icon

Budúcnosť Modrého koníka a smūtok

Včera o 20:03

Co myslite, aky bude odteraz Modry konik, ked najaktivnejsie nicky prestanu prispievat? Bude to lepsie alebo horsie forum? Da to priestor prejavit sa inym nickom, ktore boli doteraz utiahnute? Alebo to tu cele zosmutnie?

anonym_8d1b13
Včera o 20:31
@anonym_bdcbc7

je tu mnoho inych nickov, do ktorych by ste sa mohli tiez obut..nechapem, preco mate potrebu do toho stale rypat..fakt nemate nic ine na praci🤦

@anonym_bdcbc7 a čo ťa to se*ie, však choď ďálej ak nemáš čo k tomu a máš pokoj. tiež sa nevyjadrujem k témam ktoré ma nezaujímajú.

anonym_8d1b13
Včera o 20:32
@anonym_b71b67

@anonym_8d1b13 ja tiež využívam anonym, lebo tu ťa zlynčujú v diskusii aj pri otázke kvalitného rúžu alebo pracieho prášku. 🤦‍♀️ Niektoré nicky tu boli super a odišli. A tie čo boli drzé ako opice a aj hlúpe tu stále pôsobia. Ja tiež obmedzujem diskusie. Viac čítam, čo sa tu deje.

@anonym_b71b67 ako anonym tu môžeš písať koľko chceš. Niektoré nicky tu úplne vymysli - píšu radšej ako anonym

danielahamar
Včera o 20:32
@anonym_autor

@anonym_autor Na inom fore sme dosiahli zablokovanie nebezpecneho nicku a potom uz bola nuda. Teraz tam skoro nikto uz nepise.

@anonym_autor každé fórum raz upadne, voľakedy bol super mimibazar👍😉

doriiis
Včera o 20:33

Neprezivate to nejako moc? 😆

anonym_5b0bed
Včera o 20:33

ja by som aj bola rada keby konik zanikol, siel do utlmu lebo podla mna tu extra nikomu nepomozeme

anonym_8d1b13
Včera o 20:35

Ja sa pamätám na jednu kočku ktorá bola ekonómka, dávala rady. Ale pohádala sa kde s kým a každú hádku chcela vyhrať.
. Mk ju vyhodil, dala si nový nick - ale aj tak zas ju vyhodil. možno tu je zas, len o nej už neviem.

anonym_8d1b13
Včera o 20:36
@anonym_5b0bed

ja by som aj bola rada keby konik zanikol, siel do utlmu lebo podla mna tu extra nikomu nepomozeme

@anonym_5b0bed Však môžeš požiadať o zrušenie účtu, MK to prežije.

anonym_5b0bed
Včera o 20:37
@anonym_8d1b13

Ja sa pamätám na jednu kočku ktorá bola ekonómka, dávala rady. Ale pohádala sa kde s kým a každú hádku chcela vyhrať.
. Mk ju vyhodil, dala si nový nick - ale aj tak zas ju vyhodil. možno tu je zas, len o nej už neviem.

@anonym_8d1b13 ano viem o kom hovoris je tu znova lebo ved zavislost na mk aj vraveli baby aky ma nick ale nepamatam si uz

anonym_0a3a43
Včera o 20:39

Pre mna teda MK nerovna sa viestta (ak tato tema smerovala sem). Je tu xy ludi, to, ze niekto odide, ani nezaregistrujem. Bohuzial, ale tento hon na viesttu registrujem a nedokazem pochopit, co za prazdny zivot musia mat tie osoby, ktore maju neustalu potrebu do toho rypat a ktore ju tu doslova sikanuju. Vlastne, neviem pochopit, ako sa to vobec niekoho mohlo dotknut, ze z nejakeho nicku tu pise viac osob. Tie osoby, ktorych sa to nejakym sposobom dotklo, su za mna psychicky labilne jedince a cudujem sa, ze ich je tu tolko. Na zaklade toho, co sa tu tie posledne dni deje a ake je tu toxicke prostredie, tu tiez obmedzim aktivitu.

