Za čo najviac ľutujeme vyhodené peniaze?
za co najviac lutujete vyhodene peniaze
za mna najhorsia dovolenka v zivote. cca 2000 euro
Auto, predávajúci (z Galanty) mi tvrdil, že nefunguje len otváranie kufra, auto má 204 000 km najazdené, všetko ok. Vyšlo najavo, že elektrika zlá, najazdené 389 000km..... Viacerí mi potom potvrdili, že z toho kraja nekupovať nič, samí podvodníci.
Zaujíma ma, ak sa môžem opýtať, kde bola tá najhoršia dovolenka v živote? 😳 Lebo stalo sa mi to isté 😅
Najviac ľutujem jedno nevýhodné sporenie, na ktoré má nahovorila kamarátka vo forme zivotneho poistenia, kde nemám za roky sporenia ani toľko čo som tam dala 🙈
Potom ľutujem peniaze, ktoré som napožičavala v tisícoch 💸 A také menšie sumy čo som stratila ale nemusela som, neľutujem...
A vlastne ešte pred rokom mi trochu preplo v hlave z tej zvýšenej DPH a nakúpila som za 200 euro strieborné náušnice z Vivantis. Pre seba a aj ako darček pre rodinu, kamošky. Tie náušnice boli poväčšine strašné. Tá časť čo ide do ucha bola hrubá a spôsobovalo to bolesti. Vrátiť som ich tesne nestihla. Tak mi trčia v skrini 🙁 Takže ešte to ľutujem... 🤷
A skoro som zabudla... Dovolenka v Taliansku. Vyhodené peniaze 💸 Bola to hrôza, des 😩 Špinavé, hnedé more, špinavé pláže, namiesto piesku blato 😵💫 Oni tam normálne mali kanál vyvedený z celého mesta, ktorý odvádzal odpadovú vodu do mora 🤢 A všade po zemi (hádam len) psie 💩 bordel, odpadky. Moc to tam neudržuju, ale zase na úroveň Gangy v Indii sa ešte nedostali 👍😬 Navyše na pláž k moru sme to mali ďaleko, asi 45- 50 minút pešo 🙆 Všetky topánky má ohryzli do krvi 😭
@larinka552 prosim ta, kde v Taliansku je takyto bordel?
@larinka552 najhorsia s byvalym, kratko potom sme sa rozisli po 9 rokoch. cela dovolenka bola hrozna, uplne, este si dopisoval s kamoskami ....cele uplne zle. cestovali sme po europe. kazdy den som normalne videla ako to ma vsetko uz na haku, neviem co som cakala ze ta dovolenka nas akoze spasi, opak bol pravdou, zistila som ze uz ho vobec nelubim. pritom rodinna dovolenka s rodicmi na krasnych miestach,. mali sme mat radost a nie kazdy den trpiet. jasne ze aj rodina to z nas citila. a lutujem este viac ako prachy, ten strateny cas s nim. :(
@anonym_autor ja by som sa na to pozrela inak, 2000 ťa stálo otvorenie očí s akým debilom si. Možno by si s ním potiahla ešte nejaký mesiac a vyšlo by to drahšie - lebo čas je vzácna komodita 🙂
@larinka552 prosim ta, kde v Taliansku je takyto bordel?
@mirage mestečko Trani na juhu
@anonym_autor ja by som sa na to pozrela inak, 2000 ťa stálo otvorenie očí s akým debilom si. Možno by si s ním potiahla ešte nejaký mesiac a vyšlo by to drahšie - lebo čas je vzácna komodita 🙂
@a0 cas je najvzacnejsia komodita.
Auto, predávajúci (z Galanty) mi tvrdil, že nefunguje len otváranie kufra, auto má 204 000 km najazdené, všetko ok. Vyšlo najavo, že elektrika zlá, najazdené 389 000km..... Viacerí mi potom potvrdili, že z toho kraja nekupovať nič, samí podvodníci.
