icon

Zažili ste podozrivé správanie na kúpalisku?

Dnes o 10:22

Stalo sa to niekomu? Včera mal môj 14-ročný syn na kúpalisku v Maďarsku nepríjemnú skúsenosť. Najskôr ležal kúsok od neho pán, ktorý predstieral, že telefonuje, ale mobil mal namierený priamo na neho (syn mal boxerkové plavky). Neskôr v rade na langoš sa ten istý chlap postavil tesne za neho! Syn mi to prišiel hneď na kúpalisku povedať, ale chlap medzitým zmizol. Podozrivé mu s tým telefónom prišlo až vtedy keď si išiel po langoš. Teraz neviem či to syn nepreháňal , alebo existujú také individuality, ktoré toto využivajú?

Strana
z2
anonym_79e914
Dnes o 12:19
@anonym_65add5

@anonym_79e914 V Nemecku je kazde 7 dieta zneuzivane ,na Sk to bude podobne,kto bagatelizuje?Aj 14 chlapec si predsa vsimne ked sa v rade onho obtiera nejaky oplzly pedofil.Proste ty si ta pre ktorych tuto uchylaci maju len podmienky.Laskavo vypadni z tejto diskusie.

@anonym_65add5
Podľa Spolkového kriminálneho úradu (BKA) uvádza za rok 2024:
16 354 trestných činov sexuálneho zneužívania detí (deti = osoby do 14 rokov). 
Počet detí do 14 rokov v Nemecku je približne 13,5 milióna.
To je asi 0,12 % detí za jeden rok, teda približne:
1 z 860 detí ročne (zaokrúhlene 1 z 800–900).
Takže oficiálne nahlásené prípady za jeden rok ≈ každé 860. dieťa, nie každé siedme.

Paci sa, nastuduj si to a neklam tu https://www.bka.de/SharedDocs/Downloads/DE/Publ...

Jediny,kto by mal vypadnut, si ty, pretoze klames a zavadzas. Hanba ti

anonym_79e914
Dnes o 12:20
@anonym_c9ca8b

@anonym_79e914 a čo keď si žena? Si pre mňa taký istý looser ako hocikto iný, kto to bagatelizuje a nemám dôvod neveriť že tak nerobíš, keďže útočíš a zľahčuješ túto vážnu tému.

@anonym_c9ca8b sama autorka uvadza, ze je mozne, ze syn prehana. Takze kto to bagatelizuje? Sa vzpamataj

anonym_60020a
Dnes o 12:26
@marianarem

@anonym_autor No my sme mali z nasej skolky kurz plavania a skoncilo to incidentom, ked si ucitelka vsimla, ze trener si foti deti a posiela fotky kamaratovi.

@marianarem Ako to potom skolka dalej riesila?

anonym_ba7e40
Dnes o 12:30

Ale veď kúpalisko je verejne miesto. Tam je každý v plavkách . Myslíte že je zakázané niečo tam natáčať. Dnes je veľa uchylov a pedofilov. Chráňte si deti. No mala by si veriť synovi, ten chlap určite nebol v poriadku.

autor
Dnes o 12:37

Syn si to všimol.ked bol na tých langošoch že niekto tesne za ním.stál, obzrel sa a bol to ten chlap čo telefonoval keď ležal, len vtedy si lsn všimol, že mal mobil otočeny smerom na neho. Keď som bola sama s dcérou tak ten chlap tam nebol, ale všimla som si ho. Keď sa syn vratil s langošom už sa neobjavil, zmizol. Bolo to v Maďarsku, ten chlap telefonoval po Nemecky. Muž sa na tom zabáva.

anonym_37fdb7
Dnes o 12:57
@anonym_autor

Syn si to všimol.ked bol na tých langošoch že niekto tesne za ním.stál, obzrel sa a bol to ten chlap čo telefonoval keď ležal, len vtedy si lsn všimol, že mal mobil otočeny smerom na neho. Keď som bola sama s dcérou tak ten chlap tam nebol, ale všimla som si ho. Keď sa syn vratil s langošom už sa neobjavil, zmizol. Bolo to v Maďarsku, ten chlap telefonoval po Nemecky. Muž sa na tom zabáva.

@anonym_79e914 zaujímalo by ma koľko detí je zneužívaných v rodinách, ktoré neboli nikdy nahlásené. Zneužívanie detí, pedofília... je vo svete bagatelizované a veľmi rozšírené viď Epstein class, Diddy kauza, pedos v Hollywoode, zneužívanie detí v bording schools, detských domovoch, nápravných zariadeniach pre mladých... hanba tebe, mám na teba rovnaký názor ako anonym_c9ca8b.. zrejme si sem chodíš aj ty obzerať fotky detí, keď zľahčuješ chlapcovu nepríjemnú skúsenosť.
@anonym_autor to snáď nemyslíš vážne, že sa na tom muž zabáva. Keby sa to stalo môjmu dieťaťu manžela by to totálne vytočilo a vrátil by sa tam so synom ho hľadať... Dnes si úchyl robí fotky, zajtra môže zneužiť dieťa..

anonym_65add5
Dnes o 13:08
@anonym_79e914

@anonym_65add5
Podľa Spolkového kriminálneho úradu (BKA) uvádza za rok 2024:
16 354 trestných činov sexuálneho zneužívania detí (deti = osoby do 14 rokov). 
Počet detí do 14 rokov v Nemecku je približne 13,5 milióna.
To je asi 0,12 % detí za jeden rok, teda približne:
1 z 860 detí ročne (zaokrúhlene 1 z 800–900).
Takže oficiálne nahlásené prípady za jeden rok ≈ každé 860. dieťa, nie každé siedme.

