AI a jej poznatky o tvojom zdravotnom stave
Dnes mi z ničoho nič prišlo veľmi zle od žalúdka. Potom som išla na WC, ale potom absolútne nič. Tak som sa spýtala AI, čo by to mohlo byť.
AI mi vysvetlila viacero možných diagnóz vrátane krátkodobého letného vírusu, ale nakoniec to zaklincovala.
Asi pred dvoma týždňami som písala svojmu obvodnému lekárovi ohľadom liečby mojej leukémie.
AI nakoniec dodala: „Vzhľadom na tvoju leukémiu a zníženú imunitu si kontroluj teplotu. Ak by si mala teplotu nad 38 °C, ihneď kontaktuj svojho onkológa.“
Pritom som pri otázke o hnačke ani slovom nespomenula svoju leukémiu.
Ai si pameta vsetky tvoje prispevky s nim.Uklada si to do pamäte.
Vsetky prispevky, ktore riesis vo svojom ucte pod ktorym si prihlasena si pamata. Ma to ako “zložku” informacii, ktore doň naleješ a on sa ich o tebe naučí, aby ti lepšie vedel odpovedať. Neboj sa, AI ťa nesleduje 😀
Pozri si ulozene chaty urcite musis tam mat nieco o diagnoze. Netreba z jedneho chatu sirit hoaxy.
Žiadne sledovanie len si písala z rovnakého účtu ako predtým alebo dokonca v rovnakej aplikácii.
Pozri si ulozene chaty urcite musis tam mat nieco o diagnoze. Netreba z jedneho chatu sirit hoaxy.
@anonym_c3f319
Sorry ja nesirim hoaxy som len prekvapena lebo som par tyzdnov dozadu porovnavala chemoterapiu s cielenou terapiov a teraz som pytala o letnej hnacke ja som sa nepytala nic o leukemii, dobre vediet ze to maju ulozene.🙂
@anonym_c3f319
Sorry ja nesirim hoaxy som len prekvapena lebo som par tyzdnov dozadu porovnavala chemoterapiu s cielenou terapiov a teraz som pytala o letnej hnacke ja som sa nepytala nic o leukemii, dobre vediet ze to maju ulozene.🙂
@anonym_autor "AI vas sleduje" vobec ten nazov nie je formulovany ako hoax. A pokial je to AI gemini moze mat okrem predoslych chatov pristup aj k inym aplikaciam od google ako gmail, youtube, chrome atd. zalezi ako mas nastavenu ochranu sukromia.
musis do nastavenia a tam zaklikat aby sa predchadzajuce konverzacie neukladali .. inak si pamata vsetko ... a sledujete aj google, facebook a ine socialne siete...
musis do nastavenia a tam zaklikat aby sa predchadzajuce konverzacie neukladali .. inak si pamata vsetko ... a sledujete aj google, facebook a ine socialne siete...
@anonym_2e4328
Dakujem, ale v tomto pripade ma ani nenapadlo ze dovod hnacky z nicoho nic moze byt aj leukemia
@anonym_autor AI zbiera a ukladá všetky dáta, takže áno sme sledovaní.
@anonym_2e4328
Dakujem, ale v tomto pripade ma ani nenapadlo ze dovod hnacky z nicoho nic moze byt aj leukemia
@anonym_autor keby ta tonapadlo nepytas sa ai ... ten si to dal dokopy
Údaje, údaje a zase údaje. Myslíte ze FB, Insta, tic toc, Google a podobne o nás už roky nezbiera údaje? Na svete je pár obrovských úložisk, kde su o nás komplet vedené všetky informácie. Majú naše digitálne dvojča a presne vedia, ako sa zachovame v prípade nejakej udalosti. Naše súkromie už dávno nie ne naše. Kazdy jeden ťuk do mobilu či klávesnice je zaznamenaný.
Ten kto vie, právom sa obáva toho, čo čoskoro príde.
@anonym_autor keby ta tonapadlo nepytas sa ai ... ten si to dal dokopy
@anonym_2e4328
AI odpoved nebola agresivna ani strasiaca len skonstatovala vzhladom na tvoju diagnozu mas znizenu imunitu a barzco sa na teba nalepi.
@anonym_c3f319
@anonym_autor AI si pamata dokym to cielene nevymazes, to vlakno
A aku AI si pouzila GPT alebo Claude alebo Gemini? Vo vsetkych menovanych si vies pamat vypnut - nedovolit jej pamatat si medzi konverzaciami. Treba pohladat v nastaveniach.
Údaje, údaje a zase údaje. Myslíte ze FB, Insta, tic toc, Google a podobne o nás už roky nezbiera údaje? Na svete je pár obrovských úložisk, kde su o nás komplet vedené všetky informácie. Majú naše digitálne dvojča a presne vedia, ako sa zachovame v prípade nejakej udalosti. Naše súkromie už dávno nie ne naše. Kazdy jeden ťuk do mobilu či klávesnice je zaznamenaný.
Ten kto vie, právom sa obáva toho, čo čoskoro príde.
@arek00 A co pride coskoro? Nepytam sa to ako vysmech alebo rypanie,ale zaujima ma to.

@anonym_autor musela si sa jej pytat nieco ohladne leukemie, lebo inak by si to nevymyslela.