icon

Testy IQ: Ako ovplyvňujú naše sebahodnotenie?

Včera o 15:21

Pekné popoludnie. Potrebujem sa asi trochu vyrozprávať a možno aj počuť skúsenosti iných. Od narodenia mám zdravotné problémy a liečim sa na neurologické ochorenie. Nedávno som absolvovala iq testy a vyšla mi pomerne nízka hodnota. úplne ma to položilo. Čakala som nejaké bežné číslo a vôbec som nebola pripravená na to, čo mi výsledok ukáže. Odvtedy nad tým stále premýšľam a mám pocit, akoby som sa na seba začala pozerať úplne inak. Žijem sama, nemám deti a samozrejme by som raz chcela mať pri sebe partnera. Lenže teraz si hovorím či je vôbec šanca, že si dokážem nájsť chlapa, ktorý ma bude mať IQ pod 100 rád? Paradoxné je, že ja sama mám rada inteligentných ľudí a v tomto som dosť vyberavá. Páči sa mi, keď sa s človekom dá rozprávať o rôznych veciach, keď má rozhľad a dokáže ma niečím zaujať. A teraz neviem, či som si tým vlastne sama nezavrela dvere. Viem, že jedno číslo zo psychologického testu asi neurčuje celého človeka, ale momentálne som z toho naozaj na dne.. Stále mi v hlave ide, čo teraz vlastne so životom a hlavne ako si vôbec niekoho nájsť. Mali ste niektorá podobnú skúsenosť? Dokázali ste si nájsť partnera aj napriek zdravotným problémom, alebo nižšiemu IQ? Budem rada za úprimné skúsenosti, aj keď možno niektoré nebudú príjemné.

Strana
z2
anonym_e776d1
Dnes o 10:38

Nemas nizke iq, ale aj eq, ze ano.. aj taki ľudia musia byt.. ved kto by inak pisal debiliny na internete?

Strana
z2