icon

Zrkadlo verzus fotka. Čo ukazuje pravdu o vzhľade?

6. okt 2025

Niekedy ráno sa na seba pozriem a vravím si, že fajn, môže byť. A potom sa uvidím na fotke a som zhrozená! Tak neviem, čomu veriť... Snáď som len nefotogenicka. Lebo potom už môžem byť len škaredá.

Strana
z4
unicornlady
6. okt 2025

fotka musí byť robená z dobrého uhla, trošku z výšky foť

biba_18
6. okt 2025

fotka skresľuje

wolf_
Autor odpoveď zmazal
biba_18
6. okt 2025

@wolf_ na fotkách to reálnejšie určite nie je nakoľko je to 2D 🙂 nehovoriac o rôznych fokusoch ktoré skresľujú obraz ... 🙂 viď selfie ..

anonym_63b0ff
6. okt 2025

Poznáte niekto Júliu Hečkovú? Bola podľa vás pekná žena za mladi? Len ma to zaujíma, na fotkách. Keby vám niekto povedal, že vyzeráte ako ona, lichotilo by vám to alebo by sa vás to dotklo?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
biba_18
6. okt 2025

mne sa ona celkom páčila. bola to kočka

anonym_4edce8
6. okt 2025

hlavne treba z toho vynechať foto z občianskeho, Tam skoro každý vyzerá, ako pár minút pred infarktom

anonym_4edce8
6. okt 2025
@anonym_63b0ff

Poznáte niekto Júliu Hečkovú? Bola podľa vás pekná žena za mladi? Len ma to zaujíma, na fotkách. Keby vám niekto povedal, že vyzeráte ako ona, lichotilo by vám to alebo by sa vás to dotklo?

@anonym_63b0ff mäa by to urazilo

biba_18
6. okt 2025

@anonym_4edce8 ja tam vyzerám ako o 15 rokov staršia recidivistka na úteku 😂

ivinkapink
6. okt 2025
@biba_18

@anonym_4edce8 ja tam vyzerám ako o 15 rokov staršia recidivistka na úteku 😂

@biba_18 🤣

zuzanita1609
6. okt 2025
@anonym_4edce8

hlavne treba z toho vynechať foto z občianskeho, Tam skoro každý vyzerá, ako pár minút pred infarktom

@anonym_4edce8 alebo tá taká foto,keď niekoho zadržia a ide do väzenia 😅.

majamat
6. okt 2025

tu nie je problem co vidis,a le aky zaver si z toho urobis. ako to vnimas.

anonym_63b0ff
6. okt 2025
@anonym_4edce8

@anonym_63b0ff mäa by to urazilo

@anonym_4edce8 aj mna, a kamoska to nevedela pochopit a urobila zo mna netykavku urazlivu.

biba_18
6. okt 2025

@anonym_63b0ff lebo ona ti to možno hovorila ako lichôtku alebo iba prostý fakt. urážať sa za to že niekomu niekoho pripomínaš?? 😲

viestta
6. okt 2025
@anonym_4edce8

@anonym_4edce8 ja by som skor povedala ze na tych fotkach vyzera kazdy akoby ju zhotovovali na pitevni

anonym_63b0ff
6. okt 2025
@biba_18

@anonym_63b0ff lebo ona ti to možno hovorila ako lichôtku alebo iba prostý fakt. urážať sa za to že niekomu niekoho pripomínaš?? 😲

@biba_18 ale ja sa na nu nepodobam, ani nahodou. Jej frajer ( zenaty muz) videl moju fotku nejaku a povedal, ze vraj som ako Julia Heckova. No neviem, mna osobne prirovnavaju tvarou a vlasmi uz dlhe rokyzadok taky nemam chvalabohu. A ona mi prisla skodoradostne povedat, co jej milenec o mne povedal. Pozrela som sa na nu a mna sa to dotklo.