anonym_b71b67
Včera o 20:41
@anonym_0a3a43

Pre mna teda MK nerovna sa viestta (ak tato tema smerovala sem). Je tu xy ludi, to, ze niekto odide, ani nezaregistrujem. Bohuzial, ale tento hon na viesttu registrujem a nedokazem pochopit, co za prazdny zivot musia mat tie osoby, ktore maju neustalu potrebu do toho rypat a ktore ju tu doslova sikanuju. Vlastne, neviem pochopit, ako sa to vobec niekoho mohlo dotknut, ze z nejakeho nicku tu pise viac osob. Tie osoby, ktorych sa to nejakym sposobom dotklo, su za mna psychicky labilne jedince a cudujem sa, ze ich je tu tolko. Na zaklade toho, co sa tu tie posledne dni deje a ake je tu toxicke prostredie, tu tiez obmedzim aktivitu.

@anonym_0a3a43 nemusia byť tie osoby psychicky labilné. Len nezachytili celý kontext okolo viesty, nevedia čo stalo. A úprimne, ona bola jedna z mála, ktorá reagovala trefne a k veci. A pravdivo.

anonym_8d1b13
Včera o 20:43
@anonym_b71b67

@anonym_0a3a43 nemusia byť tie osoby psychicky labilné. Len nezachytili celý kontext okolo viesty, nevedia čo stalo. A úprimne, ona bola jedna z mála, ktorá reagovala trefne a k veci. A pravdivo.

@anonym_b71b67 napísala si to veľmi dobre a trefne

anonym_8d1b13
Včera o 20:43
@anonym_0a3a43

@anonym_0a3a43 kľudne

anonym_a15530
Včera o 20:47

ved tu klamala teda jej mama skoro 10 rokov to sa zda niekomu normalne? a klamali by doteraz.Takze viestta nie je ani zahradkarka ktovie ci na tu zahradku ich aj chodi jedine tak jej mama asi.Hackovat tiez asi nehackuje vlastne asi sa ani nerozumie do nicoho co tu popisala jej mama.Viestta tu mozno popisala par viet ostatne vsetko bola pani Zitka.Tam ide o to klamstvo ani nie o viesttu samotnu.Toto zeny podla mna tak zere a nevedia to stravit

anonym_a83e5d
Včera o 20:51

zivot nieje internet a fakove "kamosky" ked zanikne kon - co nezanikne - ludia zistia,ze maju kopu volneho casu a budu sa mozno viac venovat sebe .. kezby .. ale zablokovane niky sa tu zjavia znova a znova.. rovnako ako nove uzivatelky pribudnu .. kopa dalsich porodi a podobne.. jedna webka zanikne a dalsia vznikne ...kiezby padol internet na celom svete aspon na par rokov.. taka ocista ludstva by bolo nieco neocenitelne ..

anonym_a83e5d
Včera o 20:52
@anonym_a15530

ved tu klamala teda jej mama skoro 10 rokov to sa zda niekomu normalne? a klamali by doteraz.Takze viestta nie je ani zahradkarka ktovie ci na tu zahradku ich aj chodi jedine tak jej mama asi.Hackovat tiez asi nehackuje vlastne asi sa ani nerozumie do nicoho co tu popisala jej mama.Viestta tu mozno popisala par viet ostatne vsetko bola pani Zitka.Tam ide o to klamstvo ani nie o viesttu samotnu.Toto zeny podla mna tak zere a nevedia to stravit

