icon

Zažili ste podozrivé správanie na kúpalisku?

Dnes o 10:22

Stalo sa to niekomu? Včera mal môj 14-ročný syn na kúpalisku v Maďarsku nepríjemnú skúsenosť. Najskôr ležal kúsok od neho pán, ktorý predstieral, že telefonuje, ale mobil mal namierený priamo na neho (syn mal boxerkové plavky). Neskôr v rade na langoš sa ten istý chlap postavil tesne za neho! Syn mi to prišiel hneď na kúpalisku povedať, ale chlap medzitým zmizol. Podozrivé mu s tým telefónom prišlo až vtedy keď si išiel po langoš. Teraz neviem či to syn nepreháňal , alebo existujú také individuality, ktoré toto využivajú?

Strana
z2
anonym_79e914
Dnes o 10:25

@anonym_autor ludia su kadejaki. Netreba o vsetkom zakladat diskusiu. Nac je to dobre

januska12323
Dnes o 10:26

Čo využívajú? Fotiť ľudí v plavkách? Takých je kopec.

anonym_845a63
Dnes o 10:27

@anonym_autor jasný pedofil 😵‍💫🫩

anonym_e3dcff
Dnes o 10:31

Mohol prehanat ale nemusel. Vazne su niektori ludia tak naivni, ze vsetci navstevnici su na kupaliskach alebo palaz pri mori kde su ludia v plavkach normalni rozumej ziadni pedofily alebo iny sexualni devianti? 🤣 Ludska naivita ma nikdy neprestane udivovat.

anonym_37fdb7
Dnes o 10:37

@anonym_autor áno je veľa úchylov medzi nami, treba deti upozorniť, ak ich niekto sleduje, fotí, otravuje svojou prítomnosťou... hneď to oznámiť rodičom...

anonym_60020a
Dnes o 10:45
@anonym_37fdb7

@anonym_autor áno je veľa úchylov medzi nami, treba deti upozorniť, ak ich niekto sleduje, fotí, otravuje svojou prítomnosťou... hneď to oznámiť rodičom...

@anonym_37fdb7 A co mala autorka urobit, ak by pana nasla?

anonym_109542
Dnes o 10:52

V dňešnej dobe je veľa uchylkov ktorý majú veľa možnosti ako si natočit, nafotiť deti
vid pripad ked to jeden mal na slnečných okuliaroch a natačal deti na plaži
proste sú rodička čo nechávajú svoje deti pobehovať holé a to je proste lákadlo na uchylákov
tak sa nediv

anonym_0adf9b
Dnes o 10:52

Ja som bola pred par rokmi na kupalisku a sedela som v relaxacnom bazene a pozrela som vedla seba a tam starsi chlap onanoval.Odvedy som tam nebola a davam si pozor v bazenoch, kto tam je a co robi.

anonym_37fdb7
Dnes o 10:55
@anonym_60020a

@anonym_37fdb7 A co mala autorka urobit, ak by pana nasla?

@anonym_60020a ja by som si ho odfotila a nenápadne sledovala pohľadom, ak by si ďalej fotil deti, alebo ich obťažoval ako jej syna, zavolala by som políciu.

anonym_65add5
Dnes o 10:56

@anonym_autor Moju kamaratku pred cca 40 rokmi tak v kostole ked bola mala keden chlap zozadu ako ked sa klaka pri modleni obklacil natesno,ona si na to spominala v dospelosti aky hrozny pocit a mal strach,pritom otec hned vedla.Tych pedofilov je vela ved v Nemecku je kazde 7 dieta zneuzivane rodinym prislusnikom,take su statistiky.Konecne v niektorom state im za to dali dozivotie.Nie ako u nas velakrat smiesnu podmienku.

anonym_c9ca8b
Dnes o 10:57
@anonym_79e914

@anonym_autor ludia su kadejaki. Netreba o vsetkom zakladat diskusiu. Nac je to dobre

