Za čo najviac ľutujeme vyhodené peniaze?
za co najviac lutujete vyhodene peniaze
za mna najhorsia dovolenka v zivote. cca 2000 euro
@anonym_autor Za dovolenku v Dubaji…ca 2000€…
@nikoletta1712 nechapem preco sibmysli kazdy ze tam bude super... Ja som tam robil 1 rok. Nikdy v zivote by som tam nesiel na dovolenku.
dom 😂 (este musim dodat.. dom s mojim chlapom)
Auto, predávajúci (z Galanty) mi tvrdil, že nefunguje len otváranie kufra, auto má 204 000 km najazdené, všetko ok. Vyšlo najavo, že elektrika zlá, najazdené 389 000km..... Viacerí mi potom potvrdili, že z toho kraja nekupovať nič, samí podvodníci.
@anonym_1bc564 A aké to bolo auto?
Oprava auta, až keď sme zaplatili zálohu a už bola časť spravená, sa ukázalo že bude treba doplatiť ďalšie a ďalšie veci a nakoniec nás to stalo toľko že by sme lepšie spravili keby sme tie peniaze vrazili do nového auta. Skoro 11tis € to bolo nakoniec. Úplná blbosť.
A ešte ľutujem 350€ čo som dala na výživovú poradkyňu, mala super referencie tak som jej verila, mala mi robiť poradenstvo každé 2 týždne a postupne ma naučiť jesť tak aby som chudla, každé 2 týždne prispôsobiť jedálniček aktuálnej situácii a mojím potrebám. Realita bola že mi zakaždým dala nejaké vegánske nechutné jedlá v množstve na hladovku, nedalo sa to dodržiavať lebo som bola od hladu až agresívna (normálne som total kludas) a vždy mi len hovorila ako je to moja chyba lebo mám mať disciplínu. Po 4 stretnutiach som to radšej ukončila a nechala zvyšné dopredu zaplatené peniaze prepadnúť, len nech sa s ňou už nestretnem. Ďalšie 3 mesiace som nevedela prestať jesť a príšerne som pribrala.
Zaujíma ma, ak sa môžem opýtať, kde bola tá najhoršia dovolenka v živote? 😳 Lebo stalo sa mi to isté 😅
Najviac ľutujem jedno nevýhodné sporenie, na ktoré má nahovorila kamarátka vo forme zivotneho poistenia, kde nemám za roky sporenia ani toľko čo som tam dala 🙈
Potom ľutujem peniaze, ktoré som napožičavala v tisícoch 💸 A také menšie sumy čo som stratila ale nemusela som, neľutujem...
A vlastne ešte pred rokom mi trochu preplo v hlave z tej zvýšenej DPH a nakúpila som za 200 euro strieborné náušnice z Vivantis. Pre seba a aj ako darček pre rodinu, kamošky. Tie náušnice boli poväčšine strašné. Tá časť čo ide do ucha bola hrubá a spôsobovalo to bolesti. Vrátiť som ich tesne nestihla. Tak mi trčia v skrini 🙁 Takže ešte to ľutujem... 🤷
A skoro som zabudla... Dovolenka v Taliansku. Vyhodené peniaze 💸 Bola to hrôza, des 😩 Špinavé, hnedé more, špinavé pláže, namiesto piesku blato 😵💫 Oni tam normálne mali kanál vyvedený z celého mesta, ktorý odvádzal odpadovú vodu do mora 🤢 A všade po zemi (hádam len) psie 💩 bordel, odpadky. Moc to tam neudržuju, ale zase na úroveň Gangy v Indii sa ešte nedostali 👍😬 Navyše na pláž k moru sme to mali ďaleko, asi 45- 50 minút pešo 🙆 Všetky topánky má ohryzli do krvi 😭
@larinka552 to si kde bola prosim ta 😅🙈
@anonym_autor Za dovolenku v Dubaji…ca 2000€…
@nikoletta1712 mozes napisat preco?
Inak v poslednej dobe mam pocit, ze "kto nebol v Dubaji, akoby ani nezil".
Ja som tam bola 2x pracovne a teda nikdy to nebola pre mna vysnivana destinacia
Stve ma, ze nakupujem aj jedlo, ktore sa nezje a tak vela vyhadzujeme. Podla mna by sme v pohode uzivili u nas dalsich ludi 🙄. Akoze lepsim sa, ale niekde proste robim chybu stale. Chyba mi system. Dalo by sa to, keby nakupujem len na ten dany den, ale to by zas bola strasna otrava a minanie casu. A u nas sa vkuse je a vari a je 😅. Potom ma stvu peniaze co som v mladosti minula na telefonne ucty. Kolko som sa ja nabrigadovala, ze som mohla radsej cestovat nez telefon platit. A vtedy to boli strasne palky.