@anonym_a15530 neklamala- nikde nenapisala o koho sa jedna.. nepisala ci je mama ci dcera .. nepisala mena .. len radila.. bola otravna -nemala som ju rada...ale radila a bola ... viesta nieje meno - je to len profil .. zas netreba si vsetko brat osobne

anonym_5b0bed
Včera o 20:54
@anonym_a83e5d

@anonym_a15530 neklamala- nikde nenapisala o koho sa jedna.. nepisala ci je mama ci dcera .. nepisala mena .. len radila.. bola otravna -nemala som ju rada...ale radila a bola ... viesta nieje meno - je to len profil .. zas netreba si vsetko brat osobne

@anonym_a83e5d klamala tym, ze spominala, ze ona sa neskryva za anonym

motylik2559
Včera o 20:59

@anonym_autor Ahoj, nic v zlom, ale to az takto ako si napisala prispevok prezivas? Je to len forum, nic viac nic menej. Niekto pride, niekto odide a je to kazdeho vec. Nepripustaj si to nejak velmi, toto urcite nie je na smutok. Ber to tak, ako to ide a budes mat svet krajsi🤷‍♀️🙂

anonym_185bc5
Včera o 20:59
@anonym_5b0bed

@anonym_a83e5d klamala tym, ze spominala, ze ona sa neskryva za anonym

@anonym_5b0bed všetky sme anonym. Aj ona bola. To,že mala fotku? A? Niektoré tu majú kríž,zemiaky,mačky,....a? Možno aj na mojom účte fičia dvaja.

autor
Včera o 21:02

@anonym_autor Pocuvajte a ako to bolo s profilom Viesta s jednym t. Ju vraj vtedy za nieco zablokovali. To bolo preco?

heidi4
Včera o 21:05
@anonym_8d1b13

@anonym_8d1b13 evittam ci tak nejak mala, milovala som ju, vzdy mi pisala z duse. Skoda jej tu, a jej druhy nick som ani nezaregistrovala uz, snad sa ma dobre

anonym_a83e5d
Včera o 21:08
@anonym_autor

@anonym_autor Pocuvajte a ako to bolo s profilom Viesta s jednym t. Ju vraj vtedy za nieco zablokovali. To bolo preco?

@anonym_autor viesta nick - chodila nan dcera spolu s mamou .. jej mama mala kedysi ucet zita ale bola zablokovana,tak sharovala jeden s dcerou .. ale viac na nom bola jej mama kedze je na dochodku a dcera len obcas nakukla ... v podstate ten nick prenechala mame - koniec zahade

heidi4
Včera o 21:09
@anonym_a83e5d

@anonym_autor viesta nick - chodila nan dcera spolu s mamou .. jej mama mala kedysi ucet zita ale bola zablokovana,tak sharovala jeden s dcerou .. ale viac na nom bola jej mama kedze je na dochodku a dcera len obcas nakukla ... v podstate ten nick prenechala mame - koniec zahade

@anonym_a83e5d pyta sa na nieco ine - nick Viesta, nie Viestta, co sa deje teraz kauza okolo toho :D

anonym_3fb281
Včera o 21:10
@anonym_5b0bed

@anonym_8d1b13 ano viem o kom hovoris je tu znova lebo ved zavislost na mk aj vraveli baby aky ma nick ale nepamatam si uz

@anonym_8d1b13
@anonym_5b0bed
To je stará známa melanta

anonym_a83e5d
Včera o 21:11
@heidi4

@anonym_a83e5d pyta sa na nieco ine - nick Viesta, nie Viestta, co sa deje teraz kauza okolo toho :D

@heidi4 nie- su dve viesty? to som teda uz nezachytila ani ja ...by mali zakazat zalozenie akehokolvek nicku s akoukolvek napodobneninou viesty

heidi4
Včera o 21:13
@anonym_a83e5d

@heidi4 nie- su dve viesty? to som teda uz nezachytila ani ja ...by mali zakazat zalozenie akehokolvek nicku s akoukolvek napodobneninou viesty