zuzanita1609
6. okt 2025

Ja sa zas ževraj podobám raz na "Mejkpísovú" z toho britského seriálu čo dakedy chodil v tv,alebo aj na speváčku z Blondie,ba už som bola aj Adela 🤭. Tiež podľa uhla pohľadu 😅.

majamat
6. okt 2025

jej, dobra tema, mne hovoria, ze vyzeram ako Lady Gaga, ci Anča Lenox.

majamat
6. okt 2025

teda aj skor nazivo, na foto to tak viditelne nie je.

anonym_60412c
6. okt 2025
@anonym_63b0ff

@biba_18 ale ja sa na nu nepodobam, ani nahodou. Jej frajer ( zenaty muz) videl moju fotku nejaku a povedal, ze vraj som ako Julia Heckova. No neviem, mna osobne prirovnavaju tvarou a vlasmi uz dlhe rokyzadok taky nemam chvalabohu. A ona mi prisla skodoradostne povedat, co jej milenec o mne povedal. Pozrela som sa na nu a mna sa to dotklo.

@anonym_63b0ff mat tvoje problemy a trumpove miliony 🙂

no neviem co mala tato story znamenat, ale uz o tebe vieme, ze tvoja skodoradostna kamoska spava so zenatym muzom a tomu sa bud pacis alebo nepacis 🙂 neviem celkom presne
end of story? ci este bude dake pokracovanie? mimo temy o zrkadle a fotke? daj este daco

rozculena
6. okt 2025
@zuzanita1609

Ja sa zas ževraj podobám raz na "Mejkpísovú" z toho britského seriálu čo dakedy chodil v tv,alebo aj na speváčku z Blondie,ba už som bola aj Adela 🤭. Tiež podľa uhla pohľadu 😅.

@zuzanita1609 Mejkpísovú som milovala,chcela som tak vyzerať,túžila som márne po takom účese,a strašne sa mi páčilo,ako sa obliekala😍

anonym_134e58
6. okt 2025

@anonym_autor dôvod, prečo sa vyhybam foteniu za každú cenu. Jedine ja sama môžem seba fotiť. V zrkadle vyzerám ok, na fotke des.

anonym_ece32e
6. okt 2025

@anonym_autor Zrkadlo si myslím

marca12
6. okt 2025

@anonym_autor Ja dufam,ze pravdu ukazuje zrkadlo. Lebo na fotkach vyzeram otrasne.

wilkova
6. okt 2025
@marca12

@anonym_autor Ja dufam,ze pravdu ukazuje zrkadlo. Lebo na fotkach vyzeram otrasne.

@marca12 Úplne s tebou súhlasím 👍

anonym_4edce8
6. okt 2025
@viestta

@anonym_4edce8 ja by som skor povedala ze na tych fotkach vyzera kazdy akoby ju zhotovovali na pitevni

@viestta tak to je úplne presné, ja tmavá, som tam taká bledá akoby ma fakt vytiahli zo zásuvky s lístčkom na palci nohy 😂

anonym_b3bea7
6. okt 2025

@anonym_autor pokiaľ to nieje takto, tak si ok.

slovakboy
6. okt 2025

@anonym_autor al nemáš súmernú tvár, tak si zvyknutá na svoj obraz v zrkadle. Ten na fotke je stranovo obrázený a nie si s ním stotožnená. Niečo podobné vidíš, ak sa pozrieš do odrazu od dvoch zrkadiel natočených pod uhlom. Každý obraz sa vždy stranovo obráti a ty sa vidíš tak ako ťa vidia ľudia. Dobrá správa je, že tak ako ty si zvyknutá na svoj obraz v zrkadle, tak sú ľudia zvyknutí na jeho stranové otočenie.

autumn1
6. okt 2025

V zrkadle sa vidíš zrkadlovo-skreslene, na fotke sa vidíš tak ako ťa vidí ktokoľvek iný. Takže realitu zobrazujú fotky. Jednoducho keď prirodzene viac času tráviš pozeraním do zrkadla pri úprave vzhľadu tak mozog ťa tak vníma a tvoj obraz si zapamätá zrkadlovo.

Strana
z4