Dobrý deň.Niektori ľudia vedia tak zamerať, keď sa im niečo na Vás nepáči.Uz Sama mám nízke sebavedomie, no nikoho iného neriešim.Preco to niekedy tí ľudia robia,že zaberajú,až aj ostatní pozrú, že na koho to tak zaberajú.Podotykam, som matka ztp dieťaťa a toto mi odoberá energiu.Vzdy mi to príde hrozne ľúto a mám pocit niekedy, zre nikam nepatrím.Ze kamkoľvek prídem, tam vytrcam
@anonym_autor
Sorry, ludom si uplne ukradnuta.
A uprimne - zacni navstevovat pravidelne psychoterapie, kym neskoncis na nejakej uzkostnej poruche.
@anonym_autor oprava, nie zamerať, ale zazerat
@anonym_autor tiež myslim,že to je len tvoj pocit
Nie, nikto nezazera. Mozno niektori zizaju, ale tym ostatnym je naozaj jedno kam niekto iny v autobuse pozera. Jasne, ze kazdy sa pozrie okolo seba, ale tym to skonci.
Chapem, mozno mas ten pocit, ale urcite je to len tvoj pocit. Chapem, ze to mas zlozite, ale netreba si take veci vsimat, sustred sa na to najdolezitejsie, aby tvojmu dietatku bolo dobre. Ak ti vyhovuje preprava MHD, tak ju vyuzivaj bez toho aby si si domyslala co si o tebe ludia (vraj) myslia. Nemyslia si nic zle, ver tomu.
@anonym_autor poviem za seba, peňazí mám dosť (až veľa) ale chodím mhd a vlakom, lebo veľakrát je to pohodlnejšie 🤷🏼♀️. Nemám pocit, že by na mňa niekom zvláštne pozeral za to, že idem mhd, rovnako ja na nikoho nepozerám, zvyčajne mám v hlave pracovné veci, domácnosť, deti,… a tak to majú rozhodne všetci, len sme proste veľmi zamračený národ, keby sa na teba ľudia usmievali neriešiš
@anonym_autor ja tiež nemám rada byť medzi ľuďmi .. a vo verejnej doprave byť natlaceny s niekým kde nie je možnosť úniku, strašné .... Hm, no snažiť sa jedine ignorovať, nevšímať si tých ľudí.
aj na mňa zazerajú. niekedy až tak že sa čudujem že sa nehanbia. škaredé a divné baby ako ja to majú v živote ťažké no.
Ja niekedy nad niečím rozmýšľam a pozerám sa “do blba” a potom zistím že na niekoho uprene čumím 😅
Že sa nehanbia, presne
Ja niekedy nad niečím rozmýšľam a pozerám sa “do blba” a potom zistím že na niekoho uprene čumím 😅
@smajliica jasne stáva sa.No to vycítia, keď niekto tak negatívne pozerá.
Nemáš sociálnu fóbiu?
Nemáš sociálnu fóbiu?
@alica110 mám, ale vypestovať už reálnych skúsenosti z ludmi
Vystúpila som z autobusu asi 10 minút dozadu a neviem si vybaviť ani jedného človeka čo tam bol. 😁 Pravdepodobne je to o tebe, teba niečo trápi a myslíš si, že “všetci na teba zazerajú” ale reálne je to každému ukradnuté. Vôbec to nerieš. 😊
@alica110 mám, ale vypestovať už reálnych skúsenosti z ludmi
@anonym_autor vypestovanú,
Vystúpila som z autobusu asi 10 minút dozadu a neviem si vybaviť ani jedného človeka čo tam bol. 😁 Pravdepodobne je to o tebe, teba niečo trápi a myslíš si, že “všetci na teba zazerajú” ale reálne je to každému ukradnuté. Vôbec to nerieš. 😊
@bokabuka áno, veď ja si nemyslím,že nado mnou premýšľaju naďalej alebo čo.
@bokabuka len že ako sa cítim ja a som hypersenzitivna na také veci, keď niekto opakovane zazera
@smajliica jasne stáva sa.No to vycítia, keď niekto tak negatívne pozerá.