@anonym_autor nechcem ťa strašiť. Kúpaliská sú bežné miesto pedofilov, voyerov a kadejakých úchylov a svíň. Fotia a použivajú tie fotky.
@anonym_79e914 prečo nezakladať diskusiu. Diskusia o farbe plaviek ti je pribosbejšia že? Voyerstvo a zneužívanie reálnych detí a ľudí je už zlá téma? Práve treba o tom hovoriť a nebyť ticho..

anonym_65add5
Dnes o 10:59
@anonym_37fdb7

@anonym_60020a ja by som si ho odfotila a nenápadne sledovala pohľadom, ak by si ďalej fotil deti, alebo ich obťažoval ako jej syna, zavolala by som políciu.

@anonym_37fdb7 Konecne normalny nazor,vidim ze tu zeny su asi z marsu ,ked im to prode normalne.

anonym_17d343
Dnes o 11:07

No ja som tiež zazila ako dospelá všelijakých cudzích uchylov a veru, že dosť ich behá po svete
Takže nikdy netreba podceniť a hlavne čo sa týka detí

autor
Dnes o 11:09

Ja som si ho všimla že bol blízko ale nič nerobil taký normálny. S dcérou som išla na WC vtedy zostal sám a vtedy telefonoval. Syn to bral normálne že telefonuje. Potom.mu bol podozrivý pri tých langošoch. Keď som tam ležala s dcérou tam ani nebol .

anonym_c9ca8b
Dnes o 11:11

V dobe AI, mobilov a foťakov poruke treba byť veľmi opatrní lebo uchyly majú všetko na dlani. Každopádne prvá priečka patrí Slovákom a tvárime sa ako veriaca krajina. Netreba ísť ani na pláž, viď kauzu skupín napr na telegrame:

Nedávne investigatívne reportáže Apoleny Rychlíkovej a Kristiny Böhmer ukázali, že tisíce českých a slovenských žien majú svoje intímne fotografie a videá na internete bez svojho vedomia a súhlasu.

V tajných skupinách na Discorde a Telegrame si muži vymieňajú ich súkromné zábery ako nejaké zberateľské kartičky, hodnotia ich, diskutujú o nich a dokonca s nimi aj obchodujú. Čitateľkám a čitateľom tak logicky mohla napadnúť otázka: čo ak je tam niekde aj fotografia mňa alebo môjho dieťaťa? Dá sa nejako brániť?

autor
Dnes o 11:13

Mňa teraz napadlo , keď sme boli samé s dcérou nikdy tam nebol....

anonym_79e914
Dnes o 11:13
@anonym_c9ca8b

@anonym_autor nechcem ťa strašiť. Kúpaliská sú bežné miesto pedofilov, voyerov a kadejakých úchylov a svíň. Fotia a použivajú tie fotky.
@anonym_79e914 prečo nezakladať diskusiu. Diskusia o farbe plaviek ti je pribosbejšia že? Voyerstvo a zneužívanie reálnych detí a ľudí je už zlá téma? Práve treba o tom hovoriť a nebyť ticho..

@anonym_c9ca8b nie, ani diskusia o farbe plaviek pre mna nie je zaujimava 🤦‍♀️. Sama autorka ani nevie, ci syn hovori vobec pravdu. Takze to su take hypotezy tu a samozrejme ludia ako ty sa toho hned chytaju a nafukuju to

anonym_37fdb7
Dnes o 11:14
@anonym_autor

Ja som si ho všimla že bol blízko ale nič nerobil taký normálny. S dcérou som išla na WC vtedy zostal sám a vtedy telefonoval. Syn to bral normálne že telefonuje. Potom.mu bol podozrivý pri tých langošoch. Keď som tam ležala s dcérou tam ani nebol .