@anonym_1bc564 nemam slov. ozaj.
Strácam peniaze.
Neviem s tým nič urobiť, stáva sa mi to často, sumy do 50€. Neustrážim si to, celkovo keď platím aj v Lidli napr. predavačka zapne turbo, nahádže tovar na jednu kopu a keď mám plné ruky ešte mi podá výdavok s bločkom, už blokuje ďalšieho a ja si potom nepamatám kam som tie peniaze strčila, potom ich hľadám a často nenajdem po vreckách, ani v nákupe. Neznášam keď niekto za mnou stojí, že zdržujem, rovnako keď niekde som, platím, som zamestaná hocičím okolo, niekto mi píše, meškám, stále som uponáhlaná, vystresovaná, nemožeš byť v kľude, lebo ľudia zazerajú, zameriam sa na peniaze, nezoberiem si tovar, keď zoberiem tovar, nezoberiem si výdavok😱
Nasávam stres okolo, ľudia sa ponáhľajú jak o život, sú nervózny, frflú mi za chrbtom a vykoľají ma to
Vacsinou co chcem, si proste kupim. Momentalne sa mi casto stava (napriek tomu ze jedavame ako rodina mimo domu menej, vacsinou len pocas dovoleniek), že sa niekde ideme najest a že to jedlo je tak strašne, ze radsej sme si mohli kupit bagetu na pumpe a aspoň by sme vedeli co čakat. Proste som alergická na reštaurácie typu z mraznicky do oleja...do dobre starého a za vela penazi. No za toto fakt lutujem peniaze. A ked si pozriem potom program na nože a vidim akym sajrajtom sa snazia tie "reštaurácie" ludi nakrmit, dalsi dovod preco tam radsej nejdem
@anonym_f7b3fa prečo nevydarena?
@vilma7 Sú to ostrovy bud pre zaľúbených alebo pre potápačov. My sme boli v trojici a mali sme tam aj nezhody.
ľutujem,že som exa nechala bývať v mojom byte bez platenia
@anonym_f478fb detto, síce mal platiť ale neplatil... Uboziak
Tiež jedna drahá nevydarena dovolenka na Maledivách.
@anonym_f7b3fa to by ma zaujimalo, ze preco. Pocaaie nevyslo? Alebo co? Lebo my sme boli na Maledivach raz a odvtedy tam chcem ist stale...
Po dlhom behaní po obchodoch som si už unavená kúpila topánky, ktoré som aj tak nenosila. (to som urobila 2x)
Potom niektoré knihy. Mali dobré recenzie, ale mňa sklamali. Niektoré som ani nedočítala.
@unicornlady preto chodím do knižnice. nepáči sa mi kniha - vrátim.
tiez dovolenka 3000 EUR, potom vselijake oblecenie, topanky, ktore som nikdy nemala na sebe
@anonym_0a5fcd tiež to oblečenie a topánky, ktoré som nikdy nemala na sebe
@anonym_autor ja mam toho viacej.. ako mladá som často chodila po party, takze som veľa minula za alkohol,cigarety taxíky atď..to sú obrovské sumy za tie roky😀😏 potom tiež za handry..
Teraz ako mam dcérku, tak som jej ako bábätku kúpila strašne veľa veciciek na oblečenie, ktoré nemala ani raz na sebe alebo na minutu..to sú stovky eur..
Teraz ľutujem každé euro aj za benzin-tankujem za cca 200-250e mesačne.. manžel okolo 400
@anonym_autor nooo, ja skôr ľutujem tie, že ak niečo vidím v obchode, tak to chcem. Bez uváženia, či to potrebujem, napr. sendvicovac, zmrzlinovac....všetko pouzijem1-2 x a stojí to v špajzi v regáli a zaberá to miesto.
