ria_sprout

No vidím, že ti tu vynadalo už dosť ľudí. Ale evidentne nemajú doma autistu. Totiž toho to dospelostou naozaj neprejde. Ries to u odborníka.

@ria_sprout a ani sa dospelostou a jednym vybuchnutim nestane autistkou.🙈

ria_sprout
8. máj 2026
@natalka13

@ria_sprout a ani sa dospelostou a jednym vybuchnutim nestane autistkou.🙈

@natalka13 pise, že to ma tak od malička, nie že to bolo jedno vybuchnutie

natalka13
8. máj 2026
@ria_sprout

@natalka13 pise, že to ma tak od malička, nie že to bolo jedno vybuchnutie

@ria_sprout jasne odrazu, ked jej baby nalozili to ma od malicka. Vies ako vyzera tazky autizmus? To niesu iba vybuchy zlosti ked nedostane to co chce a uz vobec nie podla toho naco na chut.

ria_sprout
8. máj 2026
@natalka13

@ria_sprout jasne odrazu, ked jej baby nalozili to ma od malicka. Vies ako vyzera tazky autizmus? To niesu iba vybuchy zlosti ked nedostane to co chce a uz vobec nie podla toho naco na chut.

@natalka13 pýtaš sa tej pravej fakt. Nebojsa veľmi dobre poznám autizmus. Ťažký aj ľahký. Tak či tak - tu jej budete len nakladať ale nikto jej reálnu odpoveď nedá, len urážky. ty ale nemôžes vedieť či reálne autizmus nemá, pretože ju nepoznáš.

Strana
z3