@anonym_65add5 tiež som zhrozená, že to berú ľudia ako samozrejmosť, keby ma dieťa upozornilo, že je obťažované, hneď by som dotyčného nahlásila, alebo spravila okolo neho taký humbuk, že by sa tam už nikdy neukázal...
@anonym_autor treba si viac všímať okolie hlavne na takýchto miestach kúpaliská, pri detských ihriskách, športoviskách... odfotiť úchyla a potom to riešiť.

anonym_c9ca8b
Dnes o 11:20
@anonym_79e914

@anonym_c9ca8b nie, ani diskusia o farbe plaviek pre mna nie je zaujimava 🤦‍♀️. Sama autorka ani nevie, ci syn hovori vobec pravdu. Takze to su take hypotezy tu a samozrejme ludia ako ty sa toho hned chytaju a nafukuju to

@anonym_79e914 aké hypotézy? Ten chlapec označil za celý život jedného muža. Ty si myslíš, že ste neodhaliteľní? Predstav si, že som cítila že je niekde skrytá kamera a potom som objavila nahrávku. Existuje šiesty zmysel a mozog vyhodnotí aj veci na podvedomej úrovni. Ženy verte svojím pocitom a svojim deťom. Na 99% si ho nahrával a fotil ak to tak cítil.

marianarem
Dnes o 11:23

@anonym_autor No my sme mali z nasej skolky kurz plavania a skoncilo to incidentom, ked si ucitelka vsimla, ze trener si foti deti a posiela fotky kamaratovi.

anonym_79e914
Dnes o 11:24
@anonym_c9ca8b

@anonym_79e914 aké hypotézy? Ten chlapec označil za celý život jedného muža. Ty si myslíš, že ste neodhaliteľní? Predstav si, že som cítila že je niekde skrytá kamera a potom som objavila nahrávku. Existuje šiesty zmysel a mozog vyhodnotí aj veci na podvedomej úrovni. Ženy verte svojím pocitom a svojim deťom. Na 99% si ho nahrával a fotil ak to tak cítil.

@anonym_c9ca8b my sme neodhalitelni? Akoze ja som nejaky pedofil? 🤣 tebe nacisto hrabe. A to je to,o com hovorim. Vy tu na MK milujete vymyslat si. Normalne tym zijete 🤦‍♀️

anonym_c9ca8b
Dnes o 11:27
@anonym_79e914

@anonym_c9ca8b my sme neodhalitelni? Akoze ja som nejaky pedofil? 🤣 tebe nacisto hrabe. A to je to,o com hovorim. Vy tu na MK milujete vymyslat si. Normalne tym zijete 🤦‍♀️

@anonym_79e914 nepíš hlúposti, by si si tu nechodil/nechodila obhajovať takéto veci keby v tom nemáš pršteky. Odpáľ z diskusie.

anonym_79e914
Dnes o 11:34
@anonym_c9ca8b

@anonym_79e914 nepíš hlúposti, by si si tu nechodil/nechodila obhajovať takéto veci keby v tom nemáš pršteky. Odpáľ z diskusie.

@anonym_c9ca8b 🤣🤣🤣ty si dobra psychopatka. Za prve, som zena a za druhe - nic tu neobhajujem. Prestan klamat a vymyslat si, to naozaj nie je normalne, co predvadzas a ako si vymyslas scenare. To je ozaj chore

anonym_c9ca8b
Dnes o 11:40
@anonym_79e914

@anonym_c9ca8b 🤣🤣🤣ty si dobra psychopatka. Za prve, som zena a za druhe - nic tu neobhajujem. Prestan klamat a vymyslat si, to naozaj nie je normalne, co predvadzas a ako si vymyslas scenare. To je ozaj chore

@anonym_79e914 a čo keď si žena? Si pre mňa taký istý looser ako hocikto iný, kto to bagatelizuje a nemám dôvod neveriť že tak nerobíš, keďže útočíš a zľahčuješ túto vážnu tému.

anonym_6f76a2
Dnes o 11:45

Ja by som situáciu nezľahčovala. Áno, mohlo sa stať, že si syn niečo zle vysvetlil. Ale hádam veríš jeho úsudku, asi by si len tak nevymýšľal, že sa o neho pomaly obtieral nejaký starší pán. Presne pre toto zľahčovanie, mávanie rukou a nedôveru voči deťom, sa rôzni úchylovia môžu beztrestne a bez povšimnutia ukájať. Ak by ho syn videl znovu, ja ako matka by som sledovala správanie toho pána, a ak by prišiel podozrivý aj mne, natočila by som ho a ukázala polícii.

