Ako vypnúť otravné spamové reklamy?
Prosim poradte, uz zo zufalstva som ani dva dni nebola na mk, lebo to sa neda nic citat vkuse kazdu sekundu reklama cez celu obrazovku. Dakujem
ja neviem. ja nemam ziadne reklamy na celu obrazovku
Pokial nemas nainstalovany v mobile napriklad Adblock, tak ano, uz to nechali zajst do krajnosti s tymi reklamami.
V mobile je MK uz takmer iba suvisla retaz reklam, ktore kazdu chvilu vyskakuju zhora, zdola, aj cez celu obrazovku. Ak ich pozatvaram, tak sa do par sekund zrestartuju a spustia sa nanovo.
Zvukove idu na repete. Da sa len stiahnut zvuk na mobile.
Mne to nevadi. Pomaha mi to pomaly sa zaujimat viac o ine platformy.
Pokial nemas nainstalovany v mobile napriklad Adblock, tak ano, uz to nechali zajst do krajnosti s tymi reklamami.
V mobile je MK uz takmer iba suvisla retaz reklam, ktore kazdu chvilu vyskakuju zhora, zdola, aj cez celu obrazovku. Ak ich pozatvaram, tak sa do par sekund zrestartuju a spustia sa nanovo.
@moonlight1210 presne ako pises, uz je to neunosne a prestavam chodit na tuto platformu
dala som si appku proti reklamam aj do mobilu, na desktope mam adblocker tiez, takze ziadne reklamy nikde nevidim 🙂
nám niečo blokuje reklamy na not.,len zas počítaj s tým že sa do niektorých článkov ani nedostaneš.
mi vyhodí na obrazovku že si mám odinšt. blok. reklám. a skončila som.
nám niečo blokuje reklamy na not.,len zas počítaj s tým že sa do niektorých článkov ani nedostaneš.
mi vyhodí na obrazovku že si mám odinšt. blok. reklám. a skončila som.
@moonlight1210 na pc nemam reklamy, ale na mobile hroza, ako pises viac casu to donuti cloveka travit cas inde, nechapem, ze to nechali zajst tak daleko az k obtazovaniu citajucich
dakujem za rady, vyskusam
@anonym_1af218 pre konkrétne stránky vieš nastaviť povoliť reklamy a potom si prečítaš, nemusíš nič odinštalovať
@anonym_53932e ďakujem. vyskúšam.

@anonym_autor Neviem ktory prehliadac blokuje nejake reklamy alebo si stiahni program/ appku na blokovanie reklam. Ale nemusi to fungovat na vsetky reklamy aj tak.