icon

Zverejňovanie fotiek s partnermi na sociálnych sieťach: Je to dobrý nápad?

simonbrk
Včera o 23:11

Čo si myslíte o tom, keď niekto zverejňuje fotky so svojím partnerom na sociálne siete? Ja pri každom vzťahu dám aspoň jednu fotku na internet. Na profilovku. Dnes ma zastavila taká paní s otázkou, ktorá ma má na Facebooku už cez päť rokov s otázkou: ,,Videla som fotky s priateľom. To je už asi piaty, nie? Ja by som fotky nedávala." Je pravda, že som mala vzťahov niekoľko, ale trochu som sa zamyslela, že či je dobrý nápad vôbec zverejňovať naše fotky po tomto...

Strana
z2
martinmmartin
Včera o 23:23

co tym chces dosiahnut ze ich tam davas? Co presne to pre teba znamena? Co je ta potreba ukazovat to? Preco to ty robis a 99% ostatnych nie? Co je u teba ine?
Odtial sa odrazis ze ci je to dobry napad

simonbrk
autor
Včera o 23:36
@martinmmartin

co tym chces dosiahnut ze ich tam davas? Co presne to pre teba znamena? Co je ta potreba ukazovat to? Preco to ty robis a 99% ostatnych nie? Co je u teba ine?
Odtial sa odrazis ze ci je to dobry napad

@martinmmartin Je to len môj zvyk – Zverejniť všetko. To je tá závislosť na mobile v dnešnej dobe. 😅

anonym_6c3a4b
Dnes o 02:45

@simonbrk aj ja som na internete každý deň , napr na FB mám len prezývku fotky mesto nikdy nezverejňujem preto si väčšina myslí že som fake profil ale v dnešnej dobe sa treba chrániť
Tie fotky kolujú internetom ani nevieš kde všade
Ig mám zamknutý a potvrdím len ľudí čo poznám a na tiktoku je mi to jedno keďže súkromie si tam nedávam
Mne osobne príde zbytočne dávať na internet fotky ale zároveň poteší keď niekto z rodiny dá niečo hore a vidím čo robili a kde boli
Ale zas aj to má hranice
Súkromie by malo ostať pre seba a blízkych a nie cudzích

anonym_35480e
Dnes o 03:00

Nezverenejnujem fotky absolutne svojho partnera, ani ked som sa zoznamovala a stretavala s inymi muzmi. Ad1 tym muzom by som to neurobila, ad chranim si svoje sukromie. Nikto nemusi vediet, s kym sa teraz stretavam. Dolezite je, ze to vieme ja, on a nasi blizky. Aktualne mam jedneho partnera dlhsie obdobie 5r. Na FB nebola jedina nasa spolocna fotka - iba taka neutralna, kde bolo vidno nase nohy. Nemam tam cele meno, iba skratku a nemam tam ani svoju profilovu fotku. Celkovo svoju fotku som uverejnila za obdobie, od kedy som na FB asi 2x

anonym_399cc4
Dnes o 03:30

@simonbrk no tak vidíš, aj takýto dosah to ma. Ľudia vedia, ako striedas chlapov. Nerozumiem tiež, že niekto si toto vešia na sociálne siete. To si chceš už do konca života dať každého ďalšieho chlapa na internet? No ďakujem pekne, babky budú mať aspoň o čom rozprávať 😅

anonym_4aac1e
Dnes o 03:34

Lebo sa s tým strápňuješ. Robíš zo seba labilnú radodajku, aj keď možno počtom partnerov zvlášť nevynikáš, ale upozorňuješ tým na každú ďalšiu zmenu. Si z VK-čo je celkom diera a min.chalani z tvojho okolia ťa budú považovať za promiskuitnú čudáčku. Nechváľ sa každým , kto o teba zakopne na fb. Radšej choď do fitka , veľmi by ti prospelo.

anonym_bd9c05
Dnes o 03:42

Nedávam nikde fotky a nechcem, aby ich dával muž. Keby ma niekto takýmto primitívnym spôsobom zverejňoval, je to pre mňa dôvod na rozchod. A ešte, keby to nazval nazval závislosťou... Človek nepoužiteľný do života, človek len taký na efekt.

biba_18
Dnes o 03:49

všetky hovadiny zdieľate na sieťach, ale o dôležitých veciach sa s blízkymi nerozprávate… 😏

lindusss2016
Dnes o 03:50
@anonym_4aac1e

Lebo sa s tým strápňuješ. Robíš zo seba labilnú radodajku, aj keď možno počtom partnerov zvlášť nevynikáš, ale upozorňuješ tým na každú ďalšiu zmenu. Si z VK-čo je celkom diera a min.chalani z tvojho okolia ťa budú považovať za promiskuitnú čudáčku. Nechváľ sa každým , kto o teba zakopne na fb. Radšej choď do fitka , veľmi by ti prospelo.

