Je moje číslo viditeľné všetkým členom WhatsApp komunity?
Chcem sa pridať do jednej väčšej WhatsApp komunity okolo športu, ale je tam kopec úplne cudzích ľudí. WhatsApp je naviazaný na telefónne číslo. Vidia moje číslo automaticky všetci členovia komunity, alebo len ľudia v skupine, do ktorej sa priamo pridám?
@anonym_autor a skúsila si si prečítať aspoň čo sa píše v info ? Či len rovno otázky hádžeš?
@yellowunicorn Čítala 🙂 Práve preto sa pýtam, lebo z toho chápem, že číslo nevidia ostatní sledovatelia a celé ho nevidia ani správcovia. Nie je mi ale jasné, čo sa stane, keď sa pridám do konkrétnej skupiny v tej komunite, či ho tam už ostatní členovia vidia.
Ten rozdiel, ktory ti chyba, je medzi komunitou a konkretnou skupinou v nej. Kym si len v komunite, teda v tom hlavnom oznamovacom kanali, cislo sa ostatnym nezobrazuje. Ked vstupis do konkretnej skupiny vnutri komunity, uz je to bezna skupina a plati tam to iste co inde, cize clenovia tejto jednej skupiny cislo vidia. Clenovia ostatnych skupin v tej istej komunite nie.
Novsie verzie to este uvolnili, vidno to aj na tom screenshote vyssie. Cislo je chranene aj pred spravcami, pokial si ta uz nemaju ulozenu v kontaktoch, a kto ti chce pisat sukromne, posiela ziadost o zdielanie cisla, ktoru vies odmietnut. Zavisi to ale od verzie aplikacie a od nastavenia tej konkretnej komunity, takze naslepo by som sa na to nespoliehal.
Overit sa to da za pol minuty. Po vstupe do skupiny otvor zoznam clenov a pozri sa, ci sa pri neznamych ludoch ukazuju cisla alebo len mena. To, co tam vidis ty pri nich, vidia oni pri tebe.

@anonym_autor a skúsila si si prečítať aspoň čo sa píše v info ? Či len rovno otázky hádžeš?