Ja som prave vcera vyhodil von oknom. Celozivotne uspory v igelitke. Ale volali mi z policie, vraj to tak mam spravit, lebo sa ma niekto chysta vykradnut.
Takze to sa vlastne nerata, policia mi ich o par dni vrati, ze ?.. ...ze ?
Ja som prave vcera vyhodil von oknom. Celozivotne uspory v igelitke. Ale volali mi z policie, vraj to tak mam spravit, lebo sa ma niekto chysta vykradnut.
Takze to sa vlastne nerata, policia mi ich o par dni vrati, ze ?.. ...ze ?
@romino dobry zmysel pre humor, 👏
@anonym_1bc564 A aké to bolo auto?
@anonym_965a2c Renault Megane grandtour 1,5 diesel
@anonym_autor neviem,ja si vcelku dost viem premysliet na co miniem a na co nie. Obcas o tom premyslam az prilis a kym odkliknem na - objednat prejde aj par dni 😂. Nehovorim. Su urcite polozky,ktore uz nekupujem,resp si dovolim tvrdit ze som cim dalej tym viac imunna voci viralnym veciam typu - snuggs (reklama vsade doslova vsade), rozne kozmeticke vychytavky atd
@anonym_autor auto od švagra za 2200 euro. Vyzeralo dobre, trochu žralo olej. Prvá oprava prasknuté voľačo, spravené po známosti 650 euro. Potom začalo žrať viac oleja a ukazovalo aj chybu motora. Tak som si musela kúpiť druhé a toto rýchlo predať. Predala som za 1100 euro, aby som sa ho zbavila. Škrelo ma to, ale nestálo mi to za pokazenie dobrých vzťahov. Oblečenie čo nenosím ani nerátam. Pridám sa asi do výzvy rok si nič nekúpiť.
@anonym_autor
@anonym_autor Ja tiež tak myslím. Mne stačí navštevovať krásne hory, pamätné miesta tu na SVK, prespať pár dní v lacnom penzione a to už pomalí ma 50-ku.Ist k moru za pár tisíc ma ani vo se ne napadlo. Neláka ma to. Každý sme iný. Ja zbožňujem keď ráno sa môžem vybrať na túru do hôr, a podvečer sa vrátiť. A to aj preto, lebo bývam v Žitnom Ostrove, a tu sú také lesi, ze6ich s prepáčením precikám.
@anonym_autor
@anonym_autor Ja tiež tak myslím. Mne stačí navštevovať krásne hory, pamätné miesta tu na SVK, prespať pár dní v lacnom penzione a to už pomalí ma 50-ku.Ist k moru za pár tisíc ma ani vo se ne napadlo. Neláka ma to. Každý sme iný. Ja zbožňujem keď ráno sa môžem vybrať na túru do hôr, a podvečer sa vrátiť. A to aj preto, lebo bývam v Žitnom Ostrove, a tu sú také lesi, ze6ich s prepáčením precikám.
@rol76 ani mna more nelaka.
@anonym_autor debilné sms hry o 130.000 ,ktoré aj tak nikdy nevyhrám
A furt to posielam
@anonym_48b0d1 debil ako debil.. 😄
@anonym_autor po včerajšku príhodná téma 🙂 fakt ľutujem včerajší 32eurový nákup v action :D ..v poradí niekoľký za posledné týždne.. už tam do konca roka nepôjdem, ale tak všetko doma bude na poriadku v jednom zo sto košíkov :D a mohol za tie peniaze byť pekný darček na Vianoce
Kedysi som uvazovala, ci to fakt existuju ludia, co posielaju smsky do roznych sutazi. A ono fakt hej, ako vidim. Doteraz som si myslela, ze to cislo, ktore zverejnia, ze kolko smsiek prislo dokopy, je len nafuknute 😮
Inak, tak uvazujem, ze asi ani nemam nic take, co lutujem, ze som na to vyhodila peniaze. Myslim, ze som dostatocne financne gramotna a vacsinou si kazdu vyssiu investiciu dobre premyslim. A vlastne, ked nad tym tak premyslam, tak asi lutujem peniaze za Karcher parny cistic. Kupila som to asi pred 5 rokmi a pouzila som to asi 2x za cely ten cas.
@anonym_620849 ten si prosím na Vianoce, prečo ho nepoužívaš? Neoplatí sa to?
@anonym_48b0d1 debil ako debil.. 😄
@lucioques áno, na oboch stranách , uvedomujem si 😀

@anonym_0a5fcd tiež to oblečenie a topánky, ktoré som nikdy nemala na sebe
@maury co vam poviem.... mam doma 3je plesove topanky a stale aj tak idem v starych 🤣🤣🤣