Manuálne formy zárobku cez Instagram. Bezpečné alebo podvod?
Ahojte,
Neviem ci ste si vsimli reklamy na FB a IG ohladom ponuky prace z domu- navliekanie koralkov, naplni do pier apod. Ma s tym niekto skusenosti? Je mi jasne ze osoba s ktorou som komunikovala cez what’s up je bot, ale da sa cez to realne niekam dostat alebo je to podvod? Lebo chcu aby som potom cez Telegram klikla na nejaky odkaz , nemam z toho dobry pocit viem ze tie odkazy su niekedy smerovane na to aby niekomu hackli what’s up apod.
Reklama na sociálnej sieti ako rýchlo a ľahko zarobiť = podvod
Komunikovať cez telegram so "zamestnávateľom" je podvod.
Nakoniec ostaneš okradnutá alebo poslúžiš ako biely kôň na legalizáciu príjmov z trestnej činnosti.
@katarina092 je to podvod, povedz mi, prečo by za to niekto platil Európanom, keď v Ázii to urobia za 1/10” platu” (aj to som im plat isto riadne nadhodnotila)
Je to praUda. Ber to.
Btw, neni tyzdna...🤪
@katarina092 je to podvod, povedz mi, prečo by za to niekto platil Európanom, keď v Ázii to urobia za 1/10” platu” (aj to som im plat isto riadne nadhodnotila)
@a0 najnižšie náklady máš keď "zamestnáš" Ujgurské deti v pracovnom tábore, tým stačí pracovať len za jedlo a potom výrobky predáš do Európy na Temu, dáš lákavú cenu len tak sa za nimi zapráši
@a0 najnižšie náklady máš keď "zamestnáš" Ujgurské deti v pracovnom tábore, tým stačí pracovať len za jedlo a potom výrobky predáš do Európy na Temu, dáš lákavú cenu len tak sa za nimi zapráši
@anonym_4c92c8 samozrejme, aj za misku ryže. 🙈 To ale nakupujúci na temu/ali/shein,… nechcú radšej vidieť, že kvôli ich haraburdám niekto reálne aj umrel. Ale o tom tu nie je debata. 🙂

boze toto ide uz roky... to su podvody. A este si zapytaju nejaku sumu ako vstup.
Kasli na to...