icon

Život bez sociálnych sietí

stelly652
10. dec 2025

Ahojte ľudia neviem či ste počuli abo ne o tom,že už zvažujú média uzatvoriť a zrušiť všetky sociálne siete a potrebujú pauzu takto už v budúcom roku budu mať v Číne čo nebudú mať internet,messenger,wothaps,facebook uvažujú to urobiť aj v Európe...čo bi ste povedali nato keby ste nemali internet sociálne siete??....súhlasili bi ste tým to???....Ja ANO!!....bolo bi lepšie???

Strana
z3
motylik2559
11. dec 2025

Uff🤦‍♀️! Tak toto su tazke odpovede autora🙈 Asi ani po mnohych odpovediach nepochopil,ze za to, ze aj keby zanikli soc.siete (co sa zrejme ani nestane) neznamena,ze zanikne aj internet🤦‍♀️ Gramatiku radsej ani neriesim, lebo ani tu nepochopil napriek tomu, ze mu bola vysvetlena viackrat🤷‍♀️ Takze konieckoncov, nie je co viac dodat🤔😄

hiro
11. dec 2025

"už v budúcom roku budu mať v Číne čo nebudú mať internet,messenger,wothaps,facebook"
- tak toto + instagram su v Cine uz roky blokovane takze tam nemaju co viac zablokovat ;)

renesance80
11. dec 2025
@viestta

@stelly652 az ked budu aj taki ako ty vediet, ze castica BY sa pise s ypsilonom, az vtedy socialne siete zrusia. Dovtedy nam budes tvojim BI vybijat oci
(vsetky ostatne hrubky radsej budeme prehliadat)

@viestta 😂😂😂

unbeholfen
11. dec 2025

1. Internet a socialna sieť je rozdieľ.
2. Blokujú ich len v rôznych čudných štátoch ale v bežnom svete (kde je aj stredná európa) budú k dispozícii vždy.

kvetinka_2
12. dec 2025

@stelly652 wothaps???? Ako vážne? Keď niekto nevie gramatiku, tak nech nepíše komentáre.. Ešte raz je to WhatsApp.... Dobre..že wothaps🤣🤣

kvetinka_2
12. dec 2025

@stelly652 autorka, toto ste kde napísali?? Cez zlý internet? Áno??? tak, trepalo poslať poštového holubka🤣🤣🤣

anonym_98d1de
12. dec 2025
@stelly652

@terry2003 mňa potom napadlo ak bi to sa zrušilo tak ako bi sme platili fakturi,poistku za dom auto,smeti atd...

@stelly652 no postou,tak ako kedy si.

peknyvladko
12. dec 2025

@stelly652 1. Je to zial hoax
2. Ak by sa tak stalo, co sa nestane, bolo by nam lepsie

anonym_00f028
15. dec 2025
@zmrzlinka8

@anonym_00f028 no iste, že som myslela internetové sociálne siete, bežne sa pod pojmom sociálne siete myslia tie internetové, nie bežná sociálna interakcia ľudí

@zmrzlinka8 bežne áno, ale nie správne, sú to sociálne médiá nie siete ;) pekný deň

Strana
z3