Život bez sociálnych sietí
Ahojte ľudia neviem či ste počuli abo ne o tom,že už zvažujú média uzatvoriť a zrušiť všetky sociálne siete a potrebujú pauzu takto už v budúcom roku budu mať v Číne čo nebudú mať internet,messenger,wothaps,facebook uvažujú to urobiť aj v Európe...čo bi ste povedali nato keby ste nemali internet sociálne siete??....súhlasili bi ste tým to???....Ja ANO!!....bolo bi lepšie???
Idem urobiť trochu gramatické okienko. Využi čas bez sociek na štúdium. Whatsapp - súhlasili by ste - bolo by lepšie.
Sociálne siete nemusíš mať ani teraz a nikto ti to nemusí odsúhlasiť.
Je mi to jedno, s kym chcem si zavolam a napisem sms niesom zavisla na socialnych sietach. Aj keby vsetky vypli, nezrutim sa..
Nemám žiadne socialne siete a ani toto vlastne nepotrebujem 😀😀😀.
Okrem mk nemam nič
Takže pohoda
Je mi to jedno, s kym chcem si zavolam a napisem sms niesom zavisla na socialnych sietach. Aj keby vsetky vypli, nezrutim sa..
@ariannazara ja už ani nemám si s kým písať na sociálnych sieťach čo sa tyká facebooku
Internet a sociálne siete je teda riadny rozdiel
Cez internet funguje svet takže ,to tak rýchlo nebude ,že nebude internet
Nik ta nenúti používať internet
Trvalý príkaz,Sipo
Nemám žiadne socialne siete a ani toto vlastne nepotrebujem 😀😀😀.
@anonym_cbf3ff uvedomuješ si, že aj MK je sociálna sieť?
Nesúhlasila. Vdaka sociálnym sieťam môžem šírit moje zaľuby so svetom, talenty. Môžem byť v kontakte s príbuznými žijúcimi v zahraničí.
@stelly652
@terry2003 insta nemám ani neplánujem, ak ho zrušia ani nezbadám,.s príbuznými som bola aj pred érou sociálnych sieťi v kontakte napr cez Skype. Používam iba messenger bez fcb
@terry2003 mňa potom napadlo ak bi to sa zrušilo tak ako bi sme platili fakturi,poistku za dom auto,smeti atd...
@stelly652 ty vies,že to môžeš robiť aj v banke?robilo sa to roky pred internetom alebo šekom na pošte ,si myslis ,že účty sa platia iba ako je internet a dovtedy ľudia žili zadarmo?
@stelly652 platby robíš cez internet, nie cez sociálne siete. To sú dve rôzne veci. Internet bez sociálnych sietí môže existovať. Sociálne siete bez internetu nie.
@zmrzlinka8 do 365 Banka moja tak len osobne bi som tam chodil ale čo sa týka platbou to hej bol bi problém
Ahoj, vieš o existencii "Y"? Fakt by si mala riešiť iné veci, nie soc. siete.
@terry2003 insta nemám ani neplánujem, ak ho zrušia ani nezbadám,.s príbuznými som bola aj pred érou sociálnych sieťi v kontakte napr cez Skype. Používam iba messenger bez fcb
@anonym_ff993f ved v pohode. Každý ma svoj štýl. Mne vyhovuje komunikácia cez instagram kvôli časovému rozdielu. Tebe zas cez skype.
Fíha, a ako potom budete vedieť, ktorý krém si kúpiť, keď vám ho nebudú influencerky odporúčať 😅😅😅
Inak som rada,že existuje niekto, čo ma horší pravopis ako ja ,veľmi povzbudzujúce
@minenkaa a neje to jedno sociálne siete a Internet?...internet sú sociálne siete
@stelly652 sociálne siete sú iba minimum internetu ,ale ano pre teba to je asi cely svet
Internet = obrovská sieť, ktorá umožňuje prístup ku všetkému online
Sociálne siete = konkrétne platformy na internete, kde ľudia komunikujú, zdieľajú obsah a budujú vzťahy.
@minenkaa a neje to jedno sociálne siete a Internet?...internet sú sociálne siete
@stelly652 poznas rozdiel medzi vyznamom "doprava" a "bicykel" alebo "doprava" a "auto"... jedno je "podskupinou toho druheho...
Internet tu bol a socialne siete nie... a teraz sup sa ucit vybrane slova.

@stelly652 tebe bY sa zišiel skôr slovník pravidiel SJ ako riešiť to, či budú soc.siete.