Paci sa, nastuduj si to a neklam tu https://www.bka.de/SharedDocs/Downloads/DE/Publ...

Jediny,kto by mal vypadnut, si ty, pretoze klames a zavadzas. Hanba ti

@anonym_79e914 Dunkelfeld = skryté prípady, ktoré sa nikdy nedostanú na políciu.
A podľa najnovšej nemeckej celonárodnej Dunkelfeld štúdie je zneužitých 12,7 % ľudí v detstve alebo mladosti.
To je približne každý 8. človek, niekde sa to zaokrúhľuje na „každý 7.
Vidno ze sa v proboematike nevyznas .Talze opusti diskusiu ,lebo si zacnem mysliet ze mas v tom prsty aj ty.

anonym_79e914
Dnes o 13:18
@anonym_65add5

@anonym_79e914 Dunkelfeld = skryté prípady, ktoré sa nikdy nedostanú na políciu.
A podľa najnovšej nemeckej celonárodnej Dunkelfeld štúdie je zneužitých 12,7 % ľudí v detstve alebo mladosti.
To je približne každý 8. človek, niekde sa to zaokrúhľuje na „každý 7.
Vidno ze sa v proboematike nevyznas .Talze opusti diskusiu ,lebo si zacnem mysliet ze mas v tom prsty aj ty.

@anonym_65add5
Číslo okolo 12,7 % hovorí najmä toto:

* v populácii je nemalá skupina ľudí, ktorí podľa svojej výpovede zažili v detstve alebo dospievaní sexuálne násilie alebo sexuálne prekročenie hraníc,
* veľká časť takýchto skúseností sa pravdepodobne nedostane do policajných štatistík,
* problém existuje a nie je možné ho odhadovať iba podľa počtu nahlásených prípadov.

Ale nevypovedá priamo o tom, že:

* každé ôsme dieťa v Nemecku je v tejto chvíli zneužívané,
* že 12,7 % detí v jednej generácii bude mať určite takúto skúsenosť,
* ani že všetky prípady v tejto kategórii majú rovnakú závažnosť.

Drz uz papulu a vypadni, lebo zbytocne strasis ludi a robis z komara somara.

autor
Dnes o 13:29
@anonym_37fdb7

@anonym_79e914 zaujímalo by ma koľko detí je zneužívaných v rodinách, ktoré neboli nikdy nahlásené. Zneužívanie detí, pedofília... je vo svete bagatelizované a veľmi rozšírené viď Epstein class, Diddy kauza, pedos v Hollywoode, zneužívanie detí v bording schools, detských domovoch, nápravných zariadeniach pre mladých... hanba tebe, mám na teba rovnaký názor ako anonym_c9ca8b.. zrejme si sem chodíš aj ty obzerať fotky detí, keď zľahčuješ chlapcovu nepríjemnú skúsenosť.
@anonym_autor to snáď nemyslíš vážne, že sa na tom muž zabáva. Keby sa to stalo môjmu dieťaťu manžela by to totálne vytočilo a vrátil by sa tam so synom ho hľadať... Dnes si úchyl robí fotky, zajtra môže zneužiť dieťa..

@anonym_37fdb7 muž je toho názoru, že telefonoval a keď sa stretli pri langošoch to bola náhoda

marianarem
Dnes o 13:42
@anonym_60020a

@marianarem Ako to potom skolka dalej riesila?

@anonym_60020a Riesilo sa to aj s policiou, ale neviem, ako to nakoniec dopadlo. Mojho syna sa to netykalo, kedze na ten kurz nechodil, tak som nedostala uz dalsie informacie. Kazdopadne skolka zrusila dalsie kurzy plavania.

anonym_65add5
Dnes o 15:44
@anonym_79e914

@anonym_65add5
Číslo okolo 12,7 % hovorí najmä toto:

* v populácii je nemalá skupina ľudí, ktorí podľa svojej výpovede zažili v detstve alebo dospievaní sexuálne násilie alebo sexuálne prekročenie hraníc,
* veľká časť takýchto skúseností sa pravdepodobne nedostane do policajných štatistík,
* problém existuje a nie je možné ho odhadovať iba podľa počtu nahlásených prípadov.

Ale nevypovedá priamo o tom, že:

* každé ôsme dieťa v Nemecku je v tejto chvíli zneužívané,
* že 12,7 % detí v jednej generácii bude mať určite takúto skúsenosť,
* ani že všetky prípady v tejto kategórii majú rovnakú závažnosť.

Drz uz papulu a vypadni, lebo zbytocne strasis ludi a robis z komara somara.

@anonym_79e914 Nevies citatat,?Nastuduj si problematiku a spravaj sa slusne,nie vulgarne.Ty budes z tych materi,co ak doma je nasilie tak radsej drzia tu hubu len aby rodina bola pokope.

Strana
z2