@anonym_4aac1e autorka ma 22 rokov a uz piateho frajera... Takze stiha 🤔

anonym_dbe784
Dnes o 03:57

Mám fotku s manželom, nevidím v tom problém

anonym_d3be0f
Dnes o 03:59

Sama si napísala, závislosť...tak to rieš

anonym_e90951
Dnes o 04:00

@simonbrk si ten typ, ktory potrebuje mat chlapa na potvrdenie vlastnej sebahodnoty. Potrebujes svetu ukazat, aha, som ziadana medzi chlapmi. Kedze v tvojom mladom veku je to piaty, beries vsetko, co o teba zakopne. A co inak robis? Pracujes ci studujes? Co ocakavas od partnera? Preco si sa s predoslymi rozisla?

lindusss2016
Dnes o 04:00
@anonym_dbe784

Mám fotku s manželom, nevidím v tom problém

@anonym_dbe784 to bude asi trosku ina situacia, ako ked ma slecna kazdych par mesiacov noveho partnera a este to zverejnuje

outami
Dnes o 04:01

@simonbrk keď takto striedaš partnerov, tak to isto vhodné nie je

simonbrk
autor
Dnes o 04:01

Jajaj, už sa ani nečudujem, že mamina nemá modrý koník. Ľudia si tu chodia vybíjať nervy a dourážať, nazvať neschopným každého pre svoj lepší vnútorný pocit. Akúkoľvek diskusiu dám, tak vždy sa niekto nájde. 🙂

anonym_9f1c00
Dnes o 04:03

@simonbrk keď som fotky zverejňovala tak som vo vzťahu nevolá vibec šťastna, bol to ešte bývalý vzťah ako keby naoko ukazovanie. Druhý vzťah už terajší môj manžel, nemám vôbec fotky v podstate som nezdielala ani tehotenstvo a ani to že som porodila a už dieťa mám. Sociálne siete už používam len na to že si občas napíšem so známymi a instagram že si tam niečo pozriem ale svoje súkromie si už strážim.

madeincssr
Dnes o 04:05

@simonbrk v zasade uz samotne socialne siete - zverejnovanie foto seba alebo blizkych - nie je dobry napad. Aj tu na MK vidis, aki su ludia a co vsetko si na zaklade zverejnenych info o autorovi vyfabuluju a aj vyventiluju.

anonym_4aac1e
Dnes o 04:21
@simonbrk

Jajaj, už sa ani nečudujem, že mamina nemá modrý koník. Ľudia si tu chodia vybíjať nervy a dourážať, nazvať neschopným každého pre svoj lepší vnútorný pocit. Akúkoľvek diskusiu dám, tak vždy sa niekto nájde. 🙂

@simonbrk Mať účet nie je povinné.Ak ti to nerobí dobre,zváž to možno. Ale asi aj mimo realitu sa ťa pýtajú na to,čo ti nie je príjemné. Keď všetko zdieĺaš, bude sa ti ti občas stávať.To je však len špička ĺadovca,lebo väčšinou ti to priamo nikto nepovie.Ale ver, že poza chrbat ťa poprepierajú.

anonym_bd9c05
Dnes o 04:26
@simonbrk

@simonbrk Tak teda úprimne. Už si tu nejaké témy zakladala. Si obézna, okuliarnatá, zakomplexovaná, žiješ bez perspektívy a celý tvoj život sa točí okolo zoznamiek, kde si s niekým píšeš a už ho považuješ za svojho partnera, stretneš sa s ním jeden , dva razy a už je to pre Teba vzťah.
Toto by ti mala tá tvoja skvelá mamina vysvetliť - že to nie je normálne, že takto vzťah nevzniká a pre tých mužov si len ľahká korisť, že nemajú záujem o teba ako o človeka, ale len o lacný a dostupný sex, často ani o ten nie.

anonym_4aac1e
Dnes o 04:31
@anonym_bd9c05

@simonbrk Tak teda úprimne. Už si tu nejaké témy zakladala. Si obézna, okuliarnatá, zakomplexovaná, žiješ bez perspektívy a celý tvoj život sa točí okolo zoznamiek, kde si s niekým píšeš a už ho považuješ za svojho partnera, stretneš sa s ním jeden , dva razy a už je to pre Teba vzťah.
Toto by ti mala tá tvoja skvelá mamina vysvetliť - že to nie je normálne, že takto vzťah nevzniká a pre tých mužov si len ľahká korisť, že nemajú záujem o teba ako o človeka, ale len o lacný a dostupný sex, často ani o ten nie.

