icon

Poraďte spôsoby, ako sa zoznámiť s niekým novým

8. máj 2026

Ahojte, je pravda, že nechodím po baroch a diskotékach, čiže príležitostí mám menej. Chodím do fitka, chodím do práce, na hodiny cudzieho jazyka, ale nemám priestor sa zoznámiť s niekým. Keď som s kamošmi alebo kamoškami, nikto sa neprihovorí. Keď som sama, muži sa pozrú, usmejú, nadviažu očný kontakt, pustia ma do dverí, zastanú autom, ale to je všetko, ten ďalší krok už nenastane. S jedným priateľom som sa zoznámila na gympli, s druhým v práci, s tretím v našej obľúbenej reštike. Ale teraz je to nejaké iné, muži sa neprihovoria, nie je šanca sa zoznámiť.

anonym_4799a7
8. máj 2026

@anonym_autor Ved mas dobru statistiku. Az troch. Niekomu sa ani to nepodari.

anonym_5edca1
8. máj 2026

@anonym_autor zoznamka, alebo sa prihovor ty, keď ti to tak vadí

anonym_fa6b7a
8. máj 2026

Ty kde zijes. Ludia sa dnes nezoznamuju. Napisu si cez socialne siete a az potom sa stretnú. Co mas, 60 rokov?

anonym_68cb3a
8. máj 2026

v kostole, v divadle, v práci toho bude habadej - najmä ujovia vo veku 50+ sa budú predbiehať.

anonym_2fd4c3
8. máj 2026

Pasivne cakas a stazujes sa, ze ta nikto neoslovi. Tak sa prihovor sama.

anonym_21b79b
8. máj 2026

Najlepsie su pohľady 😂to sa mi stáva bežne že ženy nadviažu očný kontakt. A hneď problém manželka kto to bol odkiaľ poznáš. Nejdem jej vysvetlit že sa pozrú len preto Lebo su zhrozene 😂. Ale inak to kľudne skusaj ak trafis na slobodného alebo ak aj nie a bude mat záujem možno sa niečo stane. Zoznamky mne ako chlapovi nikdy nevyhovovali. Neviem prečo ale mal som pocit že na zoznamkach ide skôr o sex stretka.

anonym_a66c2d
8. máj 2026
@anonym_68cb3a

v kostole, v divadle, v práci toho bude habadej - najmä ujovia vo veku 50+ sa budú predbiehať.

@anonym_68cb3a Mňa vždy oslovili a niekam pozvali len oveľa starší muži, 60+, dokonca 70+, s jedným z nich som sa pár rokov stretávala a potom to skončilo. Rovesníci ma neoslovili ani nikam nezavolali nikdy. Tak som zostala sama. Nebudem sa predsa na niekoho nasilu lepiť, len aby som mala akože "vzťah".

anonym_3a8029
8. máj 2026
@anonym_a66c2d

@anonym_68cb3a Mňa vždy oslovili a niekam pozvali len oveľa starší muži, 60+, dokonca 70+, s jedným z nich som sa pár rokov stretávala a potom to skončilo. Rovesníci ma neoslovili ani nikam nezavolali nikdy. Tak som zostala sama. Nebudem sa predsa na niekoho nasilu lepiť, len aby som mala akože "vzťah".

@anonym_a66c2d
Koľko máš rokov keď takí starci ta oslovovali?
Ale áno ti stari 60-70 si najviac trúfajú

anonym_a66c2d
8. máj 2026

Teraz mám 42, ale vyzerám o dosť mladšie. Ale bolo to tak, aj keď som mala 20. Len vtedy sa ešte pritrafil aj 50tnik 😅

sylvian1111
8. máj 2026

Skús nejaké skupinové aktivity k čomu máš ideálne aj ty vzťah. Napr. crossfit, inline korčuľovanie, maratón, turistické prehliadky... a pod. Menej pohybové napr. wine tasting, kurzy varenia, alebo čohokoľvek čo sa chceš aj ty naučit. Tam všade sa verím prihovoria prirodzene. Veľa šťastia. 🙂

dievcazdediny
Dnes o 13:00

@anonym_autor ahoj a z kadial si?

simona_racz
Dnes o 14:00

Ten unbenholfen sa rád zoznáni nie?