Má mužská obriezka význam v prípade kolapsu civilizácie?
Čo si myslíte o tomto videu ?
Ja si myslim, ze tento pan si uz davno (ak niekedy) nezasukal. Ocividne mu staci rozoberat dopodrobna detaily o kuzicke stacia k sexualnemu uspokojovaniu. Ale ze sa nasiel niekto, kto ho sleduje a riadi sa jeho radami, tak to ma uplne sokovalo.
P. S. Video som nedopozerala, je to des.
Ja si myslim, ze tento pan si uz davno (ak niekedy) nezasukal. Ocividne mu staci rozoberat dopodrobna detaily o kuzicke stacia k sexualnemu uspokojovaniu. Ale ze sa nasiel niekto, kto ho sleduje a riadi sa jeho radami, tak to ma uplne sokovalo.
P. S. Video som nedopozerala, je to des.
@lindusss2016 Ide skôr o komunitu prepperov, ktorí sa snažia pripraviť, ak by vypukla nejaká neočakávaná udalosť (napr. ozbrojený konflikt alebo nebodaj 3. svetová vojna).
@lindusss2016 Ide skôr o komunitu prepperov, ktorí sa snažia pripraviť, ak by vypukla nejaká neočakávaná udalosť (napr. ozbrojený konflikt alebo nebodaj 3. svetová vojna).
@anonym_autor no to je asi aj ich zbozne prianie, lebo v pripade, ze na zemi ostanu len posledni ludia, tak aj takito podivin ma zrazu sancu si najst partnerku aspon na ten zasun 🙈
@anonym_autor a ako praludia, ktori - uznaj - boli majstri v preziti... alebo indiani prezili tak dlho bez obriezky?...
@anonym_autor no to je asi aj ich zbozne prianie, lebo v pripade, ze na zemi ostanu len posledni ludia, tak aj takito podivin ma zrazu sancu si najst partnerku aspon na ten zasun 🙈
@lindusss2016 Ale zase ak by vypli vodu, tak obrezany muž má väčšiu šancu prežiť ako neobrezany. Hygiena je pri obriezka lepšia.
@lindusss2016 Ale zase ak by vypli vodu, tak obrezany muž má väčšiu šancu prežiť ako neobrezany. Hygiena je pri obriezka lepšia.
@anonym_autor urcite toto je ta vec, co ho zachrani 🤣 neviem, ako mohli ludia prezit cely spinavy stredovek... Keby vypli vodu, bude ta viac trapit, ci mas co pit, ako to, ci mas cisteho vtaka 🙈 bezdomovci sa neumyvaju vobec, predpokladam, ze ani obrezani nie su a napriek tomu necelia infekciam mocoveho traktu... Toto je taka zlatanina, ze clovek uz s priemernou inteligenciou sa tym nebude ani zaoberat
@anonym_autor, ja si myslím, že má menšiu šancu na prežitie, kanibalom myslím bude chutiť viac čistý párok, ktorý nebudú musieť šúpať 😁
Mimochodom, ak vypnú vodu, vždy sa dá prevariť voda z najbližšej mláky v ohnisku v nejakom hrnci a umyť sa.
@anonym_autor, ja si myslím, že má menšiu šancu na prežitie, kanibalom myslím bude chutiť viac čistý párok, ktorý nebudú musieť šúpať 😁
Mimochodom, ak vypnú vodu, vždy sa dá prevariť voda z najbližšej mláky v ohnisku v nejakom hrnci a umyť sa.
@cutespider To nie je pravda. Aj preverená voda môže šíriť infekcie. A čo ak nebude mať muž zápalky/ zapaľovač na ohriatie vody? Ak by vypukla kríza a vypnú elektriku, vodu, atď, tak by obriezka mohla pomôcť, nie? Prepperi musia byť pripravení na všetko.