@anonym_a83e5d mam pocit, nieco sa mi velmi nepresne mari, ze povodna Viesta tu bola niekedy okolo r. 2020, ale vylucili ju z MK, tak si zalozila dalsi nick Viestta, o ktorom tu teraz debatia. Ja som si taketo kauzy nikdy velmi nevsimala, iba to okolo mna preletelo, nieco sa take dialo, spominam si velmi nejasne, snad niekto si spomenie viac :D (snad nehalucinujem no :D )... Ale ak sa pytas na zakladatelku, mala by to byt ta ista osoba, resp. teda asi dve tie iste

anonym_a83e5d
Včera o 21:15
@heidi4

@anonym_a83e5d mam pocit, nieco sa mi velmi nepresne mari, ze povodna Viesta tu bola niekedy okolo r. 2020, ale vylucili ju z MK, tak si zalozila dalsi nick Viestta, o ktorom tu teraz debatia. Ja som si taketo kauzy nikdy velmi nevsimala, iba to okolo mna preletelo, nieco sa take dialo, spominam si velmi nejasne, snad niekto si spomenie viac :D (snad nehalucinujem no :D )... Ale ak sa pytas na zakladatelku, mala by to byt ta ista osoba, resp. teda asi dve tie iste

@heidi4 ja som zachytila len vcerajsiu diskusiu o nej kt je uz zmazana a tam bolo ze jej mamy profil bol bloknuty a tak zacala chodit na jej .. kazdopadne je jedno pod akym nockom je kto .. aj atak je to len virtualne a ak niekto chce radu -moze pouzit google pripadne chat gpt a podobne ... je to len virtualny svet ... kde sa ludia striedaju .. zanikaju a znovu vznikaju

anonym_8d1b13
Včera o 21:16
@heidi4

@anonym_8d1b13 evittam ci tak nejak mala, milovala som ju, vzdy mi pisala z duse. Skoda jej tu, a jej druhy nick som ani nezaregistrovala uz, snad sa ma dobre

@heidi4 Máš dobrú pamäť. áno, bola to ona. Už tu nie je pár rokov Škoda jej.

heidi4
Včera o 21:20
@anonym_a83e5d

@heidi4 ja som zachytila len vcerajsiu diskusiu o nej kt je uz zmazana a tam bolo ze jej mamy profil bol bloknuty a tak zacala chodit na jej .. kazdopadne je jedno pod akym nockom je kto .. aj atak je to len virtualne a ak niekto chce radu -moze pouzit google pripadne chat gpt a podobne ... je to len virtualny svet ... kde sa ludia striedaju .. zanikaju a znovu vznikaju

@anonym_a83e5d vsak ano, ja som len reagovala na tvoju odpoved autorke, kedze ona sa pytala na iny nick a ty si pisala o inom :D aj ked teda rovnaka osoba/y za nim 🙂

autor
Včera o 21:22
@heidi4

@anonym_a83e5d vsak ano, ja som len reagovala na tvoju odpoved autorke, kedze ona sa pytala na iny nick a ty si pisala o inom :D aj ked teda rovnaka osoba/y za nim 🙂

@heidi4 To bude ta ista osoba. @viestta pisala ze ju tu blokli a bola predtym @viesta Ale uz neviem preco a ci vtedy blokli este dceru alebo uz matku

heidi4
Včera o 21:27
@anonym_autor

@heidi4 To bude ta ista osoba. @viestta pisala ze ju tu blokli a bola predtym @viesta Ale uz neviem preco a ci vtedy blokli este dceru alebo uz matku

@anonym_autor vsak ano, to som pisala aj ja. OsobY som myslela v tom zmysle, ze dcera a mama, po novom, ako bplo zistene. Tiez neviem detaily a dovody vylucenia, iba si pamatam, ze "operovala/i" tu pred tym pod Viesta nickom 🙂 tak som to cele myslela tiez, len som chcela vyssie anonymku usmernit, ze si sa pytala na ViesTu a ona ti odpovedala o ViesTTe