Zaslúži si každá žena byť milovaná?
Peknú nedeľu prajem. Podľa vás každá žena si zaslúži byť milovaná taka aká je? Myslíte si že niektorá je až taká zlá a urobila toľko chýb ze nemá právo na lásku? Rozmýšľam ci som fakt až taká zlá ze po 30 neviem co to je ľúbiť a byť lubena. Nie som možno modelka ale dostávam veľa komplimentov takže asi sa ľuďom páčim. Neviem ci ma vidia ako zaujímavú mám skôr introvertne záľuby čítam knihy učím sa 2 jazyky. Ale aj chodím do fitka a ani tam sa mi nepodarilo s nikým zoznámiť. Chodím veľa vonku ci už sama rýchla chôdza alebo alebo do OC. Nechodím po baroch nepijem alkohol nechodím na diskotéku a tam by som partnera nechcela nájsť. Zoznamky som mala ešte dávno ale vydržala som pár dní už v priebehu hodiny dve konverzácie začali točiť o sexe a o tom čo majú radi a pre mňa je to no go. Zúfalá nie som ale všade vidím samé svadby spoločne dovolenky a ja som zase raz sama. Mam aj koníčky a svoj život mam aj svoju prácu a dokážem byt sama užívam si ten čas keď mám kľud, len sem tam nejaké to objatie a spoločnosť pri káve chyba
Nemyslím, že je to o tom či si človek vzťah zalslúži, nezaslúži, či je dobrý alebo zlý človek, všetci máme svoje pozitívne aj negatívne vlastnosti… je to o tom koho streneme, to chce niekedy aj trochu šťastia a ísť tomu na proti a tiež o ochote oboch strán na vzťahu a na sebe pracovať…
@anonym_autor preco by si to mala zasluzit? Podla mna uz v tomto uvazovani je chyba. Ak zena caka ze dobry muz ju stretne preto ze si to zasluzi a nestretne lebo si to nezasluzi tak co to je za pristup k zivotu? Cele divne a pre vztah neperspektivne lebo vzdy tam bude tien pochybnosti ci som dost dobra aby som si nieco v tom vztahu zasluzila.
Za chvíľu tu napíše martinmartin, že vesmír nikomu nič nedĺži a niekto si vlastne nič nezaslúži. O 5,4,3,2,111.
Za chvíľu tu napíše martinmartin, že vesmír nikomu nič nedĺži a niekto si vlastne nič nezaslúži. O 5,4,3,2,111.
@anonym_31065f a horšie je, že vlastne má pravdu.
@anonym_31065f a horšie je, že vlastne má pravdu.
@anonym_ab5e9b ako žena, ktorá v minulosti prišla o lásku, hovorím, že každý z nás si zaslúži byť milovaný, chápaný, prijímaný, bezpodmienečne.
@anonym_31065f ale ma pravdu, zivot nie je spravodlivy. Nieco sa da ziskat snahou ale nie vsetko. Tu nefunguje nieco za nieco.
Ludia su spolu lebo spolu chcu byt, nie preto ze si to nejaka zena zasluzila. Moze robit vsetko spravne, s dobrym srdcom, s laskou, uprimne a chlap pojde za inou. Preco? No lebo taky je zivot.
@anonym_31065f on má dobré názory.Zivot nie je spravodlivý nie všetci môžu mať deti, rodinu, dobrú prácu, zdravie.
@anonym_autor ty by si sa prihovorila niekomu len tak v OC, alebo pri chôdzi?aj v bare a na diskotéke môže byť kvalitný človek
Ved o tomto bol X debát. Na vzťah neexistuje žiaden recept ako na bábovku . Človek môže snažiť a mať seriózni prístup a aj tak výsledok bude prd.
@anonym_ab5e9b ako žena, ktorá v minulosti prišla o lásku, hovorím, že každý z nás si zaslúži byť milovaný, chápaný, prijímaný, bezpodmienečne.
@anonym_31065f a potom aj všetci muži? Aj medzi nimi môže byt veľa oprávnene sklamaných.
Zasluzit si nieco znamena, ze je to narok za nieco niekto spravil ci uz dobre, v tom pripade si zasluzi odmenu, alebo zle a potom si zasluzi trest. Neviem ci byt milovana je odmena alebo trest, v kazdom pripade laska nie je zasluha. Laska alebo je alebo nie je, neda sa vyprosit, vytrucovat a ani zasluzit.
@anonym_autor ja som si partnera hladala vedome. Niektori mozno maju stastie, niektori sa musia snazit. Zoznamila som sa na zoznamke, tiez mi pisalo vela uchylov, aj viacero zvlastnych stretiek som mala. No vedela som co chcem a aj som nasla. A aj vztah sa buduje vedome. Niekto sa pri prvom probleme rozide, niekto na vztahu popracuje. V posilke sa ti nikto nikdy neprihovoril?
Vojak sa stara, vojak ma. Plati, kto hlada, najde. Kto caka, ten zajde. 🙂 Takze nevzdavat po 2 blbych rande a skusat dalej, az to vyjde. Lepsia rada nie je.
@anonym_autor Samozrejme, že si zaslúži byť milovaná taká aká je. Napriek tomu, že možno niekedy pochybila. Teda nejde o to, že by si si nezaslúžila byť milovaná. Určite si hoci nie spôsobom aký možno očakávaš.
@anonym_autor spoločnosť pri káve ti chýba? To akoby si kamošku hľadala, väčšina mužov sa ti na kávové posedy vykašle
kolko vazis?

No keď hľadáš iba sem tam objatie a spoločnosť ku káve, tak vážny vzťah nenájdeš.
To skôr vyzerá, že hľadáš niekoho na vypĺňanie voľného času ako životného partnera.