anonym_f1f03c
Dnes o 11:48
@anonym_65add5

@anonym_autor Moju kamaratku pred cca 40 rokmi tak v kostole ked bola mala keden chlap zozadu ako ked sa klaka pri modleni obklacil natesno,ona si na to spominala v dospelosti aky hrozny pocit a mal strach,pritom otec hned vedla.Tych pedofilov je vela ved v Nemecku je kazde 7 dieta zneuzivane rodinym prislusnikom,take su statistiky.Konecne v niektorom state im za to dali dozivotie.Nie ako u nas velakrat smiesnu podmienku.

@anonym_65add5 ja viem o prípade kedy v kostole dostal nožíkom medzi rebrá. áno na SK.

anonym_5e9084
Dnes o 11:51

Pamätám si, keď som bola malá/mladá, ako sme s kámoškami videli chlapa onanovať za kríkmi na kúpalisku. Možno o hodinu neskôr som ho videla promenádovať sa so ženou a dieťaťom pri bazéne 🫣 úchyláci sa vždy nájdu

anonym_65add5
Dnes o 11:51
@anonym_79e914

@anonym_79e914 V Nemecku je kazde 7 dieta zneuzivane ,na Sk to bude podobne,kto bagatelizuje?Aj 14 chlapec si predsa vsimne ked sa v rade onho obtiera nejaky oplzly pedofil.Proste ty si ta pre ktorych tuto uchylaci maju len podmienky.Laskavo vypadni z tejto diskusie.

katkazatka
Dnes o 11:59
@anonym_c9ca8b

V dobe AI, mobilov a foťakov poruke treba byť veľmi opatrní lebo uchyly majú všetko na dlani. Každopádne prvá priečka patrí Slovákom a tvárime sa ako veriaca krajina. Netreba ísť ani na pláž, viď kauzu skupín napr na telegrame:

Nedávne investigatívne reportáže Apoleny Rychlíkovej a Kristiny Böhmer ukázali, že tisíce českých a slovenských žien majú svoje intímne fotografie a videá na internete bez svojho vedomia a súhlasu.

V tajných skupinách na Discorde a Telegrame si muži vymieňajú ich súkromné zábery ako nejaké zberateľské kartičky, hodnotia ich, diskutujú o nich a dokonca s nimi aj obchodujú. Čitateľkám a čitateľom tak logicky mohla napadnúť otázka: čo ak je tam niekde aj fotografia mňa alebo môjho dieťaťa? Dá sa nejako brániť?

@anonym_0adf9b Ja by som s ním taký randal tam narobila, že by sa prepadol od hanby. Ty si ho nijako nekonfrontovala?
@anonym_c9ca8b Dá sa nejako brániť. Ženy by nemali byť tak hlúpe a fotiť sa hole a posielať to kde komu, ani partnerovi. Mnohé sú hlúpe, fotia sa kade tade, potom to posielajú. Netreba zabúdať, že s každým partnerom sa môžete raz rozísť a vaše fotky sa zobrazia kdekoľvek na internete.

anonym_e53017
Dnes o 12:16

@anonym_autor vzhladom na to ze ludia su zial skoro nahí pri vode (nerozumiem sice preco ale dobre) tak sa tomu asi vobec ani necudujem ze je to raj pre urcitych muzov. Vzdy som nosila tankini cize bola viac zahalena. Nikdy som nechcela aby ma niekto ocumoval a aby polka mesta vedela ako vyzera moja rit. Taktiez som sa takto snazila obliekat aj deti. Davat im plavky ktore su vhodne a nikdy v ziadnom veku ich nepustit bez plaviek ako to vidavam ze deti chodia holate po kupaliskach. Hnus

Strana
z2