@anonym_autor oblecenie, ktore mi bolo male uz pri kupe a neschudla som do neho 🤣
Mary kay sada kozmetiky za 160e, ktoru som vobec neplanovala kupit, isla som len navstivit kamosku do noveho salona a isla som domov s balikom kremov 🤯
Kedysi som uvazovala, ci to fakt existuju ludia, co posielaju smsky do roznych sutazi. A ono fakt hej, ako vidim. Doteraz som si myslela, ze to cislo, ktore zverejnia, ze kolko smsiek prislo dokopy, je len nafuknute 😮
Inak, tak uvazujem, ze asi ani nemam nic take, co lutujem, ze som na to vyhodila peniaze. Myslim, ze som dostatocne financne gramotna a vacsinou si kazdu vyssiu investiciu dobre premyslim. A vlastne, ked nad tym tak premyslam, tak asi lutujem peniaze za Karcher parny cistic. Kupila som to asi pred 5 rokmi a pouzila som to asi 2x za cely ten cas.
@anonym_620849 ja som za sms vyhrala 10 000€ vo Fun. A za sms som vyhrala aj v teleráne. 🤷
kupa niektorych siat a topanok, tiez som si kupila jedny lodicky na stuzkovu syna a mala som ich asi 3 hodiny na nohe a musela som sa prezut
Osobitná chladnička na zákusky, akú majú v cukrárňach. Zo všetkých štyroch strán s priesvitným sklom, aby boli koláčiky ako vo vitrínke.
Je to drahé a ešte k tomu blbosť. A v podstate aj málo využívané, zaberie to veľa miesta, ale žerie veľa elektriny.
Osobitná chladnička na zákusky, akú majú v cukrárňach. Zo všetkých štyroch strán s priesvitným sklom, aby boli koláčiky ako vo vitrínke.
Je to drahé a ešte k tomu blbosť. A v podstate aj málo využívané, zaberie to veľa miesta, ale žerie veľa elektriny.
@elviku11 to máš doma?
@anonym_autor drahé darčeky ktoré u príbuzných nemali úspech
@elviku11 akože do bytu/domu si si kupila vytrinovu chladnicku? To ta ako také niečo napadlo?
Zaujíma ma, ak sa môžem opýtať, kde bola tá najhoršia dovolenka v živote? 😳 Lebo stalo sa mi to isté 😅
Najviac ľutujem jedno nevýhodné sporenie, na ktoré má nahovorila kamarátka vo forme zivotneho poistenia, kde nemám za roky sporenia ani toľko čo som tam dala 🙈
Potom ľutujem peniaze, ktoré som napožičavala v tisícoch 💸 A také menšie sumy čo som stratila ale nemusela som, neľutujem...
A vlastne ešte pred rokom mi trochu preplo v hlave z tej zvýšenej DPH a nakúpila som za 200 euro strieborné náušnice z Vivantis. Pre seba a aj ako darček pre rodinu, kamošky. Tie náušnice boli poväčšine strašné. Tá časť čo ide do ucha bola hrubá a spôsobovalo to bolesti. Vrátiť som ich tesne nestihla. Tak mi trčia v skrini 🙁 Takže ešte to ľutujem... 🤷
A skoro som zabudla... Dovolenka v Taliansku. Vyhodené peniaze 💸 Bola to hrôza, des 😩 Špinavé, hnedé more, špinavé pláže, namiesto piesku blato 😵💫 Oni tam normálne mali kanál vyvedený z celého mesta, ktorý odvádzal odpadovú vodu do mora 🤢 A všade po zemi (hádam len) psie 💩 bordel, odpadky. Moc to tam neudržuju, ale zase na úroveň Gangy v Indii sa ešte nedostali 👍😬 Navyše na pláž k moru sme to mali ďaleko, asi 45- 50 minút pešo 🙆 Všetky topánky má ohryzli do krvi 😭
@larinka552 😂😂😂 to co je za prepinak,ze zo zvysia dph ak kupim nausnice za 200 eur...😂😂😂 To je mega

Tiež jedna drahá nevydarena dovolenka na Maledivách.
@anonym_f7b3fa prečo nevydarena?