icon

Vytárajú chlapi kamošom všetko?

6. máj 2026

Žijem v zahraničí a kamarátime sa väčšia partia Slovákov, v ktorej je aj menšia partia bližších kamošov. Jeden kamoš ma o mňa záujem, bolo ich ale viacero. S tým jedným cítim chémiu hoci vôbec nie je môj typ, ale určite viem, že to nie je pre mňa muž do života. Dlho som nikoho nemala, tak mi jeho záujem lichotí a dotyky sú príjemne. Problém je, že napriek tomu, že som tridsiatnička, veľa skúsenosti v sexuálnej oblasti nemám. Čiže počítam s tým, že ak by sme aj krátkodobo spolu niečo mali, najneskôr po rozchode by zopár najbližším kamošom vytaral, že som bola v sexe malo skúsená. Je odo mňa o pár rokov mladší a vnímam ho ako chlapca, nie ako muža, napriek tomu, že aj ona ma po 30. Išli by ste do niečoho takého? Alebo sa v rámci partie kamosov tomu radšej vyvarovať? Viem, že oni sa bavia otvorené o všetkom a navzájom si dávajú rady pri randení. Ak by to potom prasklo, musela by som sa prestať stretávať s celou komunitou Slovákov, kvôli zlému pocitu, kto všetko to o mne vie.

anonym_1e4024
6. máj 2026

Skúsená, neskúsená, to by som neriešila vôbec... nešla by som ale do toho z dvoch iných dôvodov, ak on má záujem o viac, tak by si ho nemala naťahovať, zbytočne mu ublížiš a budeš strácať jeho čas, ale ak by ste si to aj vyrozprávali, nešla by som do niečo takého vrámci partie, keď sme kamoši a máme spoločných kamošov, stretávame sa, trávime spolu voľný čas... vzťah iba o sexe, by mal byť iba o sexe, inak sa to komplikuje a niekto skončí ublížený, často dokonca ten, ktorý mal na začiatku "na vrch"

catherin4
6. máj 2026

Nechod do toho ked to aj tak nema buducnost a este aj mozes prist o partiu

veselo_neveselo
6. máj 2026

@anonym_autor vies co, neries to az tak uplne 🙂 Este s nim poriadne nic nemas, ale uz ste sa stihli spolu vyspat, uz sa to jemu nepacilo, rozisli ste sa, potom ta ohovoril u kamosov a spolocnych znamych, a ty uz sa vopred s nikym nestretavas lebo sa hanbis. Omg zena, keby si mala 15, nepoviem ani bu, ale mas 30.

Kasli na to, ty by si sa s jednym z nich prestala bavit, kebyze o nom vies ze je zly milenec?

anonym_0f4a07
6. máj 2026

Takéto problémy som riešila keď som mala 16 a bála som sa že Mirko na pivo povie Marečkovi, že sme si dali pusu za rohom. Kríza stredného veku?

anonym_b520cf
7. máj 2026

To, že sa cítiš ľavá ešte neznamená, že si to o tebe musí myslieť aj druhý, resp. že aj on nemá určité tajomstvá 😉
To, či ťa budú riešiť, ti tu dnes nik nepovie. Nie všetci majú za potrebu všetko hovoriť.
Ak nechceš, aby sa o tebe klebetilo, tak radšej nedávaj na to dôvody 😉

anonym_0f9af3
7. máj 2026

chlap nie muž??? wtf.?

anonym_6c5735
7. máj 2026

@anonym_autor ani tak by nešlo, žej e to muž z partie, ale o to, že má potrebu preberať svoj sexualny živoť s kamaratmi

danica2711
7. máj 2026

intímnosti o sexe so ženou, ktorú navyše všetci v partii poznajú, vytára len ťažký primitív

anonym_173fa6
7. máj 2026

@anonym_autor Prepáč za úprimnosť,ale viem z prvej ruky od muža , že sa len pýtal na kamaratovu ( po rozvode hľadal partnerku) novú známosť,ako dopadlo rande.A on mu prvé odpovedal........"mala vyvolenú". Ako pravdepodobne takto nehovoria všetci muži,ale ako tusiš,je tam to riziko.

autor
7. máj 2026
@anonym_173fa6

@anonym_autor Prepáč za úprimnosť,ale viem z prvej ruky od muža , že sa len pýtal na kamaratovu ( po rozvode hľadal partnerku) novú známosť,ako dopadlo rande.A on mu prvé odpovedal........"mala vyvolenú". Ako pravdepodobne takto nehovoria všetci muži,ale ako tusiš,je tam to riziko.

@anonym_173fa6 čo znamená vyvolená? 😳 Áno, riziko je, poznám ich humor a celkovo reči…najmä po zopár pivách

anonym_316610
7. máj 2026

@anonym_autor ak s ním nechceš vzťah, nerieš ani sex. Počula som viacero prípadov kedy sa spolu kamoši vyspali či spali spolu pravidelne a partii to len uškodilo, častokrát to viedlo k tomu že jeden alebo druhý z partie vypadli nadobro. Nehovoriac o tom aké to bolo trápne, aj keby sa nehovorili podrobnosti. Nájdi si chlapa mimo partie na normálny vzťah.