@anonym_bd9c05 Výborne si to zhrnula.Je to žiaĺ tak.Medové reči nepotrebuje, ale pravdu.Ideálne od najbližších.

galganka
Dnes o 04:32

Tiež uverejňujem fotky s partnerom. FB mám síce zamknutý a len pre priateľov, ale každého novo prišelca varujem, že je to môj fotkový denníček 😀 akurát že už 19 rokov tam mám fotku stále rovnkakého partnera. Len minikópie k nám pribúdajú.
5 partnerov za 5 rokov to ti je celkom dosť. takô prelietavô. nechceš chvíľu pridávať iba svoje fotky a sebaobjavovať sa radšej?

anonym_e90951
Dnes o 04:54
@simonbrk

@simonbrk ved naco sa pytas tu? Pytaj sa maminy😉

anonym_decd98
Dnes o 04:54

Na fotkách na sieťach som mala len 2 mužov, chorobne žiarlivého toxického ex, ktorý ma do toho donútil a potom až svojho manžela. Nevidím v tom extra opodstatnenie dávať celý svoj život verejne, lebo mám rada svoje súkromie a to, že keď sa stretnem s kamoškami, tak máme o čom pokecať. Závislosť zdieľať všetko na siete nie je v poriadku, a to mám 27r. čiže genZ 🙂.

anonym_8a1380
Dnes o 04:58

Našťastie nemám takéto problémy, pretože nemám fb ani ig. 🤷‍♀️ takže zbytočnosti neriešim. Za mňa je trápne uverejňovať fotky z dovoleniek, frajerov a čohokoľvek iného na sociálne siete. Ja si všetko užívam, nie sa nervačím a na verejnosti sa prezentujem ako princezná.😂🙈 asi by ma slak trafil pri toľkej pretvárke samej seba🙈

maidenfair
Dnes o 04:59

@simonbrk fú. Doteraz som na sockách nepriznala manžela... to sa musí? :D

aperolcek
Dnes o 05:06

To mi pripomína Taylor Swift a jej zbierku ex boyfriendov. 😁 O každom bola pesnička.

btus
Dnes o 05:14

nie, manžela ani fotky zo súkromia na internet nedávam. Ak nepočítam fotky prírody, na ktorých som len zozadu, alebo fotky psov , dieťa dávam len oficiálnu fotku, ktorá je uverejnená aj na športom webe na bedni, alebo zo súťaže. A aj fotky z výletov, dávam tak s týždňovým a viac oneskorením, hlavne tie zo zahraničia. Nepotrebujem zverejňovať svoj život.

anonym_658aaa
Dnes o 05:25

@simonbrk ja osobne nechápem toto zverejňovanie súkromia. Čo by sa stalo ak by si nedala na sociálnu sieť žiadnu fotku s priateľom? Sa bojíš že by si ľudia mysleli že nikoho nemáš a musíš im to silou mocou oznámiť tým že vycapíš fotku na FB? Potrebuješ aby tí ľudia vedeli ako žiješ?
Sama mám na FB medzi priateľmi známych ktorí tam vycapujú fakt každý blud, každý jeden výlet alebo posedenie na káve či koláčiku musí byť v stories aby sme si náhodou nepomysleli že majú nudný život keď nič nepridajú 🤪 a osobitná kapitola sú mamičky ktoré musia opísať a zverejniť každodenný harmonogram ich dieťatka s fotkami čo presne kedy robia 😄 ja si neviem predstaviť žeby bol internet plný mojich fotiek z detstva. Ľutujem tie deti.

anonym_22ae42
Dnes o 05:26

Podľa mňa ľudia ktorí potrebujú zdieľať partnera pri každej príležitosti s ním nemajú až taký dobrý vzťah a chcú skôr presvedčiť seba než ostatných. A ešte sa mi osvedčilo že čím dlhšie paragrafy niekto píše pod fotku o ich láske, tým viac sa v skutočnosti hádajú a škrípe to medzi nimi

anjelicek26
Dnes o 05:30

Nikdy nevyhovies vsetkym.. ked sa budes snazit vyhoviet kazdemu jednemu cloveku z "masy" ludi, co ta na FB vedia pozriet, tak sa rozkrajas a zmenis kvoli nim? Ty sa chces priatelom pochvalit, tak to tak rob... co ta po ostatnych a ako to robia oni... cim som starsia, tym si to uvedomujem viac...

Strana
z2