icon

Zažili ste reťazovú kolíziu ľudí počas chôdze?

sima225
Dnes o 04:23

Ahojte, robím takú prácu o chodení ľudí v dave za sebou. Stalo sa vám niekedy že keď viac ľudí kráčalo v rade za sebou tak niekto vpredu nečakane zastavil a ostatní do seba narazili a vytvorili niečo ako harmonikový efekt?

anonym_ec7b9e
Dnes o 04:35

Ty nerobíš takú prácu, ty sa to už rok pýtaš opakovane.

anonym_504795
Dnes o 05:03

Na čo je toto dobré? To fakt nemáš nič iné na práci? Je to sprostosť, stať sa to môže asi len najmenším škôlkarom, ktorí sa držia za ruky a pozerajú kade-tade po svete, len nie pred seba.

cutespider
Dnes o 05:17

Mne sa to ešte nestalo, poctivo dodržujem maximálnu povolenú rýchlosť chôdze a vždy stihnem bezpečne dobrzdiť.

Ak Ti môžem poradiť, skús nejakú užitočnejšiu prácu - napr. ako dosiahnuť aby sa ľudia neudupali v panike (pri evakuácii).

anonym_8a2edc
Dnes o 05:42

@sima225 toto je uplne debilna otazka, naco ti to je? Mas nejaku fobiu? Psychiatricku diagnozu?

maca1984
Dnes o 05:48

Skúsila si psychiatra ? Pýtam sa to bez akéhokoľvek výsmechu.

tatiana288
Dnes o 06:08

Môžeš objasniť prečo ťa, preboha, zaujíma takáto vec natoľko, že o nej stále tvoríš témy?

anonym_6368f0
Dnes o 06:31

Kedysi tu bola taka mixerova pani. Co sa furt pytala na mixer, ako mixujeme a pod. Vzdy sa objavovala v pravidelnych intervaloch, ako keby pisala vtedy, ked ju na nejaku chvilu pustili z psychiatrie. Tato je uplne rovnaka. Bud je to ona sama, ale z mixera sa preorientovala na toto alebo je to jej kamoska z psychiatrie.

anonym_ec7b9e
Dnes o 08:02
@anonym_6368f0

Kedysi tu bola taka mixerova pani. Co sa furt pytala na mixer, ako mixujeme a pod. Vzdy sa objavovala v pravidelnych intervaloch, ako keby pisala vtedy, ked ju na nejaku chvilu pustili z psychiatrie. Tato je uplne rovnaka. Bud je to ona sama, ale z mixera sa preorientovala na toto alebo je to jej kamoska z psychiatrie.

@anonym_6368f0 mna len zaujima, preco stale polozi otazku a neodpoveda. A preco v jednom prispevku prepla do cestiny. To je creepy celkom.

bielasovicka
Dnes o 08:37

Zase? Ach jaj 🙈

iwesska
Dnes o 11:20

Diagnoza OCD sa lieci u psychiatra - je to posadnutost nejakou myslienkou. Obrat sa na neho,pomoze ti viac,ako opakovane zakladanie tem.

anonym_af14db
Dnes o 11:21
majlo1234
Dnes o 12:32

Nezazila. Spokojna?

anonym_56f95d
Dnes o 14:23
@anonym_6368f0

@anonym_6368f0 aj tu bola mixérka?😂 Tak aj na porade to asi bola ona

anonym_ec7b9e
Dnes o 14:25
@anonym_56f95d

@anonym_6368f0 aj tu bola mixérka?😂 Tak aj na porade to asi bola ona

@anonym_56f95d ktorá bola tá mixérka? Kde na porade? Hľadám to tam a neviem nájsť.

anonym_56f95d
Dnes o 14:31
@anonym_ec7b9e

@anonym_56f95d ktorá bola tá mixérka? Kde na porade? Hľadám to tam a neviem nájsť.

@anonym_ec7b9e to bolo ešte pred tým,ako som tam ja prišla,ona sa občas prebrala z kómy a riešila mixér a detskú výživu.Ja už tam pár rokov nie som.

anonym_6368f0
Dnes o 16:03

Ta mixerka bola vtedy napriec celym slovenskym internetom. Tusim som ju zaznamenala aj niekde v diskusii na dive alebo topkach. Vzdy mala ine dieta, ine meno, iny vek, ine pohlavie. A pytala sa, ako mixujeme prikrmy, na kolko otacok a pod. Davala totalne divne otazky, to bolo hned jasne, ze ten clovek je psychicky naruseny.

anonym_56f95d
Dnes o 19:40
@anonym_ec7b9e

@anonym_ec7b9e našla som 😂
tu je zoznam jej diskusií

https://www.porada.sk/search.php?searchid=3885287

anonym_34b1c1
Dnes o 20:50

@sima225 Tebe už z toho fest hrabe.