icon

Fotky detí v plienkach na internete: Áno alebo nie?

3. júl 2026

Ahojte zaujímala by má jedna vec ktorú riešime doma.
Posielate svoje deti v plienkach rodine ako fotky / pripadne dávate aj deti v plienke na online “Facebook” a podobne ?

Hole predpokladám nie

anonym_72b847
3. júl 2026

Bábätko v plienke áno, veď to je normálne, ale väčšie dieťa už nie

thereisabear
3. júl 2026

Online fotky nedávam, rodine v plienke veeeľmi výnimočne, možno párkrát sa stalo, ak vôbec, preferujem fotky v oblečení.

anonym_d097f8
3. júl 2026

Na fb žiadne fotky detí.

anonym_787144
3. júl 2026

Moje deti nemajú na fbc fotky s plienkou ani bez. Keď boli v takom veku svokrovci tlacitkovy mobil, a naši bývalí blízko tak som nemala dôvod posielať

anonym_a3724c
3. júl 2026

online fotky nedavam ziadne ked bude dostatocne vyspele nato aby pochopilo, co su socialne siete vtedy ho necham rozhodnut, ci chce byt tam alebo nie. Co sa tyka posielania fotiek do sukromnych sprav tiez velmi ovmedzene z rovnakeho dovodu. Ale v plienlach ma nikdy nenapadlo fotit 😂 ved stale dostane nieco navrch a pocas prebalovania je to posledne naco myslim

januska12323
3. júl 2026

Nikto príčetný nezverejní fotku vyzlečeného dieťaťa. Ak sa ti nezdá v poriadku zverejniť fotku seba v spodnom prádle a posielať to rodine asi to nebude v poriadku ani u detí, ktoré sa nevedia brániť, nie?

glorikarebeka
3. júl 2026
@januska12323

Nikto príčetný nezverejní fotku vyzlečeného dieťaťa. Ak sa ti nezdá v poriadku zverejniť fotku seba v spodnom prádle a posielať to rodine asi to nebude v poriadku ani u detí, ktoré sa nevedia brániť, nie?

@januska12323 no by si sa čudovala,že áno zverejní
Už len pri mori čo je holých detí
Tiež nedávam žiadne fotky

anonym_710486
3. júl 2026

Ani tak ani tak .Na Facebook nedávam deti vôbec ani nikde inde .Pre mňa je to citlivá záležitosť a myslím že malinké deti nemajú čo hľadať na sociálnych sieťach ale každý nech robí ako uzná za vhodné

januska12323
3. júl 2026
@glorikarebeka

@januska12323 no by si sa čudovala,že áno zverejní
Už len pri mori čo je holých detí
Tiež nedávam žiadne fotky

@glorikarebeka píšem príčetný, o takých ľuďoch si myslím svoje.

titla
3. júl 2026

Na socilanych sietach ani inych mediach nezverejnujem ziadne fotky. Fotky v plienke som tak max babkam poslala (obe respektuju nase prianie nezdielat nic dalej a ani nezverejnovat). Inak fotky deti si medzi kamoskami/rodinou posielame ale len v sukromnych konverzaciach. Oblecene samozrejme, ziadne chulostive situacie. Kamoska minule poslala fotku syna, ako sa kupe, ale bolo vidno len, ze je vo vani a na fotke bola jeho hlavicka a pliecka.

beronsche
3. júl 2026

@anonym_autor nie, žiadne fotky v plienke/ spodnom prádle/ plavkách nikdy nikomu neposielam.
Na soc.siete už dupľom nie, tam nedávam absolútne žiadne fotky deti.

mandzula
3. júl 2026

Ked som bola este mlada a v tejto oblasti velmi sprosta, dovolila som vtedajsiemu partnerovi posielat jeho mame fotky dietata v plienke. Mila svokra nam cela stastna dala vyrobit tricka s takouto fotkou. Nuz, ako hovorim, sprosta som bola.

biba_18
3. júl 2026

v prvom rade nemám fb. ak by som aj mala, žiadne fotky dieťaťa by som bez jeho súhlasu nezverejňovala. fotky v plienke som asi ani nemala urobené ...

anonym_36c8e5
3. júl 2026

Načo vešať fotky detí na net? Aj tak nikoho nezaujímajú a nikto si ich nepozerá.

klotildabazarik
3. júl 2026

@anonym_autor nie preco by som to robila, celé sociálne siete su blbost, ked chcu vidieť dieta nech pridu na návštevu

biba_18
3. júl 2026
@anonym_36c8e5

Načo vešať fotky detí na net? Aj tak nikoho nezaujímajú a nikto si ich nepozerá.

@anonym_36c8e5 okrem uchylakov 😒