Nabudúce možno môže natočiť video o tom či potom keď sa muži dajú hromadne obrezať sa tie predkožky budú dať usušiť a predávať ako sušené mäso na žuvanie? Však zvieratá budú zrejme už v nebíčku a jesť sa musí. 😂😂
@anonym_autor urcite toto je ta vec, co ho zachrani 🤣 neviem, ako mohli ludia prezit cely spinavy stredovek... Keby vypli vodu, bude ta viac trapit, ci mas co pit, ako to, ci mas cisteho vtaka 🙈 bezdomovci sa neumyvaju vobec, predpokladam, ze ani obrezani nie su a napriek tomu necelia infekciam mocoveho traktu... Toto je taka zlatanina, ze clovek uz s priemernou inteligenciou sa tym nebude ani zaoberat
@lindusss2016 V stredoveku umierali ľudia ako muchy, kto mal 30, tak bol už starý. A bezdomovci majú všelijaké zdravotné problémy, vrátane infekcií močového traktu.
@cutespider To nie je pravda. Aj preverená voda môže šíriť infekcie. A čo ak nebude mať muž zápalky/ zapaľovač na ohriatie vody? Ak by vypukla kríza a vypnú elektriku, vodu, atď, tak by obriezka mohla pomôcť, nie? Prepperi musia byť pripravení na všetko.
@anonym_autor, ak nebude mať prístup k ohňu, tak ho pravdepodobne nebude trápiť jeho špinavý bimbas, lebo bude umierať na dehydratáciu z hnačiek, keďže bude piť vodu priamo z mláky/potoka/rieky
@lindusss2016 V stredoveku umierali ľudia ako muchy, kto mal 30, tak bol už starý. A bezdomovci majú všelijaké zdravotné problémy, vrátane infekcií močového traktu.
@anonym_autor ale neumierali na spinave penisy
@anonym_autor ale neumierali na spinave penisy
@lindusss2016 To nevieš, nežila si vtedy.
@lindusss2016 To nevieš, nežila si vtedy.
@anonym_autor ale zijem teraz. Infekcie mocovych traktov nie su ten najvacsi problem a rozhodne obriezka nie je nieco, co by ta zachranilo v postapokalyptickom svete 🤭
BTW omnoho vacsim problemom stredoveku boli napr.zapaly pluc, zapalene rany, rozne virusy, atd.
O infekciach mocoveho traktu viem dost. Na toto ma omnoho vacsi vplyv morfologia daneho jedinca ako hygiena. Ano, ak ma niekto patologiu, musi dodrziavat prisnejsiu hygienu. Ale pre normalne vyvinuteho jedinca nehra rolu, ci predkozku ma alebo nie. Rozhodne sa nefixuj na to, ze taketo nieco ta zachrani.
@anonym_autor skôr otrcis kopytá z toho, že budeš piť nakazenu vodu ako z toho, že nebudeš mať umyteho vtaka. Keď nebude voda vo vodovodné, bude ta viac trapit smäd ako tvoj neumyty vták.
Ozaj, oheň sa dá založiť aj bez zapalok, to sa nauč, je to pre prežitie dolezitejsie ako umývanie vtaka
On je prepper od toho že mu preplo? Inak na prvý pohlad som myslela že to je Rosenberg 🤭
@anonym_autor skôr otrcis kopytá z toho, že budeš piť nakazenu vodu ako z toho, že nebudeš mať umyteho vtaka. Keď nebude voda vo vodovodné, bude ta viac trapit smäd ako tvoj neumyty vták.
Ozaj, oheň sa dá založiť aj bez zapalok, to sa nauč, je to pre prežitie dolezitejsie ako umývanie vtaka
@anonym_743dc3 taku epizodu asi prepper este nenatocil, kde by ich aj nieco naucil, ale verim, ze to do tej apokalypsy stihnu 🤭
Pokiaľ viem tak telo (aspoň teda to moje, síce ženské, ale na účely pozorovania mi stačí) je samočistiace. Pán si brynzdu za kožkou môže odstrániť aj manuálne. Keby bol taký prepper, tak by vedel ktoré voľne rastúce bylinky pomáhajú na zápal, kde rastú brusnice, ktoré sú známe svojim účinkom na močový trakt, alebo by len jednoducho nevláčil toho svojho bimbasa vystrčeného po blate a nestrkal kade tade a žiadne infekcie by nemal.
Celkovo nechápem toto zmýšľanie, sadne si na zem do tureckého sedu a "Hm, hm, hm, no čo by som ešte...á, odrežem si z penisu, to ma zachráni".
@anonym_autor A k čomu by mala obriezka v takom prípade pomôcť? Budeš menej smädný?

ze mu omylom odrezali nieco ine...