Ako chrániť deti pred nebezpečím na sociálnych sieťach?
Ahojte rodičia, mám dlhodobo problém s jedným pánom u nás v obci. Už som to riešila na obecnom úrade a aj na Úrade pre ochranu osobných údajov a neviem kam sa mám obrátiť. Tento obyvateľ "Peter Blubla" sa pasuje za nejakého fotografa a pri rôznym príležitostiach fotí a natáča deti v obci. Obec mi povedala, že nie je zamestnancom obce a viem, že s obcou ako takou nemá nič spoločné. Mám ale pocit, že je to nejaký pedofil. Už som bola s tým aj na Polícii ale keďže tí chcú nejaké dôkazy, obraciam sa na vás. Na facebooku a aj súkromne som ho vyzvala na zmazanie videa s mojími deťmi, kde je popis "Už nám pevne visí!". -
Veď si to pozrite. Neviem, čo mám robiť ale nie som ochotná ohrozovať život môjho syna s takýmto videom na youtube. Tento Blubla tieto videa detí postuje aj na Facebooku. Toto je jeho FB profil: https://www.facebook.com/peter.blubla.9 Začínam byť zúfalá. Pripájam screenshot YouTube videa a aj fotku toho Blublu. Rodičia, prosím poraďte mi čo mám robiť a ako ochrániť syna pre takýmto pedofilom.
chalani su dost velky na to aby vedeli ze sa nemaju dat natacat cudzim clovekom ... ako matka si s nim uz davno mala mat rozhovor .. tu mas step by step sice fb ale youtube to ma rovnako https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/video-dietata-na-facebooku-bez-suhlasu-rodica/
Prepáč ale toto sú už dosť veľké deti, aby sa vedeli ohradiť voči veciam, ktoré sú nevhodné alebo pre ne nepríjemné. Skôr by som riešila to, že chlapci na túto sprostosť pristali.
Neuc svoje deti, že ich furt niekto ochráni, uč svoje deti premýšľať, brániť sa a najskôr myslieť až potom konat
Nechápem čo je na tomto videu zlé, veľmi pekné video.
Ja keď som bola dieťa tak nás zo školy zobrali "hrať" vagabundov, natáčali nás na kameru ako rozhadzujeme odpadky a robíme zle a potom to pustili do televízie ako ilustračné zábery. Rodičia o tom ani nevedeli, až keď mame začali vyvolávať kamarátky že ma videli v telke ako ma "načapali" že znečisťujem životné prostredie. A čo mala zažalovať školu? Televíziu? V podstate zneužili to že sme boli deti a nevedeli sme aké budú dôsledky, brali sme to ako hru. Áno toto sa vždy dialo a neznamená to hneď že celý filmový štáb vrátane učiteľov boli pedofili. Nechcem sa pána zastávať, ale je to zjavne stará škola a toto video mi príde úplne v pohode a ani by som to neriešila. Maximálne vysvetlila synovi nech to viac nerobí.
No ja neviem, ale ja by som sa k videí tvojho syna nikdy nedopatrala, ale teraz si mi ho pekne naservírovala
Tak neviem či ďakujem či čo
Netreba robiť žiadne hystericke výstupy na sociálnych sietiach, stačila mala porada s právnikom ako postupovať ďalej
A veľmi fajn video. Pán urobil fajn prácu
No ja neviem, ale ja by som sa k videí tvojho syna nikdy nedopatrala, ale teraz si mi ho pekne naservírovala
Tak neviem či ďakujem či čo
Netreba robiť žiadne hystericke výstupy na sociálnych sietiach, stačila mala porada s právnikom ako postupovať ďalej
A veľmi fajn video. Pán urobil fajn prácu
@anonym_88eda7 Tiež si myslím že veľa poprasku kvôli ničomu. Video sa mi páči a nevidím na ňom nič pedofilné. Pani by to skôr mala najprv prejsť so svojim psychológom, až potom s právnikom.
@anonym_88eda7 Tiež si myslím že veľa poprasku kvôli ničomu. Video sa mi páči a nevidím na ňom nič pedofilné. Pani by to skôr mala najprv prejsť so svojim psychológom, až potom s právnikom.
@sisamisaaa dajaka hystericka je
@sisamisaaa dajaka hystericka je
@anonym_88eda7 Akože na Slovensku aby sa človek bál aj vytiahnuť foťák na verejnosti lebo nejaká hysterická mamička vám vytrhá vlasy...
@alenaadamovicova pozrela som to video. Ty si uplne mimo ked na zaklade tohto obvinujes pana z pedofilie. Deti zavesili blby kybel na vahadlovu studnu. Cela obnova vahadlovej studne je pekny pocin a pekne je, ze sa do toho zapolili aj deti.
Ja byt na mieste toho pana a citat co tu o nom vypisujes, tak na teba podavam trestne oznamenie za ohovranie a krive obvinenie.