@anonym_autor
ja som bola minule vytocena hrozne, zahľadela som sa "do blba" a zial išiel tym smerom jeden oan na motorke. Zabrzdil kúsok odomňa a ze Dobry den! Tak som normalne pozdravila a uvedomila si, ze vlastne som na neho zamerala, lebo išiel mojim smerom "pri pohľade do blba" 😂
Tiez si myslel vselico, prehodili sme pár viet a bol v pohode. Zistil ze nie som nastvana na neho.
Spomínaš ZŤP dieťa. Máš na mysli, že na vás zazerajú, keď si s ním, či hocikedy?
Namýšľaš si to. Reálne nikoho nezaujímaš.
Nenamyslaj si, fakt. Kazdy ma cudzich ludi na haku
Spomínaš ZŤP dieťa. Máš na mysli, že na vás zazerajú, keď si s ním, či hocikedy?
@unicornlady asi hocikedy
@anonym_autor napíšem ako to vnímam ja. Som človek s úzkostnými myšlienkami a sociálnou fóbiu. A viem, že tieto myšlienky si vytváraš len ty sama žiaľ. Pozri ja som človek, ktorý nenávidí byt medzi ľuďmi práve kvôli tomu, čo si o mne pomyslia, ako budú pozerať a podobne. Ale vieš čo ti poviem, zvyknú si. Sú ľudia, ktorí budú pozerať nech sa deje čokoľvek no napriek tomu si ľudom úplne ukradnutá. Väčšina ľudí na teba síce pozerá ale nevnímajú ta a ani nekritizuje. Naučiť sa, že ľudom si ukradnutá mi neuveriteľne pomohlo
@bokabuka len že ako sa cítim ja a som hypersenzitivna na také veci, keď niekto opakovane zazera
@anonym_autor rozumiem, ale to je úplne neopodstatnený strach. Objektívne nemáš dôvod to vôbec riešiť, zamýšľať sa nad tým. To, že sa niekto na teba pozrie, vôbec nijak neovplyvňuje tvoj život. Ale ak ťa to fakt trápi, šla by som za psychologičkou, tá ti pomôže prísť na to prečo ťa to tak trápi a vyriešiť to, ak to teda riešiť chceš. 🙂
@anonym_autor rozumiem, ale to je úplne neopodstatnený strach. Objektívne nemáš dôvod to vôbec riešiť, zamýšľať sa nad tým. To, že sa niekto na teba pozrie, vôbec nijak neovplyvňuje tvoj život. Ale ak ťa to fakt trápi, šla by som za psychologičkou, tá ti pomôže prísť na to prečo ťa to tak trápi a vyriešiť to, ak to teda riešiť chceš. 🙂
@bokabuka naozaj mi to vadí, kazí mi to zážitky.Stávalo sa mi to aj na dovolenkách a pod.No to sa dokážem odpsobniť. No v Tom MHD sú už napoly ľudia, ktorí ma poznajú, viem ,kde bývam a pod a tam saa to viac foto e..
@bokabuka naozaj mi to vadí, kazí mi to zážitky.Stávalo sa mi to aj na dovolenkách a pod.No to sa dokážem odpsobniť. No v Tom MHD sú už napoly ľudia, ktorí ma poznajú, viem ,kde bývam a pod a tam saa to viac foto e..
@anonym_autor dotkne
Všimla si si že 90% ľudí ti povedalo, že to tak nie je a vytváras si to v hlave sama a ani s jedným si nesúhlasila?
@bokabuka možno psychológ pomôže, možno nie,ale som rada,že som sa tu mohla vyrozprávať, chcela by som mať toto vyriešené a necítiť sa potom nejakú dobu ako niekto, kto nikam nezapadá a všade vytŕča🤔
@anonym_autor Môžeš nám veriť, že v MHD absolútne nikoho nezaujímaš. Len si sama vytváraš tieto scenáre.
@bokabuka možno psychológ pomôže, možno nie,ale som rada,že som sa tu mohla vyrozprávať, chcela by som mať toto vyriešené a necítiť sa potom nejakú dobu ako niekto, kto nikam nezapadá a všade vytŕča🤔
@anonym_autor ak si rada, ze sa z tohto pocitu mohla vyrozprávať, tak velmi ti pomôže psycholog. On je tam presne na to. A fakt to čo riešiš je čistá psychická záležitosť. Nie si v poriadku, chod za odbornou pomocou, inak dopadnes časom ešte horšie.
@anonym_autor oprava, nie zamerať, ale zazerat