icon

Vybrali by ste si na nový život Trnavu alebo Nitru?

18. nov 2025

Označili by ste prosím vás páči sa mi to, podľa toho ktoré mesto by ste si vybrali na nový život?

autor
18. nov 2025

Trnava

autor
18. nov 2025

Nitra

elenajezova
18. nov 2025

Trnava

anonym_6a6050
18. nov 2025

aktualne nitra ma lepsie ceny realit.a pre mna tiez atraktivnejsia. vzhladom na to ako blizko to je vsade odtial.

autor
18. nov 2025

Všade sú už taký agresívny, nepriateľský ľudia ako v Nitre?

galganka
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, v BA sú iba usmiati a nápomocní cezpoľným 😀

anonym_b6ec83
18. nov 2025

ludia su vsade rovnaky ..dobry aj zlu ...akurat nitra ich ma viac "opalenych" 😝

katkaseiner
18. nov 2025

Mne sa pacia obe, ale uplne inak. Ak ideme na bicykel, do kina, na nakupy tak Nitra. Trnava mi bola dlho nesympaticka (s rodicmi sme tam havarovali) ale uz sa mi páči.

anonym_24d3d2
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nepriateľských stretnes všade. Či v každom inom meste tá vítajú chlebom a soľou?

Za mna Nitra. Viac pracovných možnosti, krajšie centrum, dve univerzity, viac možnosti ísť do prírody, väčšia nemocnica, ….

marhulka13
18. nov 2025

@anonym_autor Trnava. Ale ja som z Trnavy a žijem v Nitre

anonym_24dc88
18. nov 2025
@galganka

@anonym_autor nie, v BA sú iba usmiati a nápomocní cezpoľným 😀

@galganka mne pride to oznacovanie cezpolnym take dehonestujuce

galganka
18. nov 2025
@anonym_24dc88

@anonym_24dc88 a to som mohla napísať "paštikárom" 😀

anonym_715635
18. nov 2025
@anonym_24dc88

@anonym_24dc88 a hlavne, ak to pisu "rodeni" pastikari

galganka
18. nov 2025
@anonym_715635

@anonym_24dc88 a hlavne, ak to pisu "rodeni" pastikari

@anonym_715635 a aké slovo by teda bolo vhodnejšie? zrovna "cezpoľní" mi príde úplne neutrálne. Lepšie ako "prisťahovalci", alebo "cépečkári" ...

anonym_24dc88
18. nov 2025
@galganka

@anonym_715635 a aké slovo by teda bolo vhodnejšie? zrovna "cezpoľní" mi príde úplne neutrálne. Lepšie ako "prisťahovalci", alebo "cépečkári" ...

@galganka Slovensko je tak mala krajina,ze mne pride používanie tychto slov absolutne smiesne a nevhodne :p

anonym_2c91c2
18. nov 2025

@anonym_autor ja som si pre zivot vybrala Trnavu kedže ani ja ani muž sme odtialto nepochádzali a som tu velmi spokojna 🙂 takze za mna Trnava

liusa82
18. nov 2025

ja volim Trnavu.Síce som od Zm.Ale do Nr vôbec nepáchnem pokial ozaj nemusim a to teda nemusím 😃 našťastie.Hnusne tam stále fúka,mesto tiež o ničom až na niektoré časti.Mne sa aspoň nepáči a kdeže chodim aj do Ba na striedačku a občas zájdeme aj do Trnavy a to sa vzhladovo s Nr nedá ani porovnať no proste tak celkovo pocitovo pre život

anonym_cb2320
18. nov 2025

Za mňa Nitra, bývame tu pár rokov a všetko mám v blízkom okolí, aj veľa pracovných možností.

betulinka1
18. nov 2025

@anonym_autor ja Trnavu, hoci Nitru milujem. Moje rodné mesto. Ale v Ba za chvilu ci autom, ci vlakom. Tym padom viac pracovných príležitosti.

katka533
18. nov 2025

Trnava , pristahovali sme sa pred par rokmi a sme strasne spokojni

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
18. nov 2025

Prečo je Nitra taká zanedbaná. Vo mne vyvolava zle pocity. Aj tie uličky okolo námestia, nic tam skoro nie je. Všetko sa rozpadáva. Vôbec skoro žiadne restauracie. Cele mesto mi príde akokeby tam bola najväčšia chudoba na Slovensku čo som veľmi prekvapená. Stále som si myslela že západ je najkrajsi. Ako to západniari hovoria že na východe nič nieje. Prišla som sem prvýkrát a chcela som tu ostať ale teraz sa neviem rozhodnúť. Toto ma trocha odradilo.

veverickav
18. nov 2025

Basta mafianov, smerakov...hadajte ktoré mesto to je ? 🙈 A podla toho sa autorka zariad.

unicornlady
20. nov 2025
@anonym_autor

Prečo je Nitra taká zanedbaná. Vo mne vyvolava zle pocity. Aj tie uličky okolo námestia, nic tam skoro nie je. Všetko sa rozpadáva. Vôbec skoro žiadne restauracie. Cele mesto mi príde akokeby tam bola najväčšia chudoba na Slovensku čo som veľmi prekvapená. Stále som si myslela že západ je najkrajsi. Ako to západniari hovoria že na východe nič nieje. Prišla som sem prvýkrát a chcela som tu ostať ale teraz sa neviem rozhodnúť. Toto ma trocha odradilo.

@anonym_autor Je pravda, že v Nitre je veľa bezdomovcov, kričiacich rómov či iní prisťahovalci. A centrum mesta tak aj vyzerá. Pešia je viac-menej vymretá odkedy postavili Mlyny. Zase, je tam viac možností a ak máš auto, dá sa chodiť na výlety do okolia.